Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu ne tipsiz ürünler ya... Tanıtım yapıyorsun koysana siteye, satışa çıkarsana
    ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Baylar Deniz'in giydiğini az da olsa beğenecek sanırım.
      Deniz'in fiziği bizde olsa çaput ta olsa beğeniriz ama şimdi inadına beğenmiyorum

ferit şahenk'in bonusundan kaçtık TS finansbank'a geldik,
      resmen komedi,baktım elimdeki bordomavi TScardfinansla TSClup tan taksit yapamıyorum,buna kafam bozulurken asıl bomba ney,
      finansbank ta galiba nihat özdemir denen şikecininmiş,
      dün onu da iptal ettirdim,kartı kırdım,
      şimdi mecburen tekrar feridin bankasına döneceğiz galiba çünkü kendi çapımda katkıda bulunmak istiyorum Trabzonsporuma TSClup aracılığıyle.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Geçmiş sezon formaları tsstore club neyse orada oluyor mu ankara
        Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• Logonun ısrarla her ürüdne kullanılmasını anlayamıyorum.

Yorum

• dün gittim ama çokta beğendiğim bir ürün çıkmadı açıkcası

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Uğur'un üstündeki güzel abi daha ne olsun gidip bakmam lazım Ümraniye'dekine...
              -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Deniz'in fiziği bizde olsa çaput ta olsa beğeniriz ama şimdi inadına beğenmiyorum

ferit şahenk'in bonusundan kaçtık TS finansbank'a geldik,
                resmen komedi,baktım elimdeki bordomavi TScardfinansla TSClup tan taksit yapamıyorum,buna kafam bozulurken asıl bomba ney,
                finansbank ta galiba nihat özdemir denen şikecininmiş,
                dün onu da iptal ettirdim,kartı kırdım,
                şimdi mecburen tekrar feridin bankasına döneceğiz galiba çünkü kendi çapımda katkıda bulunmak istiyorum Trabzonsporuma TSClup aracılığıyle.
                Vakıfbank World Trabzonspor kredi kartı abi en iyisi
                Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• TS Club 2015 İlkbahar/Yaz Sezonu kataloğu tanıtıldı...
                  Fakat ne acı ki www.trabzonspor.com.tr de katalog kısmına tıklandığında 2013 yılı çıkıyor...
                  Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                  Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                  Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Vakıfbank World Trabzonspor kredi kartı abi en iyisi
                    Keşke önce haberim olsaydı,bonus yolda galiba,
                    ya da gelince almasam mı acaba
                    dur bi düşünüyüm Emre'm.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Ben ankaradaki Ts Cluba girdim çok küçük yav tükkan. Eski sezon bi beyaz forma vardı ama ben eski sezon bordo formadan istiyorum
                      Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• Trabzonspor‘umuzun ts club mağazalarında klasik bordo-mavi çubuklu sol üst köşesinde veya ortasında ts amblemi olan büyük boy bayraklarından bulamadım,bu konuyu bir eksiklik olarak değerlendirerek kulüpten yetkilileri telefonla aradım, bu formatta bayrak olmadığını,talep doğrultusunda bayrak çeşitlerinin artacağını söylediler ama bayrak konusunda halen bir değişiklik yok, 1970-1980 li yılların klasik ts bayraklarını görmek ve almak istiyorum.Ts club yetkilileri lütfen konuyu değerlendirin,bayrak satışlarında bir patlama yaşansın.

Yorum

• İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          TS Club 2015 İlkbahar/Yaz Sezonu kataloğu tanıtıldı...
                          Fakat ne acı ki www.trabzonspor.com.tr de katalog kısmına tıklandığında 2013 yılı çıkıyor...

aynen.. şu yeni ürünlere bakabileceğimiz bir yer yok mu ? birkaç tane tişört almak istiyorum ama şu üsttekilerden sadece uğur un giydiği dikkatimi çekti de o yazılar çok sıradan, çok basit.. köyde yaylada giyersin de şunu giyip okula gidemem mesela, yaw bjk nin ürünleri süper oluyor adamlar her yaşa hitap eden ciddi ürünler yapıyor özellikle genç işi tasarımları çok iyi, giyiyor arkadaşlarım hoşuma gidiyor.. bizim ürünlere bakıyorum ''bize her Trabzon, fırtına, hamsi, 61TS1967'' tarzı şeyler felan, bunlar nedir abi 21 yaşında adamım yaw 10 yaşında olsam neyse... milletin ürünlerine imreniyorum.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aynen.. şu yeni ürünlere bakabileceğimiz bir yer yok mu ? birkaç tane tişört almak istiyorum ama şu üsttekilerden sadece uğur un giydiği dikkatimi çekti de o yazılar çok sıradan, çok basit.. köyde yaylada giyersin de şunu giyip okula gidemem mesela, yaw bjk nin ürünleri süper oluyor adamlar her yaşa hitap eden ciddi ürünler yapıyor özellikle genç işi tasarımları çok iyi, giyiyor arkadaşlarım hoşuma gidiyor.. bizim ürünlere bakıyorum ''bize her Trabzon, fırtına, hamsi, 61TS1967'' tarzı şeyler felan, bunlar nedir abi 21 yaşında adamım yaw 10 yaşında olsam neyse... milletin ürünlerine imreniyorum.
                            Mağara adamı kitlesi çok var bizim takımın o yüzden öyle yapıyorlar Yanından geçmem bu ürünlerin Trabzonspor olmasa..!
                            # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• bu ne ya leşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• bir tek ben'mi 1907 okudum
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X