Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim LCW , De Facto veya daha üst bir marka ile iş birliği içine girmemiz lazım. Barcelona'nın ürünleri De Facto'da satılıyor şu an. Hem fiyatlar makul hem kalite de fena değil. Biz böyle bir t-shir için 50 TL den kapı açtıkça ürüne talpe az olur. Olsa dahi 4 ürün lacaksa adam 1 ürün alır.

Bir de TS Club'ta gelir düzeyine göre bir planlama yapılmıyor. Elbette 20TL lik ürün ile 80 TL lik ürün bir olmaz ama 20TL lik ürün hiç kimseye hitap edemeyecek derecedeyse yapmanın manası yok. Her gelir grubu için belli bir ürün yelpazesi sunulması lazım. Öğrenci olan biri ürün alacağımdiye her sezonun bitişini mi beklmek zorunda.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Arkadaslar,

Basketbol formalarını nereden temin edebiliriz bilgisi olan var mı?

futbol ve basketbol kulubu ve ts clup dahil bir cok yere defalarca e-mail gonderdim ama kimse cevap vermiyor kulupten.

Basketbol websitesinde de bir bilgi bulamadım.

Yorum

• İlk olarak sezer sami tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaslar,

Basketbol formalarını nereden temin edebiliriz bilgisi olan var mı?

futbol ve basketbol kulubu ve ts clup dahil bir cok yere defalarca e-mail gonderdim ama kimse cevap vermiyor kulupten.

Basketbol websitesinde de bir bilgi bulamadım.
        Trabzon'daki Hummel mağazalarında satılıyordu, kalmış mıdır bilemiyorum.

hummel Tanjant
        CUMHURİYET MAH.DEFNE SOK NO/4 TRABZON, 61030 TRABZON, TR
        tel: 0 462 326 32 75

hummel Trabzon Forum
        DEVLET SAHİL YOLU 100 YIL PARKI FORUM AVM-TRABZON, 61100 TRABZON, TR
        tel: 0 462 330 00 56

Telefon edip sorabilirsiniz.

Yorum

• Teşekkürler Murat,

Trabzonda yaşamıyorum maalesef. Istanbulda satılan bir yer bulabilirsem alacam ama en azından onlara sorarım Istanbulda nereden bulabilecegimi.

Cok makbule gecti tekrar sagol.

Yorum

• Arkadaşlar,
            dogacak olan ogluma bir badi almak istiyorum, Almanyada yasiyorum ve tsclub da hic guzel seyler yok.

Istedigim, uzun kollu badi, bordo mavi cubuk seklinde olacak ve arkasinda buyuk beyaz renkte 61 yazacak. Boyle birsey nerde bulabilirim yada nerede tasarim yapabilirim? Lutfen bana yardimci olun...

Iyi gunler.

Alttaki resim gibi olacak...

Yorum

• belli ki bizim yöneticilerin bi halt yiyeceği yok. bu kadar amatör bu kadar basit ürün yapılmaz, seçilmez.
              tekstil ürünlerine diktirmek veya yapıştırmak için Trabzonspor logo veya arma bulabilir miyim?
              Yenisahra TsClub a sordum satmıyoruz dedi..kim yetkiliyse söyleyin biz dışardan ürün alıp logo yapıştırmak istiyoruz diye iletin dedim

Yorum

• Reklam gibi olmasın ama instagramda biri var mükemmel tsli telefon kapları yapıyor.diğer takımlara da yapıyor ama bir harika.
                Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Ürün güzelmis

*
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Şampiyon olduğumuz ilk sezon efsane formalari falan yok mu

PAP5044DUO cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    MCMLXVII

Yorum

• Turkıs airlınes gogus reklamı 15 tl
                      İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.

CILGIN_LAZ

Yorum

• Bir süredir Trabzon sokaklarında gördüğüm t-shirtler filan var. soramadım da adamlara nerden aldınız diye. ts club'ta da ben görmedim böyle güzel ürünler yok yapılabilir ama o tipte bir kafa yok bizde. Dün dayanamadım maçta sordum bir dayıya nerden aldığını. molozdan alt geçitten aldım dedi 20 liraya. dedim vay ulan vay. tamam orijinal ürün değil şu yaşıma kadar atkı dışında sahte ürün almadım ama ondan alacağım kimse de tutamaz beni. o ürün ts club da olsa rahat 120 si vardı.
                        lay lay lay

Yorum

• Tasarımın vardığı son nokta..

Artık mağazaları kapatabiliriz..

Yorum

• İlk olarak sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            https://www.trabzonspor.com.tr/urunl..._mjuzoq==.aspx

tasarımın vardığı son nokta..

Artık mağazaları kapatabiliriz..
                            muhteşem
                            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• habu nedir
                              lay lay lay

Yorum

• İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ürünlere ütü vurmak bile zor gelmiş beyefendilere...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim