Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor tv açılana kadar Ganzilis tv'ye devam.
    *
    *
    Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Koptum yaa ŞL maçlarını gösteriyorlar animasyon yapmışlar ççç
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• bizimde iyi kötü demeden bir TV miz olması gerekiyor.

Yorum

• Ne kadar gereksiz. Kaç fenerli Fb tv yi izliyor yada beşiktaşlı bırakın bu işleri yaa bursa açmışta bilmem neymişte. Kulübe gereksiz külfet, onun yerine trabzonspor koleji vs gibi bir yer açsınlar ki futbolcu çocuklarının eğitim sorunu yüzünden gelmiyor trabzona diye bir bahaneleri olmasın yönetimin.
          Tv nedir herkeste uydu var kaç tane kanal izliyorsunuz ?
          GÜMÜŞHANE

Yorum

• TV konusunda gereksiz olduğunu düşünen arkadaşlara katılmıyorum.
            Unutulmamalıdır ki TRABZONSPOR'umuzun Trabzon kadar dışarıda da seyircisi vardır.
            Trabzonda olanlar belki iç içe oldukları için izlememe gibi bir tutum içerisinde olabilir. Fakat b,iz uzaktaki taraftarların izleyeceği ilk kanaldır.
            Çok kişinin evinde uydu var ama uzakta olan Trabzol'luların sürekli trabzon yerel kanallarını izlediklerine bizzat şahit oldum .
            Zarar etme konusunda ise bir arkadaşımız çok güzel ifade etmiş HATALI BİR TRANSFER KADAR ASLA ZARAR ETMEZ.
            Umarım bu konuda girişimler olur da yakında tv kanalımıza da kavuşuruz.
            ---------------------------------------
            KARADENİZ
            TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..

Yorum

• burssapor tv digiturkte yerini aldı ...

Yorum

• olsa güzel olur ama olmasada olur. FBTVye bakiyorumda bazen. Kalite cok ama cok kötü. Sanki youtubeden cekiyorlar mac özetlerini. Stüdyolar berbat. Programlar berbat hersey berbat.

Bizde yapsak ayni sekilde olacagini dsünüyorum, gerek yok!
                BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bursasporun yayın hayatına başlamasıyla kimsenin bahanesi kalmadı bence.
                  yanlız bursaspor tv nin yayın kaliyesinide görmekte fayda var.
                  eğer sıradan yerel kanal kalitesinde olursa o şekilde olmasınıda istemem doğrusu.
                  önce bi bakalım kaliteli yayınları var mı. eğer onlar yapabiliyorsa bizim çok daha rahat yapabilmemiz gerekir.
                  malzeme var taraftar var herşey var ..
                  ve evet Burçak yapabildiklerini gösterdiler, ben çok beğendim...acilen biz de yapmalıyız...

Yorum

• Bizimde olmali bence.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• bunun alt yapısını hazırlamak gerek.bunun için yönetimin hiç bir çalışması yok.para olsada menejerlere avanta verseler.ulan milyonlarca Trabzonsporlu var,ayıptır ayıp.bizi istanbulun yavşak kanallarına mahkum ediyorsunuz.ayıp size.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Tekrariliyorum

Trabzonspor Show gibi bir program hazirlanmali.!

Yüksek reytingli 2 kanala hafta sonu öglen 2-3 saatline anlasilmali.

Mesela Kanal D ve ATV veya Show TV ve ATV (ATV kesin olmali digerleri Euro kanal cünki, orda yayinlamazlar )

Biri Cumartesi diger Pazar yayinlar.

Oyuncu ilen reportaj
                        Taraftar ne düsünüyor
                        TS Clup'da durum ne`?
                        Yönetici tanitimi
                        Son macin degerlendirmesi
                        Önümüzdeki macin istatistikleri
                        Basket ne durumda?
                        Hentbol
                        Aticilik

Bunlardan olsan bir program yapsak. her hafta 1-2 sponsorumuzu tanitsak. cok ama cok para kirar ve reytingi en yüksek olan biz oluruz

Yorum

• Tekrarlıyorum ts tv dijitürkte yerini almalı. Zarar yada kar etsin diye kurulmamalı amaci biz trabzonsporlulara hizmet etmesi olmalı diger takımlardan ne farkımız var onların tv si varsa bizimde olmalı

Yorum

• herkes tv kurdu biz hala beklemedeyiz.onlardan ne eksiğimiz var.her konuda onlarla yarışabiliyorken bu konuda neden yarışamayalım...

Yorum

• aslinda bursanin yaptigi gibi internetten altyapiyi kurup ilerleyen dönemde uydu kanali acmaliyiz.

Yorum

• Nasıl ne geregi yok sabah aksam bstv bjk ve fbtv antremanlari storlarını eski maclarini röpörtajlarını vb. Konularına yer verirken biz ts olarak ancak 1dakika spor haberlerinde yer buluyoruz bence cook gerekli hemde cok acilen tv icin ts yönetimi harekete gecmeli hakikaten bursaya helal olsun sampiyon olup tv actilar biz hala bekliyoruz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim