Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• helal saner ayara... ins dedigi gibi olur

Yorum

• umarim sifresiz yayin olur türksattan

Yorum

• bu habere çok sevindim
        iple çekiyorum açılacak günü
        inş. hayırlı olur
        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
        ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          umarim sifresiz yayin olur türksattan
          nasil olursa olsun... yeterki olsun

Yorum

• bencede uydu yayını olur. digiturkten yayınlanacaksa pek bi anlamı olmaz. uyduda olacağını düşünüyorum ben.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• yha turksat da olsun digitürkde uğraştırmasınlar bizi ayrıca d-smart olmasına gerek yok normal recevirlar ztn turksatı cekio turksat da cektimi bişe değişmicek ki d-smart ı olanlar da izlicek yani

Yorum

• çok şükür sonunda.
                doğru bi karar gibi gözüküyo bu kanal işi ama birazda riskli tabiki.
                şuan kanalı olan kulüpler zarar ediyo gözüküyolar. inşaallah böyle bi sorunla karşılaşmayız. aksini düşünmek bile istemiyorum. sonuç tam bir felaket olabilir.
                İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
                Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• Sadri Sener ... Baskanimiz.. Canimiz! Herseyimiz!

Yorum

• o kanall dolu dolu olur bencede kimsenin bilmek istemediği gençlerin yeni neslin hiç bilmedği şampiyonluklarımızı orda gösteririz anlatırız defalarcaa avrupa kupası maçlarımız tekrarlarca gösteririz gs bjk fb maçlarının tarihten kalma özet maçlarını gösterip trabzon maçlarının eski görüntülerine yer veremyen lig tv ye inat her gün eski maçlarımız verilirrr
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ne olursa olsun Trabzonspor Tv açılsın. O zaman görün takım nasıl düzeliyor...
                      61>34 Trabzonspor
                      En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
                      Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• Digiturk te de olur herhalde Saner Ayar varsa işin içinde

Yorum

• İlk olarak fındıkoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          çok şükür sonunda.
                          doğru bi karar gibi gözüküyo bu kanal işi ama birazda riskli tabiki.
                          şuan kanalı olan kulüpler zarar ediyo gözüküyolar. inşaallah böyle bi sorunla karşılaşmayız. aksini düşünmek bile istemiyorum. sonuç tam bir felaket olabilir.
                          bu kanalların kulüplere ne karı nede zararı var.....

Yorum

• bir kanalin aylik giderinin 100-150 milyar oldugunu duymustum...

.
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bir kanalin aylik giderinin 100-150 milyar oldugunu duymustum...

.
                              bunlar sponsorlar ile karsilanir, bu konu hakkinda endisen olmasin

Yorum

• Arkadaslar ne zarari. Türksat uydusundan yayin yapan kanallarin listesine bakin isterseniz. Sirf bende kayitli 81 tane televizyon kanali var. Millet manyak mi TV aciyor zarar yapacagini bile bile. Belki geliri fazla degildir ama kesinlikle zarar yapmayiz.
                                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim