tv işine gireceksek doğru dürüst girelim.diğer klüplerin kanalları çamur gibi yayın yapıyor.hd kalitedede bir kanal kurulup güzel içerik sunulması lazım.beklemeye razıyım ben.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor TV
Daraltma
X
-
o konu 2-3 yil ertelendiİlk olarak hayresoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazı bitmediği için uydu yayını yok şimdilik. Çünkü öyle bi açıklamaları vardı akyazı biterse tv stüdyo falan oraya kurulacak diye. Bence stad bitene kadar bir nevi test yayın yapacaklar
Sony Xperia Z3
maddi durum el vermiyor su an"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Test konusunda fikir sahibi olmak isteyenler bakabilirler.
Bu sene derslerimizden birinde bu testin yapıldığı bir dersimiz olmuştu. Ancak pek detaylı bir bilgi verilmedi ne yazık ki
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
yalan olduİlk olarak Kahraman Kakmazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor tv ne zaman açılacak bilgisi olan var mı? Kaç yıldır bekliyoruz
SM-T710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Youtube kanalı gelişimine böyle hızla devam ederse tv kanalı için ekstra masraf yapmaya gerek kalmayacak. Zaten sektör nete kaymaya başladı iyiden iyiye. Medya devi şirketi sahibi yöneticilerimiz var, topu onlara bırakıp arkamıza yaslanalım.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum