Trabzonspor tv açılana kadar Ganzilis tv'ye devam.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor TV
Daraltma
X
-
Koptum yaa ŞL maçlarını gösteriyorlar animasyon yapmışlar çççBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Ne kadar gereksiz. Kaç fenerli Fb tv yi izliyor yada beşiktaşlı bırakın bu işleri yaa bursa açmışta bilmem neymişte. Kulübe gereksiz külfet, onun yerine trabzonspor koleji vs gibi bir yer açsınlar ki futbolcu çocuklarının eğitim sorunu yüzünden gelmiyor trabzona diye bir bahaneleri olmasın yönetimin.
Tv nedir herkeste uydu var kaç tane kanal izliyorsunuz ?GÜMÜŞHANE
Yorum
-
TV konusunda gereksiz olduğunu düşünen arkadaşlara katılmıyorum.
Unutulmamalıdır ki TRABZONSPOR'umuzun Trabzon kadar dışarıda da seyircisi vardır.
Trabzonda olanlar belki iç içe oldukları için izlememe gibi bir tutum içerisinde olabilir. Fakat b,iz uzaktaki taraftarların izleyeceği ilk kanaldır.
Çok kişinin evinde uydu var ama uzakta olan Trabzol'luların sürekli trabzon yerel kanallarını izlediklerine bizzat şahit oldum .
Zarar etme konusunda ise bir arkadaşımız çok güzel ifade etmiş HATALI BİR TRANSFER KADAR ASLA ZARAR ETMEZ.
Umarım bu konuda girişimler olur da yakında tv kanalımıza da kavuşuruz.---------------------------------------
KARADENİZ TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..
Yorum
-
ve evet Burçak yapabildiklerini gösterdiler, ben çok beğendim...acilen biz de yapmalıyız...İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursasporun yayın hayatına başlamasıyla kimsenin bahanesi kalmadı bence.
yanlız bursaspor tv nin yayın kaliyesinide görmekte fayda var.
eğer sıradan yerel kanal kalitesinde olursa o şekilde olmasınıda istemem doğrusu.
önce bi bakalım kaliteli yayınları var mı. eğer onlar yapabiliyorsa bizim çok daha rahat yapabilmemiz gerekir.
malzeme var taraftar var herşey var ..
Yorum
-
Bizimde olmali bence.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Tekrariliyorum
Trabzonspor Show gibi bir program hazirlanmali.!
Yüksek reytingli 2 kanala hafta sonu öglen 2-3 saatline anlasilmali.
Mesela Kanal D ve ATV veya Show TV ve ATV (ATV kesin olmali
digerleri Euro kanal cünki, orda yayinlamazlar
)
Biri Cumartesi diger Pazar yayinlar.
Oyuncu ilen reportaj
Taraftar ne düsünüyor
TS Clup'da durum ne`?
Yönetici tanitimi
Son macin degerlendirmesi
Önümüzdeki macin istatistikleri
Basket ne durumda?
Hentbol
Aticilik
Bunlardan olsan bir program yapsak. her hafta 1-2 sponsorumuzu tanitsak. cok ama cok para kirar ve reytingi en yüksek olan biz oluruz
Yorum
-
Nasıl ne geregi yok sabah aksam bstv bjk ve fbtv antremanlari storlarını eski maclarini röpörtajlarını vb. Konularına yer verirken biz ts olarak ancak 1dakika spor haberlerinde yer buluyoruz bence cook gerekli hemde cok acilen tv icin ts yönetimi harekete gecmeli hakikaten bursaya helal olsun sampiyon olup tv actilar biz hala bekliyoruz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum