Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Facebook a mesaj atın da görelim sizi mesajın tibine de bordomavi.net yazalım

Ben düzeltim yazıyorum
    Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İnşallah her platformda yayınlanır böylece daha çok kişiye ulaşmış oluruzz !!!!

Yorum

• olayı facebook reklamına dönüştürmeden bence kaldığımız yerden devam etsek hiçte fena olmicak....kanalda zaten kuruluyor artık extra gayrete gerek kalmadı...yani geri dönüşü yok bunun 2 ay sonra yayında merak etmeyin...
        Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• digitürkte 78. kanal açıldı öncedende vardı ama kapanmıştı şimdi tekrar açtılar büyük ihtimalle TSTV için açtılar

Yorum

• İlk olarak yakupoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            digitürkte 78. kanal açıldı öncedende vardı ama kapanmıştı şimdi tekrar açtılar büyük ihtimalle TSTV için açtılar
            hiç sanmam ...çünkü daha yayına başlamasına en az 2 ay var ..2 ay önceden böle işi yapmazlar ...onun başka nedeni vardır..
            Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

• İlk olarak lazcopat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaslar önemli oldugunu düsündügüm bir konu üzerinde bu sayfayi açmak ve gereginin yapilmasi için neler yapabilecegimizi tartismak istiyorum. Konu basligindan da anlasilacagi üzere konumuz TS tv. Bu gereksiz ismini buraya yazmaya bile igrendigim ezikbahçenin bile kabloluda kanali var. Yakin bir tarihte bjk'nin de kanali açiliyormus. Eee biz ne yapicaz. Tamam belki Trabzon'da yöresel kanalimiz var ama biz Istanbul'dakiler ne yapalim. Yorumlarinizi bekliyorum. Saygilarimla...!
              Bence de ezikbahçenin, galata kulesinin, beşiğin tv'si var ama biz Tsli olarak bizim kanalımız yok.Bizimde kanalımız olmalı.
              RENGİMİZİ
              İkindinin bordosundan,
              Denizin mavisinden rengimizi aldık.

Yorum

• Digiturk Kanal 61 hangi kanal? Bize 61. kanal verilmeli diye düsünüyorum. Umarim Saner Ayar bu konuyu (Digiturk) Yönetim Kurulu'na tasir.
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Digiturkte 61.kanal olamaz cunku cocuk kanallari var 78.kanal olabilir

Yorum

• keşke şuan test yayına başlasalar.mesala sadece trabzonspor klipleri verseler iyi olurdu.ona bile razıyım

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Digiturkte 61.kanal olamaz cunku cocuk kanallari var 78.kanal olabilir
                      Tek kanal olsa degistirilebilirdi ama Cocuk kanallari zinciri varsa o bölgede benim düsünce yatti
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Trabzonspor TV, yayına başlayınca, Uydu'da da olucak dimi arkadaşlar, Ben de Digitürk Yok.!
                        Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                        • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• illaki olacaktır merak etme..

Yorum

• bı an once başlasa artık kanalımız arkadaşlar
                            bızım ne eksıgımız var diğer takım kanallarından

Yorum

• Tv açmak çok zor bir olay değil zaten yönetim kurulunda ulusal bir kanalın genel müdürü var.birkaç ay içinde kurulacaktır...
                              Kanal uydudan yayın yapar taraftar kanalı olduğu için digiturk te olacaktır muhakkak...
                              Kablolu
                              Tv İçinse İstanbulda olması zor baya bir sıra beklemesi gerekir...
                              karasal yayında olması zaten mümkün değil...
                              Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                illaki olacaktır merak etme..
                                ok saol.. Her gün TS TV o zaman!
                                Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                                • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim