şampiyonu biz belirleriz tişörtü yapsınlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
İlk olarak DELIKANLI05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle sloganli bir t-sirt cikartsak nasil olur?
süper olurrr
Yorum
-
murat orda ki teşekkür ne amaçlıİlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahçe'ye kupa finali için ne diye teşekkür edelim ki.
..
gırgır geçiyoruz anla daaa
Yorum
-
artık bu sene ts club ında devir atlaması gerekiyor.en başta forma logo ve isimlerlerin baskı kalitesi arttırılmalı.
daha sonra ürün çeşiti, yıllardır bir eşorfman almak istiyorum ama alamıyorum.çünkü güzel istediğim tarzda bişey çıkmıyor.ürün çeşitlenmeli bir an önce...
Yorum
-
Beyaz ayni Atlet gibi duruyor... söyle Siyah veya koyu mavi T-Shirt' e Logomuz... ve The Revench of 1996 diyerekten 3-1 tarihi ve kupa amblemi ve 1-1 tarih ile yapsak mükemmel olur... bence kupa ile cok es anlamli olmasin... daha cok 1996' in intikamina deginilsin derim benİlk olarak DELIKANLI05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle sloganli bir t-sirt cikartsak nasil olur?
THE REVENCH OF 1996
“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
Aynen dursunİlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜzerinde fb olan bir ürünü ben giymem bile.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-

Süper kupa için -belki içinde Bursaspor'un da olduğu 16-61 esprileri olan- daha anlamlı bir tişört tasarlıyorum. Beyaz bir atlete hiçbir yerine TS Club veya Trabzonspor yazmadan yanlış logolu ürün çıkmasına engel olabiliriz belki.
Sesimiz geliyor mu?
Yorum
-
tscluplar tam bı rezalet ...yıne bugun gıttım bısıler alayım dedım ...abı alacagım ama hıcbısey yok..gıttım kulube katkısı olsun dıye yıne bı dunya bısı aldım ..ama bu kadar mı rezıl olunur be abıcım...adam gıbı urunler yapın yahu...gıtmıssın atletın ustune kupa yerını buldu bılmem ne..ınsan tısort sweet faaln yapar.
Yorum
-
aklımda fena bi tasarım var ama yapmazlar zirveye cıkmaya calışan iki kişi biri sarı lacivert biri yeşil beyaz yeşilliye el uzanıyor bordo mavi ötekini ayağıyla itiyor süper olmazmınasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
ilgin için teşekkürler ben bu ürünleri tasarlarken özellikle siyah olan sokakda heryerde giyilebilmesiydi amacım siyah üzerine gümüş bakı sade ve şık sırtda yazı yok, penyesi atlet değil,bunun yakalısı , lacostu,ve değişik türleri var kendim yapıyorum bunlar harbiden bu işi bilmiyorİlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErol açıkcası tasarımları ben pek beğenmedim.Genelde hazıra konma üzerİnden çalışılmış.Daha yaratıcı espirili şeyler düşünülebilir.
Telefona bakmama olayına gelirsek adamlar profosyenel değil diyip duruyoruz yıllardır.Beğendinse yaptır,beğenmedinse beğenmedim de.Fakat bu iki kelimeyi bir araya getirip söyleyemeyen adamlarla çalışırsanız bu tip sonuçların olmasıda gayet normal.
Karadenizlinin ve Trabzonspor taraftarının kıvrak zekasını öne çıkaracak tarzda ürünler bekliyoruz senden.Hala geç kalmış değilsin.Bir dahaki kupaya kadar bu mutluluk devam eder emin olabilirsin
Yorum
-
T-Shırt üzerine şöyle yazılsa.... ONUR'LUYUZ
Almaz mı insan?Giymez mi insan?Ahh..ah.
Bu düşünceyi Ts Club yetkililerine e-posta ile iletmiştim.Bakalım..Kimbilir belki de okumadan siliyorlardır.
Bir ümit işte.En son TS-FAN tarafından düzenlendi; 18.05.2010, 22:17.Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum