İnternetten dergi sipariş edeceğim ama edemiyorum neden ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Bugün stadda çok rahatsız oldum.Trabzonspordan başka herkes para kazanıyordu.İyi ve akıllı bir yönetim olsa bugün çok gelir elde edebilirdi.1 tane Tsclub kamyonu vardı,onada sırayla içeri alıyorlardı.Madem bu stadda maç yapacaksın,o zaman tüm stadı kapatacaksın ve kendi adamlarını koyacaksın.Mesela akçaabat köfte satılsa,stadın 10 yerinde Taraftar ürünleri ve tsclub ürünleri satılsa,yeni çıkan Trabzonspor su dan başka su satılmasa.Ama nerde bunu yapacak yönetim
Yorum
-
bence o kadarına gerek yok abicim ya da o kadar çok şey beklemek bira hayalcilik olurİlk olarak Rahim.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün stadda çok rahatsız oldum.Trabzonspordan başka herkes para kazanıyordu.İyi ve akıllı bir yönetim olsa bugün çok gelir elde edebilirdi.1 tane Tsclub kamyonu vardı,onada sırayla içeri alıyorlardı.Madem bu stadda maç yapacaksın,o zaman tüm stadı kapatacaksın ve kendi adamlarını koyacaksın.Mesela akçaabat köfte satılsa,stadın 10 yerinde Taraftar ürünleri ve tsclub ürünleri satılsa,yeni çıkan Trabzonspor su dan başka su satılmasa.Ama nerde bunu yapacak yönetim
hem ordaki insanlar da evine ekmek parası götürmeye çalışıyo ,onlar da kazansın
bizim istediğimiz adamakıllı,ileriyi görebilen,ürün kalitesinden anlayan,sürekli atkı çıkarmaktan başka bişey de yapabilen,ts club müşteri hizmetlerini aradığımızda aloo diyen bir amca çıkmamasını sağlayan bir yönetim tarzı istiyoruz bunlar öncelikli olmalı kurumsallaşmak için
koskaca trabzonsporun pazarlama departmanında görev yapacak abdullah kığılı gibi 1 tane adam yok mudur Allah aşkına?Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır
Yorum
-
Ben de mecidiyeköy mağazasından aldım t-shirt mavi yıldızlı olanı da vardı sarı yıldızlı olanı da ben mavili aldım
Sarılıya bakmadım ama benim aldığımda Ts club lisanslı ürünü olduğuna dair hiçbir gösterge yok. Sadece yakasında beden etiketi var. O da düz beyaz etiket Ts club yazmıyor hiçbir yerinde. Bütün t-shirt ler öyle mi?
Yorum
-
Karadeniz'de kupa bereketi
Türkiye Kupası, ekonomiyi de hareketlendirdi. Satışa sunulan 'kupa t-shirtleri' büyük ilgi gördü.
O tarihten düne kadar 15 bin adet t-shirt ve 6 bin de forma satışının yapıldığı öğrenildi. Son durum hakkında bilgi veren TS Club’dan sorumlu yönetici Serdar Boğuşlu, “1 yılda yüzde 51 büyüme yakaladık. Yeni bayilikler açtık, açmaya da devam edeceğiz. Kocaeli ve Samsun illerindekiler sırada. Ayrıca İstanbul’da da İstiklal ve Bağdat Caddeleri’nde birer mağazayı daha hizmete sunacağız” mesajlarını yolladı.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
evet bakırköydede aynıydı aceleye getirilmişİlk olarak merve_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de mecidiyeköy mağazasından aldım t-shirt mavi yıldızlı olanı da vardı sarı yıldızlı olanı da ben mavili aldım
Sarılıya bakmadım ama benim aldığımda Ts club lisanslı ürünü olduğuna dair hiçbir gösterge yok. Sadece yakasında beden etiketi var. O da düz beyaz etiket Ts club yazmıyor hiçbir yerinde. Bütün t-shirt ler öyle mi?nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
inanamıyorum harikaİlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaradeniz'de kupa bereketi
Türkiye Kupası, ekonomiyi de hareketlendirdi. Satışa sunulan 'kupa t-shirtleri' büyük ilgi gördü.
O tarihten düne kadar 15 bin adet t-shirt ve 6 bin de forma satışının yapıldığı öğrenildi. Son durum hakkında bilgi veren TS Club’dan sorumlu yönetici Serdar Boğuşlu, “1 yılda yüzde 51 büyüme yakaladık. Yeni bayilikler açtık, açmaya da devam edeceğiz. Kocaeli ve Samsun illerindekiler sırada. Ayrıca İstanbul’da da İstiklal ve Bağdat Caddeleri’nde birer mağazayı daha hizmete sunacağız” mesajlarını yolladı.nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
evet bnim de öyle hiç bir yerinde tsclub ile alakalı bir şey yok pazardan alınmış gibi hem geç yapmışlar hem de uyduruk...İlk olarak merve_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de mecidiyeköy mağazasından aldım t-shirt mavi yıldızlı olanı da vardı sarı yıldızlı olanı da ben mavili aldım
Sarılıya bakmadım ama benim aldığımda Ts club lisanslı ürünü olduğuna dair hiçbir gösterge yok. Sadece yakasında beden etiketi var. O da düz beyaz etiket Ts club yazmıyor hiçbir yerinde. Bütün t-shirt ler öyle mi?TRABZONSPOR
Yorum
-
Acele samsuna istiyoruzİlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaradeniz'de kupa bereketi
O tarihten düne kadar 15 bin adet t-shirt ve 6 bin de forma satışının yapıldığı öğrenildi. Son durum hakkında bilgi veren TS Club’dan sorumlu yönetici Serdar Boğuşlu, “1 yılda yüzde 51 büyüme yakaladık. Yeni bayilikler açtık, açmaya da devam edeceğiz. Kocaeli ve Samsun illerindekiler sırada. Ayrıca İstanbul’da da İstiklal ve Bağdat Caddeleri’nde birer mağazayı daha hizmete sunacağız” mesajlarını yolladı.
Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?
Yorum
-
Ben de gördüm bugün...İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon da ki tişörtler artık mavi yıldızlı. duyduk duymadık demeyin
Lakin tişörtler çok kalitesiz...
20 Lira etmez yani...Hamiş
Yorum
-
etmez ama alınması gerek. kupa hatırası çünkü..7 tane aldım şimdiye kadarİlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de gördüm bugün...
Lakin tişörtler çok kalitesiz...
20 Lira etmez yani...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum