Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnternetten dergi sipariş edeceğim ama edemiyorum neden ?
    Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• Bugün tribünde TS Club'larda satılanlardan farklı, birisinin üzerinde kupa tişörtü gördüm.

Aynı futbolcuların giydiği gibiydi. Düzelttiler mi hatayı acaba ? Yoksa futbolcudan alınma falan mıdır ?
      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• olimpiyatta korsan ürün satıcıları bayram etti ...

Yorum

• Bugün stadda çok rahatsız oldum.Trabzonspordan başka herkes para kazanıyordu.İyi ve akıllı bir yönetim olsa bugün çok gelir elde edebilirdi.1 tane Tsclub kamyonu vardı,onada sırayla içeri alıyorlardı.Madem bu stadda maç yapacaksın,o zaman tüm stadı kapatacaksın ve kendi adamlarını koyacaksın.Mesela akçaabat köfte satılsa,stadın 10 yerinde Taraftar ürünleri ve tsclub ürünleri satılsa,yeni çıkan Trabzonspor su dan başka su satılmasa.Ama nerde bunu yapacak yönetim

Yorum

• İlk olarak Rahim.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bugün stadda çok rahatsız oldum.Trabzonspordan başka herkes para kazanıyordu.İyi ve akıllı bir yönetim olsa bugün çok gelir elde edebilirdi.1 tane Tsclub kamyonu vardı,onada sırayla içeri alıyorlardı.Madem bu stadda maç yapacaksın,o zaman tüm stadı kapatacaksın ve kendi adamlarını koyacaksın.Mesela akçaabat köfte satılsa,stadın 10 yerinde Taraftar ürünleri ve tsclub ürünleri satılsa,yeni çıkan Trabzonspor su dan başka su satılmasa.Ama nerde bunu yapacak yönetim
            bence o kadarına gerek yok abicim ya da o kadar çok şey beklemek bira hayalcilik olurhem ordaki insanlar da evine ekmek parası götürmeye çalışıyo ,onlar da kazansın
            bizim istediğimiz adamakıllı,ileriyi görebilen,ürün kalitesinden anlayan,sürekli atkı çıkarmaktan başka bişey de yapabilen,ts club müşteri hizmetlerini aradığımızda aloo diyen bir amca çıkmamasını sağlayan bir yönetim tarzı istiyoruz bunlar öncelikli olmalı kurumsallaşmak için
            koskaca trabzonsporun pazarlama departmanında görev yapacak abdullah kığılı gibi 1 tane adam yok mudur Allah aşkına?
            Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• Ben de mecidiyeköy mağazasından aldım t-shirt mavi yıldızlı olanı da vardı sarı yıldızlı olanı da ben mavili aldım Sarılıya bakmadım ama benim aldığımda Ts club lisanslı ürünü olduğuna dair hiçbir gösterge yok. Sadece yakasında beden etiketi var. O da düz beyaz etiket Ts club yazmıyor hiçbir yerinde. Bütün t-shirt ler öyle mi?

Yorum

• Karadeniz'de kupa bereketi

Türkiye Kupası, ekonomiyi de hareketlendirdi. Satışa sunulan 'kupa t-shirtleri' büyük ilgi gördü.

O tarihten düne kadar 15 bin adet t-shirt ve 6 bin de forma satışının yapıldığı öğrenildi. Son durum hakkında bilgi veren TS Club’dan sorumlu yönetici Serdar Boğuşlu, “1 yılda yüzde 51 büyüme yakaladık. Yeni bayilikler açtık, açmaya da devam edeceğiz. Kocaeli ve Samsun illerindekiler sırada. Ayrıca İstanbul’da da İstiklal ve Bağdat Caddeleri’nde birer mağazayı daha hizmete sunacağız” mesajlarını yolladı.
                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak merve_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben de mecidiyeköy mağazasından aldım t-shirt mavi yıldızlı olanı da vardı sarı yıldızlı olanı da ben mavili aldım Sarılıya bakmadım ama benim aldığımda Ts club lisanslı ürünü olduğuna dair hiçbir gösterge yok. Sadece yakasında beden etiketi var. O da düz beyaz etiket Ts club yazmıyor hiçbir yerinde. Bütün t-shirt ler öyle mi?
                  evet bakırköydede aynıydı aceleye getirilmiş
                  nasıl bakarsan öyle görürsün
                  neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                  ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Karadeniz'de kupa bereketi

Türkiye Kupası, ekonomiyi de hareketlendirdi. Satışa sunulan 'kupa t-shirtleri' büyük ilgi gördü.

O tarihten düne kadar 15 bin adet t-shirt ve 6 bin de forma satışının yapıldığı öğrenildi. Son durum hakkında bilgi veren TS Club’dan sorumlu yönetici Serdar Boğuşlu, “1 yılda yüzde 51 büyüme yakaladık. Yeni bayilikler açtık, açmaya da devam edeceğiz. Kocaeli ve Samsun illerindekiler sırada. Ayrıca İstanbul’da da İstiklal ve Bağdat Caddeleri’nde birer mağazayı daha hizmete sunacağız” mesajlarını yolladı.
                    inanamıyorum harika
                    nasıl bakarsan öyle görürsün
                    neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                    ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak merve_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben de mecidiyeköy mağazasından aldım t-shirt mavi yıldızlı olanı da vardı sarı yıldızlı olanı da ben mavili aldım Sarılıya bakmadım ama benim aldığımda Ts club lisanslı ürünü olduğuna dair hiçbir gösterge yok. Sadece yakasında beden etiketi var. O da düz beyaz etiket Ts club yazmıyor hiçbir yerinde. Bütün t-shirt ler öyle mi?
                      evet bnim de öyle hiç bir yerinde tsclub ile alakalı bir şey yok pazardan alınmış gibi hem geç yapmışlar hem de uyduruk...
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Karadeniz'de kupa bereketi

Acele samsuna istiyoruz
                        Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

• Trabzon da ki tişörtler artık mavi yıldızlı. duyduk duymadık demeyin

Yorum

• Tişört ve atkı sipariş ettim dademin ama atkı da uyduruk olmuş daha iyi tasarlanabilirdi.
                            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzon da ki tişörtler artık mavi yıldızlı. duyduk duymadık demeyin
                              Ben de gördüm bugün...
                              Lakin tişörtler çok kalitesiz...
                              20 Lira etmez yani...
                              Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben de gördüm bugün...
                                Lakin tişörtler çok kalitesiz...
                                20 Lira etmez yani...
                                etmez ama alınması gerek. kupa hatırası çünkü..7 tane aldım şimdiye kadar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim