itibarımız için tv yi kurmamız şart...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor TV
Daraltma
X
-
sadri şener bu klübü 26 trilyon borçla aldı....gelirler arttı diyoruz...ne geliri stada yaptığı tribünler desen bir futbolcunun aylık parası etmez...İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekulübün bütün borcunuda sadri şener yaptı diğer yönetimler hep gelir bıraktı dime
sade yaptığı trabzoncell var...3 büyükler yaptı artık bizimde yapmamız şart olmuştu zaten...
Bu kadar savunuyosunuz neden...Yönetici çıktı hata yaptık kabul ediyoruz dedi...Ama siz hala hata yok diyosunuz...
Yorum
-
yonetim sinifta kalmistir arkadasa katiliyorum...tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
Misafir
İlk olarak lazajan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleartık gelsın tv de her takımın var fb gs bjk onlardan eksıgımız neee
Bursanin bile var
Yorum
-
Varya bizim TS|TVİlk olarak lazajan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleartık gelsın tv de her takımın var fb gs bjk onlardan eksıgımız neee
Kanalin ambelmi bile var artik...
TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
tv artik zorunlu olmustur..sponsorlarla bu is yapilamazmi acabatut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
Hayrettin Bey Gördün Mü Bak Ne Oldu…?
13 Ocak 2010 / 13:07
Futbol Federasyonu, bu yıl yapacağı naklen yayın ihalesinde ihale sözleşmesine ilginç bir madde koydu.
Kulüplerin eğer kendi TV’leri var ise kendi evlerindeki maçları naklen yayınlayabilecekler.
Bu uygulamaya naklen yayıncı kuruluşlar karşı çıkıyor.
Ancak, özellikle kendi TV’si olan F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş ile Bursaspor uygulamanın hayata geçmesi için güç birliği yapmaya karar verdi.
Göreve seçilirken, Trabzonspor TV’nin kurulacağını genel kurul üyelerine söz veren yönetimin bu sözünü yerine getirmeyişinin faturası şimdi ödenecek.
4 kulübü taraftarları, takımlarının maçlarını kulüp TV’lerinden izleyecek. Trabzonspor taraftarları ise naklen yayıncı kuruluşun kaderine boyun eğecek.
Bilindiği gibi Trabzonspor TV için yönetim kolları sıvamış, bu konuda Sanar Ayan’ı yetkili kılmış ancak Ayan, tasarruf gerekçelerine öne süren As Başkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile ters düşerek TV projesinden çekilmişti.
Hacısalihoğlu da TV projesine sıcak bakmadığı için bu proje vaad edilmesine rağmen hayata geçirilmiyor..
Kaynak: MedyaTrabzon
Size söyleyecek söz bulamıyorum!!!!!!!!:hırrEn son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 13.01.2010, 16:01.Saygılarımla,Adem Hotaman.
Yorum
-
Sadece antremanları mı? A2 takımının maçlarını,karadenizsporun maçlarını,basket takımımızın maçlarını,bayan futbol takımımızın maçlarını,branşlarımızın her türlü müsabakalarını,kulüple ilgili haberleri,eski maçları,bir çok programları,futbol takımımızın seyahatleri +++ kulüp tv lerinin içerikleri.Saygılarımla,Adem Hotaman.
Yorum
-
Biz daha kendi takımımızın televizyon kanalını açamadık. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor'dan neyimiz eksik? Onlar bir şekilde açmışlar kanallarını biz neden açamıyoruz. Beşiktaş'ın Forza TV'si bile var artık biz hala projeler'le kendimizi kandırıyoruz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum