Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Merakını gidereyim Kazım.

Ts Club klübümüzün en önemli gelir kaynaklarının başında geliyor. Buna rağmen bu alanda amatörlük ve iş bilmemezlik sürekli olan birşey. Buna her zaman rastlamak mümkün. Trabzonspor'u sadece Trabzon'dan ibaret görenler, diğer illere gereken önemi vermiyorlar. Bakınız diğer İstanbul takımlarının resmi ürünlerini satan mağazalara, birde bakın bizim mağazalarımıza. Bu kadar büyük gelir getiren bir alanda, bu kadar sorumsuz davranılmasına karşıyım. Ürün gamı genişliği, tedarik süresi, ilgi ve alaka vs. bu tarz konularda hala gelişmemiz gerekiyor. Ve hala gelişmeyi bekliyoruz.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Madem öyle niye ürün alıyorsun ki?

Alacaksan neden Ts Club Ankara'dan almıyorsun?
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Kazım almadığımı nerden biliyorsun ?

Neden bu kadar uzattığınıda anlamadım.
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Uzattığım falan yok.

Sadece netten sipariş yapacağını söylediğin mesajına sitemde bulundum.

Sonrada Ts Club ile ilgili görüşlerin varmış, merak ettim.

Hem madem alıyorsun, o zaman ilk mesajda söylerdin, uzamazdı.
          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Merakını gidereyim Kazım.

Ts Club klübümüzün en önemli gelir kaynaklarının başında geliyor. Buna rağmen bu alanda amatörlük ve iş bilmemezlik sürekli olan birşey. Buna her zaman rastlamak mümkün. Trabzonspor'u sadece Trabzon'dan ibaret görenler, diğer illere gereken önemi vermiyorlar. Bakınız diğer İstanbul takımlarının resmi ürünlerini satan mağazalara, birde bakın bizim mağazalarımıza. Bu kadar büyük gelir getiren bir alanda, bu kadar sorumsuz davranılmasına karşıyım. Ürün gamı genişliği, tedarik süresi, ilgi ve alaka vs. bu tarz konularda hala gelişmemiz gerekiyor. Ve hala gelişmeyi bekliyoruz.
            Dursun, bu TSClup görüşünden ne çıkıyor anlamadım ben.Evet amartörce hareket ediyorlar bunları bizde biliyoruz.Herkes netten almasını bilir.Hatta taraftar kartınla daha da indirimli alabilirsin ama Ankara'daki TS Clup'tan almamanı anlayamadım.Hem amatörce,tedarik yok falan diyorsun sonra da TS Clup'tan almam diyorsun.Peki nerden alıyorsun?Yani biz diyoruz ki "sadece sana değil herkese,oturduğu ilde TS Clup olan herkese" netten alacağınıza ilinizdeki dükkandan alın.Nette görerek aldığın intiba ile gerçekte görüp aynı intibayı alamayabilirsin.Sadece bunu demek istemiştik...
            Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• selam

selam
              abilerim kardeslerim bana ne olursunuz yardimci olun yaaa
              almanyadan kredi karti olmadan tsclubdan alisveris yapan oldumu olduysa nasil benimle irtibata gecsin
              forma alacagim
              t-shirtler alacagim ama olmuyor ne olursunuz yardim edin bana ne olursunuz
              Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• Budur !!!

Çakma taraftar giremez

Kombine kart sözleşmesine ‘Korsan ürünle stada girenin kombinesi iptal olur’ maddesi koyan Beşiktaş, taklit ürüne karşı savaş açtı

Son 4 yılda lisanslı ürün satışını 3 kat artırarak 15 milyon liraya yaklaştıran Beşiktaş yönetimi, bu rakamı daha da yukarılara çekmek için sözleşmeye “Korsan ürünle stada girenin kombinesi iptal olur”maddesi ekledi. Yönetim
                bunda kararlılığını ispat etmek için de Vikingurmaçında kapıya görevlileri koydu. Görevlilerin korsan formayla gelenleri kapıdan döndürmesi üzerine
                taraftarlar Kartal Yuvası’ndan Quaresma forması alıp içeriye girdi. Beşiktaş’ın bu adımını örnek olarak değerlendiren diğer kulüplerin ürün satış organizasyonu yöneticileri ise korsan ürünün gelirlerini 2 katı düşürdüğünden yakınırken ortak
                mücadele yapılması gerektiğini ifade ettiler.

‘KORSANI BU YIL BİTİRMEYE KARARLIYIZ’
                Beşiktaş’ın Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akpınar, korsan ürünlerin satışının lisanslı satışları ikiye katlayınca bu uygulamaya mecbur kaldıklarını söyledi. Akpınar, “Okumadık diye tepki gelmesin diye büyük ve koyu harflerle yazdık. Sahamızdaki ilkmaç olan Vikingur maçında kapılardaki görevliler 4 kişi yakaladı, formalarını aldılar ve içeriye almadılar. Daha sonra taraftarlar denetimaltında BJK Store’a gidip Quaresma formaları aldılar” diye konuştu. Kulüp olarak bu yıl korsanla mücadele için çok inatçı davranacaklarını belirten Akpınar şöyle devametti: “Kararlıyız ve bitireceğiz. Asıl bataklık olan stadın çevresi. Bunun yanı sıra deplasmanlarda fazla sayıda korsan ürün de
                dikkatimizi çekiyor. Mahkemeden kararlar çıkartıp baskınlara gideceğiz. Vikingur
                maçıyla bu uygulamaya başladık. 12 tane tezgâh toplattık, bunlar hakkında dava açacağız.”
                'ÜRETİM TESİSLERİNE BASKINLAR DÜZENLİYORUZ'
                Galatasaray Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Özgörkey, korsan ürünün kulüplere yönelik gelir kaybının ötesinde ülke ekonomisine çok büyük
                zararlar verdiğini söyledi. GS Pazarlama olarak korsan faaliyetleri yakından takip ettiklerini, belirlenen tesislere baskınlar düzenlediklerini anlatan Özgörkey “Ancak bürokrasi çok ağır ilerliyor ve suçlu bir kişinin ceza alması 5 yılı buluyor. Bu süre içerisinde işyeri kapatılan bir kişi ikinci bir imalathane bile açabiliyor.
                Caydırıcı cezalar yok” diye konuştu. Korsanla mücadele için merdiven altı tesislerden bir tanesine bile girdiklerini anlatan Özgörkey, “Buralarda 15
                yaşındaki çocukların çalıştırıldığını gördük. Yaptığımız baskınlarda
                inanılmaz renklerde sarı, kırmızı ve geçen yıldan bu yana da mor formalarla
                karşılaştık” dedi.

‘BEŞİKTAŞ BİZE ÖRNEK OLACAK’
                Beşiktaş’ı korsana karşı verdiği bu karardan dolayı kutladığını ifade eden Cemal Özgörkey, “Bu karar bize de örnek olabilir, böyle bir ekleme yapabiliriz. Bunun yanı sıra diğer kulüplerle beraber çalışıp, ortak karar almayı planlıyoruz. Kulüplerin korsan ürünlerle ilgili mücadele için ortak platform kurmasını
                öneriyoruz” diye konuştu.
                ‘KULÜPLER BİRLEŞİP MÜCADELE ETMELİ'

Trabzonspor’un lisanslı ürün satıcısı TS Club’lardan sorumlu Yöneticisi Serdar
                Boğoçlu Beşiktaş’ın başladığı uygulamayı ‘mükemmel’ olarak değerlendirirken, bunun kendi kulüplerinde de uygulanması için çalışacağını söyledi. Korsanla mücadele için Trabzon ve çevre illerde baskınlar düzenlediklerini kaydeden Boğoçlu“Gelirlerimizin 2 katını korsan ürünlere kaptırıyoruz. Bütün kulüpler birleşip, mücadele etmemiz lazım” diye konuştu.( boş konuşma olduğu açık)

‘FENER'İN KORSANLA SORUNU YOK’
                Fenerbahçe’nin lisanslı ürün satışını yaptığı Fenerium mağazalarından sorumlu yöneticisi Abdullah Kiğılı, Beşiktaş’ın adımını olumlu olarak değerlendirerek,“Ancak bizim böyle bir sorunumuz yok” dedi.
                Fenerbahçe taraftarının ‘kulübüne bağlı’ olduğunu tanımlayan Kiğılı,
                “Taraftarımız satılan bu tür ürünlere primvermiyor. Hatta stadın etrafında
                gördüğü zaman kendileri müdahale ediyorlar ve tezgâhın kalkmasına neden oluyorlar. Bu nedenle bizim kulübümüzün korsan sorunu yok. Ancak buna rağmen biz de bazen kontrollerde bulunuyoruz” diye konuştu. Korsan ürün konusunda iki yıl önce çalışmalara başladıklarını anlatan Kiğılı, kararlılıkla
                mücadele ettiklerini ve şu anda neredeyse sıfıra indirdiklerini belirtti.
                MAKİNELER YENİ TRANSFERİ BEKLİYOR
                Gelecek hafta Fenerbahçe’nin yeni formalarının tanıtılacağını ifade eden Kiğılı, “Yıllık 200 bin forma satıyoruz, bu yıl da bunun altına düşmeyeceğiz. Önümüzdeki hafta açıklanacak yeni transfere yönelik baskılarımızı hazırladık, işin bitmesini bekliyoruz” diye konuştu.
                ‘ÜRÜNLERDEN OLAN KAZANCIMIZIN İKİ KATINA ÇAKMA ÜRETİCİ ALIYOR'
                Geçen yıl Turkcell Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşan Bursaspor’un Bursastore, Dergi ve Katlı Otoparktan Sorumlu Yöneticisi Selçuk Eren, Beşiktaş’ın yaptığı hareketin korsanla mücadele için çok olumlu bir adım olduğunu belirtti. Bursaspor kulübü olarak mücadeleye yönelik böyle bir karar alabileceklerini
                ifade eden Eren, “Beşiktaş’ın konuya yaklaşımı çok güzel olmuş. Bunu biz de
                değerlendirmeyi düşünürüz” diye konuştu. Gelecek hafta yeni sezon formalarını piyasaya çıkartacaklarını anlatan Eren, “Geçen yıl tedariksiz yakalandık 40 bin forma sattık, bu yıl ise 50 bini hedefliyoruz. Ancak korsan bizim sattığımızın 2 katını satıyor, alacağımız önlemlerle ciromuzu daha da artıracağız” dedi. Bursaspor kulübünün avukatının sürekli olarak iz sürdüğünü, korsan ürün üreticilerine yönelik baskın kararları çıkarttığını anlatan Eren, “Geçen yıl zabıta yardımıyla 44 yere baskın yaptık. Bu yıl bunların sayısını artırıp, korsan
                ürüne geçit vermeyeceğiz” dedi.

Yorum

• İlk olarak UgurAk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  selam
                  abilerim kardeslerim bana ne olursunuz yardimci olun yaaa
                  almanyadan kredi karti olmadan tsclubdan alisveris yapan oldumu olduysa nasil benimle irtibata gecsin
                  forma alacagim
                  t-shirtler alacagim ama olmuyor ne olursunuz yardim edin bana ne olursunuz

Havale ile, yani "Überweisung" ile ödeyebilirsin, Trabzonsporun Almanyadaki is bankasi´nda hesabi var.

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çakma taraftar giremez

Kombine kart sözleşmesine ‘Korsan ürünle stada girenin kombinesi iptal olur’ maddesi koyan Beşiktaş, taklit ürüne karşı savaş açtı

Son 4 yılda lisanslı ürün satışını 3 kat artırarak 15 milyon liraya yaklaştıran Beşiktaş yönetimi, bu rakamı daha da yukarılara çekmek için sözleşmeye “Korsan ürünle stada girenin kombinesi iptal olur”maddesi ekledi. Yönetim
                    bunda kararlılığını ispat etmek için de Vikingurmaçında kapıya görevlileri koydu. Görevlilerin korsan formayla gelenleri kapıdan döndürmesi üzerine
                    taraftarlar Kartal Yuvası’ndan Quaresma forması alıp içeriye girdi. Beşiktaş’ın bu adımını örnek olarak değerlendiren diğer kulüplerin ürün satış organizasyonu yöneticileri ise korsan ürünün gelirlerini 2 katı düşürdüğünden yakınırken ortak
                    mücadele yapılması gerektiğini ifade ettiler.

‘KORSANI BU YIL BİTİRMEYE KARARLIYIZ’
                    Beşiktaş’ın Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akpınar, korsan ürünlerin satışının lisanslı satışları ikiye katlayınca bu uygulamaya mecbur kaldıklarını söyledi. Akpınar, “Okumadık diye tepki gelmesin diye büyük ve koyu harflerle yazdık. Sahamızdaki ilkmaç olan Vikingur maçında kapılardaki görevliler 4 kişi yakaladı, formalarını aldılar ve içeriye almadılar. Daha sonra taraftarlar denetimaltında BJK Store’a gidip Quaresma formaları aldılar” diye konuştu. Kulüp olarak bu yıl korsanla mücadele için çok inatçı davranacaklarını belirten Akpınar şöyle devametti: “Kararlıyız ve bitireceğiz. Asıl bataklık olan stadın çevresi. Bunun yanı sıra deplasmanlarda fazla sayıda korsan ürün de
                    dikkatimizi çekiyor. Mahkemeden kararlar çıkartıp baskınlara gideceğiz. Vikingur
                    maçıyla bu uygulamaya başladık. 12 tane tezgâh toplattık, bunlar hakkında dava açacağız.”
                    'ÜRETİM TESİSLERİNE BASKINLAR DÜZENLİYORUZ'
                    Galatasaray Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Özgörkey, korsan ürünün kulüplere yönelik gelir kaybının ötesinde ülke ekonomisine çok büyük
                    zararlar verdiğini söyledi. GS Pazarlama olarak korsan faaliyetleri yakından takip ettiklerini, belirlenen tesislere baskınlar düzenlediklerini anlatan Özgörkey “Ancak bürokrasi çok ağır ilerliyor ve suçlu bir kişinin ceza alması 5 yılı buluyor. Bu süre içerisinde işyeri kapatılan bir kişi ikinci bir imalathane bile açabiliyor.
                    Caydırıcı cezalar yok” diye konuştu. Korsanla mücadele için merdiven altı tesislerden bir tanesine bile girdiklerini anlatan Özgörkey, “Buralarda 15
                    yaşındaki çocukların çalıştırıldığını gördük. Yaptığımız baskınlarda
                    inanılmaz renklerde sarı, kırmızı ve geçen yıldan bu yana da mor formalarla
                    karşılaştık” dedi.

‘BEŞİKTAŞ BİZE ÖRNEK OLACAK’
                    Beşiktaş’ı korsana karşı verdiği bu karardan dolayı kutladığını ifade eden Cemal Özgörkey, “Bu karar bize de örnek olabilir, böyle bir ekleme yapabiliriz. Bunun yanı sıra diğer kulüplerle beraber çalışıp, ortak karar almayı planlıyoruz. Kulüplerin korsan ürünlerle ilgili mücadele için ortak platform kurmasını
                    öneriyoruz” diye konuştu.
                    ‘KULÜPLER BİRLEŞİP MÜCADELE ETMELİ'

Trabzonspor’un lisanslı ürün satıcısı TS Club’lardan sorumlu Yöneticisi Serdar
                    Boğoçlu Beşiktaş’ın başladığı uygulamayı ‘mükemmel’ olarak değerlendirirken, bunun kendi kulüplerinde de uygulanması için çalışacağını söyledi. Korsanla mücadele için Trabzon ve çevre illerde baskınlar düzenlediklerini kaydeden Boğoçlu“Gelirlerimizin 2 katını korsan ürünlere kaptırıyoruz. Bütün kulüpler birleşip, mücadele etmemiz lazım” diye konuştu.( boş konuşma olduğu açık)

‘FENER'İN KORSANLA SORUNU YOK’
                    Fenerbahçe’nin lisanslı ürün satışını yaptığı Fenerium mağazalarından sorumlu yöneticisi Abdullah Kiğılı, Beşiktaş’ın adımını olumlu olarak değerlendirerek,“Ancak bizim böyle bir sorunumuz yok” dedi.
                    Fenerbahçe taraftarının ‘kulübüne bağlı’ olduğunu tanımlayan Kiğılı,
                    “Taraftarımız satılan bu tür ürünlere primvermiyor. Hatta stadın etrafında
                    gördüğü zaman kendileri müdahale ediyorlar ve tezgâhın kalkmasına neden oluyorlar. Bu nedenle bizim kulübümüzün korsan sorunu yok. Ancak buna rağmen biz de bazen kontrollerde bulunuyoruz” diye konuştu. Korsan ürün konusunda iki yıl önce çalışmalara başladıklarını anlatan Kiğılı, kararlılıkla
                    mücadele ettiklerini ve şu anda neredeyse sıfıra indirdiklerini belirtti.
                    MAKİNELER YENİ TRANSFERİ BEKLİYOR
                    Gelecek hafta Fenerbahçe’nin yeni formalarının tanıtılacağını ifade eden Kiğılı, “Yıllık 200 bin forma satıyoruz, bu yıl da bunun altına düşmeyeceğiz. Önümüzdeki hafta açıklanacak yeni transfere yönelik baskılarımızı hazırladık, işin bitmesini bekliyoruz” diye konuştu.
                    ‘ÜRÜNLERDEN OLAN KAZANCIMIZIN İKİ KATINA ÇAKMA ÜRETİCİ ALIYOR'
                    Geçen yıl Turkcell Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşan Bursaspor’un Bursastore, Dergi ve Katlı Otoparktan Sorumlu Yöneticisi Selçuk Eren, Beşiktaş’ın yaptığı hareketin korsanla mücadele için çok olumlu bir adım olduğunu belirtti. Bursaspor kulübü olarak mücadeleye yönelik böyle bir karar alabileceklerini
                    ifade eden Eren, “Beşiktaş’ın konuya yaklaşımı çok güzel olmuş. Bunu biz de
                    değerlendirmeyi düşünürüz” diye konuştu. Gelecek hafta yeni sezon formalarını piyasaya çıkartacaklarını anlatan Eren, “Geçen yıl tedariksiz yakalandık 40 bin forma sattık, bu yıl ise 50 bini hedefliyoruz. Ancak korsan bizim sattığımızın 2 katını satıyor, alacağımız önlemlerle ciromuzu daha da artıracağız” dedi. Bursaspor kulübünün avukatının sürekli olarak iz sürdüğünü, korsan ürün üreticilerine yönelik baskın kararları çıkarttığını anlatan Eren, “Geçen yıl zabıta yardımıyla 44 yere baskın yaptık. Bu yıl bunların sayısını artırıp, korsan
                    ürüne geçit vermeyeceğiz” dedi.
                    bjk yönetimini canı gönülden tebrik ediyorum.aynı uygulama bizdede olmalı.korsan ürünle stada girilmemeli
                    ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                    #Ziya Doğan

Yorum

• arkadaşlar tsclub ın websitesine giriyorum, trabzonspor.com.tr ye, formaya isim yazdırma seçeneğini işaretlediğimde yalnızca 8 karakter isim yazılabiliyor. bu yeni bir kural mı? yeryüzünde adı veya soyadı 8 karakterden fazla insan yok mu?

Yorum

• T-Shirtlerin ücünüde alacam ama Colmaninkinin XLi yok. Ne sacma bisey.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bizimkiler korsan ürünle mücadelemi edeceklermiş..

Pehki peh... kim inanıyor..

Kendileri inanıyormu...

Resmi dergiyi her ay inceliyorum..

Koyulan taraftar fotoğraflarının üstlerinde ne yazıkki korsan ürünlü bir çok kişi var..

Sen daha resmi dergiye korsan konusunda bir şey yapamıyorken..

Gidipte korsan ürün imalatanelini basacaksın..

Daha Trabzon gibi küçük şehirde bile korsanla mücadelede arpa boyu yol alamamışken..

Sen istanbulada,İzmirde,ankarada,Bursada.Adanada,Antalyada ne yapacaksın..

Bu amatörlükle anca kendinizi kandırırsınız..!!
                          Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• daha Trabzonda ki tsclup'a baskılı tişörtler gelmemiş...

Yorum

• İlk olarak bocek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar tsclub ın websitesine giriyorum, trabzonspor.com.tr ye, formaya isim yazdırma seçeneğini işaretlediğimde yalnızca 8 karakter isim yazılabiliyor. bu yeni bir kural mı? yeryüzünde adı veya soyadı 8 karakterden fazla insan yok mu?

İnternet üzerinden alırken öyle oluyor maalesef, ama direk TS Club mağazasından alırken söyleyince ilk önce kem küm ediyorlar fakat yapıyorlar.
                              Formaya Engin Baytar ya da Umut Bulut yazılabiliyorsa 8 harften daha fazlası da yazılabilir elbette.
                              50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• güzel ürünler yapmaya başladılar sonunda...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim