helal saner ayara... ins dedigi gibi olur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor TV
Daraltma
X
-
nasil olursa olsun... yeterki olsunİlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumarim sifresiz yayin olur türksattan
Yorum
-
çok şükür sonunda.
doğru bi karar gibi gözüküyo bu kanal işi ama birazda riskli tabiki.
şuan kanalı olan kulüpler zarar ediyo gözüküyolar. inşaallah böyle bi sorunla karşılaşmayız. aksini düşünmek bile istemiyorum. sonuç tam bir felaket olabilir.İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
Mevlana Celaleddin-i Rumi
Yorum
-
o kanall dolu dolu olur bencede kimsenin bilmek istemediği gençlerin yeni neslin hiç bilmedği şampiyonluklarımızı orda gösteririz anlatırız defalarcaa avrupa kupası maçlarımız tekrarlarca gösteririz gs bjk fb maçlarının tarihten kalma özet maçlarını gösterip trabzon maçlarının eski görüntülerine yer veremyen lig tv ye inat her gün eski maçlarımız verilirrrTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
bu kanalların kulüplere ne karı nede zararı var.....İlk olarak fındıkoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok şükür sonunda.
doğru bi karar gibi gözüküyo bu kanal işi ama birazda riskli tabiki.
şuan kanalı olan kulüpler zarar ediyo gözüküyolar. inşaallah böyle bi sorunla karşılaşmayız. aksini düşünmek bile istemiyorum. sonuç tam bir felaket olabilir.
Yorum
-
bunlar sponsorlar ile karsilanir, bu konu hakkinda endisen olmasinİlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir kanalin aylik giderinin 100-150 milyar oldugunu duymustum...
.
Yorum
-
Arkadaslar ne zarari. Türksat uydusundan yayin yapan kanallarin listesine bakin isterseniz. Sirf bende kayitli 81 tane televizyon kanali var. Millet manyak mi TV aciyor zarar yapacagini bile bile. Belki geliri fazla degildir ama kesinlikle zarar yapmayiz.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

... Baskanimiz.. Canimiz! Herseyimiz!
Yorum