Tasarım harika
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
ben bu kendi tasarımım olan tişörtlerin üretimini talep edmişdim TS CLUB dan ama ses yok hava civa inanın çok güzel bunların yapılmışı kızıma yapdım ve giyiyor harika oldu bazı dostlarımada yapmdım seri üretim yapmak istedim tsclub için ama olmadı çizmleri göndermişdim belki kendileri üretirler AMA ÜRETİRKEN BAZI KOŞULLARIDA UNUTMASINLARİlk olarak erol-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Bende aldım ama beğenmedim.İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen tişörtü beğendim açıkcası daha iyi yapılabilirdi evet ve beyaz tişört üzerine basılmış resmen ama yine de hoş duruyor ama yukarıda da dediğim gibi hiç etiket yok ya sinir oldum Ts Club filan yazmıyo!
Annemin temizlik bezleri daha kalitelidir. Bu T-shirtin maliyeti en fazla 5 TL'dir...
Yorum
-
Erol açıkcası tasarımları ben pek beğenmedim.Genelde hazıra konma üzerİnden çalışılmış.Daha yaratıcı espirili şeyler düşünülebilir.İlk olarak erol-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Telefona bakmama olayına gelirsek adamlar profosyenel değil diyip duruyoruz yıllardır.Beğendinse yaptır,beğenmedinse beğenmedim de.Fakat bu iki kelimeyi bir araya getirip söyleyemeyen adamlarla çalışırsanız bu tip sonuçların olmasıda gayet normal.
Karadenizlinin ve Trabzonspor taraftarının kıvrak zekasını öne çıkaracak tarzda ürünler bekliyoruz senden.Hala geç kalmış değilsin.Bir dahaki kupaya kadar bu mutluluk devam eder emin olabilirsin
Yorum
-
Abi Allah seni inandırsın tam bunu yazacaktım.İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakın hiç oydu buydu demeye gerek yok. Arkadaşlar yazdı mı bilmiyorum benim aklıma gelen, Çok basit sade bir tasarım.
Sol göğüsde Türkiye Kupası logosu ve Trabzonspor logosu yanyana Birbirine geçmiş halide yapılabilir. Sade ve modern gözü yormayacak şekilde bir kaç ilave de yapılabilir. Kupayı kazanan takım formasına Türk bayrağı ilave edeceği için Türk bayrağı da kullanılabilirdi.
Liyakat ve İstek bir araya gelince neler olmaz...
Yani kimisi sade sever giyeceği şeyi, kimisi conconlu olsun ister...
Ben de bu dediğiniz tarzda bişe olsa alırdım...
Yorum
-
Tişörtü denizlispor maçında Ts Club eziyet tırından alabildim vede dolaba koydum...
İnanın bir kere giyesim gelmedi...
Bu kadar kalitesiz ve dandik ürünleri bize reva gören zihniyeti...
Bu insanları orda tutan amatör yöneticileri...
Trabzonsporu çiftlik zanneden kişilikleri Allaha havale ediyorum...!!Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
Gökhan abi katılmamak elde değil..İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTişörtü denizlispor maçında Ts Club eziyet tırından alabildim vede dolaba koydum...
İnanın bir kere giyesim gelmedi...
Bu kadar kalitesiz ve dandik ürünleri bize reva gören zihniyeti...
Bu insanları orda tutan amatör yöneticileri...
Trabzonsporu çiftlik zanneden kişilikleri Allaha havale ediyorum...!!
Diğer takımların bu tarz kupa şampiyonlukları sonrası yaptıklarına bak bir de bizim ürünlere..
Şikayet etsek de aldık tişörtümüzü..
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErol açıkcası tasarımları ben pek beğenmedim.Genelde hazıra konma üzerİnden çalışılmış.Daha yaratıcı espirili şeyler düşünülebilir.
Telefona bakmama olayına gelirsek adamlar profosyenel değil diyip duruyoruz yıllardır.Beğendinse yaptır,beğenmedinse beğenmedim de.Fakat bu iki kelimeyi bir araya getirip söyleyemeyen adamlarla çalışırsanız bu tip sonuçların olmasıda gayet normal.
Karadenizlinin ve Trabzonspor taraftarının kıvrak zekasını öne çıkaracak tarzda ürünler bekliyoruz senden.Hala geç kalmış değilsin.Bir dahaki kupaya kadar bu mutluluk devam eder emin olabilirsin
Katılıyorum. Daha yaratıcı bir şey olabilir. Bu tasarım bana çok karmaşık geldi. Bu bağlamda Ts Club'ın çıkardı tasarım bundan daha iyi ve giyilesi bir şey.
Ne işle uğraştığınızı bilmiyorum ama bence : Nike logosu : gereksiz reklam, Ziraat Türkiye Kupası yazmak : gereksiz reklam, Trabzonspor'un logosunu anlaşılmayacak derecede deforme etmek : gereksiz.
Lakin abimizin dediği gibi daha yaratıcı ve "geniş" fikirler bulabilirsiniz. Böyle her şeyi bir yere sıkıştırmak kötü sonuçlar doğurur.En son OnurKul tarafından düzenlendi; 16.05.2010, 15:12.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Sonu. olarak bizler ne kadar tasarım yaparsak yapalım, Ts Club kafasına göre takılıyor.
Bakınız Galatasaray'ın Uefa kupasına özel hatıra t-shirt'ü :
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Her şeyin gerçeği güzeldir,ve özeldir..İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEleştiri güzel
Lakin çakma ürün almıyoruz değil mi ? Takıma destek olsun diye alıyor zaten herkes. Çok sevildiği için değil.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum