Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor TV

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ooooo bizde burda bekliyoruz ki Trabzonspor tv acilsin diye babam hata digitürk almayi bile düsündür ama varmi yokmu diye bilmiyordu adam demek ki almaya gerek yok.Birde egerki olursa trabzonspor tv bence digitürk de olmasin herkesin izleyebilirce yerde olsun ne gerek var digitürk eskiden de cine5 vardir ama simdilerde cine5 hayal ürünü oldu
    ama galatasaray tv var bjk tv var fener var niye bizim olmasin ki herzaman gec geliyoruz ve geriden millet yapiyor durmadan kanal biz ise bekliyoruz stad gibi ...
    Cok önekleri var birsüre kanal aciliyor hicbirinde birsey yok ..
    150 yeyakin türk kanali var hepsini biraraya toplasan 10 kanal cikar
    cogu zaten istanbul kanallari...Karadeniz kanalari var ama 24 saat trabzonspor tv yok biz bunu istiyoruz ve bekliyoruz...valla olsa herhalde reytik kira trabzonspor tv
    Artik bu konuya ilgi verelim ve bizimde bir kanallimiz olsun diyiyorum...
    TRABZONSPOR----MY NUMMER ONE

61-SINAN

Yorum

• bu kanal işi yalan oldu bence..

Yorum

• Bizim yönetim iş yapıyor ama yavaş yavaş yapıyor...

TrabzonCell den sonra umarım Trabzonspor Tv için çalışmaya başlarlar.
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Artık bize de gerekli ya Trabzon TV Acele kurulmalı.Geç Bile Kalındı.

Yorum

• Tabiki gerekli herkesin var artik kanali bu zamanda bizim de olsun yani ....
            valla 24 saar bakarim ben..

61-SINAN

Yorum

• açılırsa fbtv ve bjktv gibi şifresiz olması lazım çünkü herkeste dijitürk yoktur
              ...

Yorum

• sezon açılışımızı kanalımız olmadığı için izleyemeyeceğiz...uyduruk takımlar açtı biz hala beklemedeyiz..
                Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  açılırsa fbtv ve bjktv gibi şifresiz olması lazım çünkü herkeste dijitürk yoktur

evet cok haklisin kardes bencede digiturk olmamasi lazim herkesin digiturku yok ....ne stad var ne kanalimiz var nerde bunlar anlamiyorum ki

61-SINAN

Yorum

• Herkez tv açti daha biz bişe yapamadik yok böyle bişe bursa bile açti

Yorum

• Hayir maddi durum kötü ise niye sözler var sadece vukat yok ben bunu anlamiyorum..
                      Hani vardan yokdan anlariz....Ama illa olurcak diye sözler var eee ozaman olsun Bizden kücük takimlarin stadlari var....Diger tarafdan galata-bjk-fenerin kanalari var ee bizim niyemiz var...???

61-SINAN

Yorum

• İlk olarak Sinan_Ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hayir maddi durum kötü ise niye sözler var sadece vukat yok ben bunu anlamiyorum..
                        Hani vardan yokdan anlariz....Ama illa olurcak diye sözler var eee ozaman olsun Bizden kücük takimlarin stadlari var....Diger tarafdan galata-bjk-fenerin kanalari var ee bizim niyemiz var...???
                        bizim yapılacak çok prejemiz var yapılırsa tabi
                        Saygılarımla,
                        Adem Hotaman.

Yorum

• Beyler Yakın Zmanda Acılır Yönetim Bu İşe de Elini Atar
                          Z!gan0yLu

Yorum

• ulusal medya yeterince bizim kanala yer vermiyor haliyle taraftarlar olarak biz takımımızdan yeteri kadar haberdar olamıyoruz Fbtv var ama fener seyircisi zaten hangi kanalı açarsa açsın kend takımı ile ilgili öğreneceği herşeyi can sıkıcı boyutlara varıncaya kadar öğreniyor fbtv ye çokta ihtiyacı kalmıyor açıkcası buna rağmen üç istanbul takımlarının tvleri kar ediyorsa Tstv hepsinin karını 2 ye katlar diye düşünüyorum çünkü bizim haber kaynaklarımız kısıtlı
                            ntv spor haberlerine bakıyorum 3 haberde 1 Trabzonspor'dan bahsediyor X kanalı açıyorsunuz bizden haber yok Y kanalı açıyorsunuz biden haber yok yada çok az
                            eeee kaldık yerel kanalların sallama programlarına
                            tabi olayın birde bu boyutu var diyelimki kanal kuruldu amerikadan spiker falan ithal etmiyeceğiz eldekilerden karma yapacağızki buda belkide değişen hiçbirşey olmayacağını sadece kanal ismine Tstv yazacağına işaret
                            ama olsun ben Tstvyi istiyorum
                            Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın televizyon kanalları zoruma gitmiyor. Her zaman olduğu gibi bizden önce davranıp bir televizyon kanalı kurmuşlar, iyi mi kötü mü orası beni ilgilendirmez. Asıl zoruma giden olay daha dün süper lige çıkmış ve kendini şampiyonluk adayı diye satan Bursaspor'un bir televizyon kanalı kurması.

Bu gidişle televizyon kanalı çok zor.

Yorum

• İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                açılırsa fbtv ve bjktv gibi şifresiz olması lazım çünkü herkeste dijitürk yoktur

aynen katılıyorum...çok gec kalındı ayrıca..bence coktan acılması lazım..
                                GeL dedin de geLmedik mi? Sev dedin de sevmedik mi? Yeter artık üzme bizi bitir bu büyük hasreti

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim