Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mankenliğe başka bir arkadaşı bulamamışlar mı? Bu görevi ben yapmak istiyorum. Tamam göbekli olabilirim ama bu arkadaştan çok daha seksi ve karizmatik bakarım.
    Bu resmi ilk gördüğümde bi de senin ismini gördüğümde sen sandım valla bak taa ki alttaki yazıyı okuyana kadar
    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Şu ayarda bi t-shirte hiç rasgelmedim bizde..
      "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mankenliğe başka bir arkadaşı bulamamışlar mı? Bu görevi ben yapmak istiyorum. Tamam göbekli olabilirim ama bu arkadaştan çok daha seksi ve karizmatik bakarım.
        Çocuğa bir çift spor ayakkabı alalım bari... Bu nedir ya..

Yorum

• TS Club bayi toplantısı gerçekleştirildi

TS Club bayi toplantısı bugün (Perşembe) Novotel’de gerçekleştirildi.
          19 mağaza ve bir tırımız ile 1.106 farklı ürün çeşidi ile taraftarımıza hizmet vermektedir.
          Çok merak ediyorum ne konuşuldu bu toplantıda.
          1106 farklı ürün ama gel görki ne kaç adet alabiliyorsun bu ürünlerden.
          tişörtlerr yapılmış raflarda sergiliyorsun öyle bir baskısı varki 2. yıkamada
          elinde kalıcak
          En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
          En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• Çantalar güzel arkadaşlar tavsiye ederim.
            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Ts Club markalı ürünleri almayın aldırtmayın.50 lira verip aldığım tişört 3.yıkamanın ardından çekti rengi attı.

Çoluk çocuğunuzun rızkından artırıp sırf kulübe destek olsun diye pazarda 10 liraya satılanların kalitesinde ürünlere 50 lira fiyat çekenleri protesto için almayın aldırmayın !
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• TS club un Butik bölümü hangi köyde acaba bu kadar zevkten uzak rezil tasarımlar olamaz,
                bu tasarım işine bir çözüm bulmak lazım.

Benim önerim:

Forumda bununla ilgili bir başlık açılması ve Dünya üzerinde, forumda faal olan renktaşlarımızın kendi düşüncelerini
                çizimlerini ve tasarımlarını bu başlığa göndermeleri ve Forum yöneticilerinin de kulüple irtibata geçip bu rezil durumdaki kurumsalımızı kurtarmalarıdır.

Yorum

• %61 e varan indirimler TS Club da
                  TRABZON SPOR

Yorum

• Mağazalarda ürünleri bulmak biraz zor oluyor, o yüzden internet üzerinden almayı düşünüyorum.
                    Ama www.trabzonspor.com.tr den de alışveriş yapmadım hiç.
                    Teslimatta sıkıntı yaşanıyor mu? Kargo ücreti ne kadar?

Edit: Ödeme sayfasında gördüm, 5 TL imiş.
                    En son Merve H.Oğlu tarafından düzenlendi; 07.09.2012, 20:21.

Yorum

• İlk olarak Merve H.Oğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mağazalarda ürünleri bulmak biraz zor oluyor, o yüzden internet üzerinden almayı düşünüyorum.
                      Ama www.trabzonspor.com.tr den de alışveriş yapmadım hiç.
                      Teslimatta sıkıntı yaşanıyor mu? Kargo ücreti ne kadar?

Edit: Ödeme sayfasında gördüm, 5 TL imiş.

ben birkere kargoyla aldım sweet mavi beyaz çizgili malesef kolunda yırtık vardı dikip giydik böyle bir sürprizle karşılaşabilirsin

Yorum

• linkteki ürün çok güzel.
                        119'dan 69.99'a inmiş..
                        almayı çok istiyorum
                        acaba daha inermi fiyatı ??

Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İkisinden birini alacağım da karar veremedim. Bir el atsanız.

Yorum

• Eğer kiloluysan sakın bej rengi alma, eğer fit bir vücudun varsa kendine de bakıyorsan iyi gider.Öbür türlü bej rengi erkekte kolay kolay yakıştıramıyorum ben Ama öteki daha bir Trabzonspor'um ben diyor, daha bir çekici sanki . . .
                            9 # Osvaldo'

Yorum

• ts club ın sitesine girdim
                              polo yaka nike t shirt leri çok güzel ve fiyat oalrak normal.
                              tek eşofman altı ve tek eşofman üstü nike olduğu için pahalı olsada parası olanlar için güzel seçim.
                              masa üstü saatler ve çocuklar için kırtasiye ürünleri güzel olmuş,su matarası filan iyi fikir.
                              150 liraya mont var,spor giyinen arkadaşlar için iyi seçim,zaten o ayarda bir montu normal piyasadan da o fiyata bulursunuz.
                              siteyi inceledim,iyice baktım,pek sıkıntı yok,bir çok ürün yerli yerinde
                              kronik sorunumuz olan baskılı,üzerinde sosyal mesaj içerein sıfır yaka tişörtlerde biraz daha iyi olabilir.
                              bir de çakmak modeli arttırılabilir.
                              bence ts club ürünlerinde tişörtler dışında büyü gelişim gösterdik son zamanlarda.
                              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eğer kiloluysan sakın bej rengi alma, eğer fit bir vücudun varsa kendine de bakıyorsan iyi gider.Öbür türlü bej rengi erkekte kolay kolay yakıştıramıyorum ben Ama öteki daha bir Trabzonspor'um ben diyor, daha bir çekici sanki . . .
                                Normalde gayet ciks bir vücudum var da, fit tarafa girmiyor işte. Siyahını almam daha mantıklı anladığım kadarıyla. Teşekkürler dostum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim