İlk olarak Proof tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Logo deyince ne anlıyorsunuz?İlk olarak alierhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya ben burada niye logo göremiyorum bildiğiniz times new romanla yazılmı bi yazı ve ts amblemi bu :

Logoda geçen fontun tasarımcısı
Aldo Novarese born 29.6.1920 in Pontetura Monferrato, Italy, died 16.9.1995 in Turin, Italy type designer, teacher.

1931-33: Attends the Scuola Arteri Stampatori in Turin, where he learns woodcut, copper engraving and lithography. 1933-36: attends the Scuola Tipografica Guiseppe Vigliandi Paravia in Turin. 1936: joins the Nebiolo type foundry in Turin as a draftsman. 1938: is awarded a gold medal in the national Ludi Juveniles art competition.
1948-58: teaches graphic drawing at the Scuola Vigliandi Paravia in Turin. From 1952 onwards: art director at the Nebiolo type foundry, 1956: is awarded a gold medal by the Milan trade fair and exhibitions center. 1975: leaves the Nebiolo type foundry and starts working as a freelance type designer. 1979: is awarded the Compasso d?Oro.
Fonts:
Landi Linear (1943), Arbiter® BQ (1989), Athenaeum (with A. Butti, 1945), Central, Normandia (with A. Butti, 1951), Colossalis® BQ (1984), Microgramma (with A. Butti, 1952), Cigno (1954) Fontanesi (1954), Egizio (1955-58), Juliet (1955), Ritmo (1955), Garaldus (1956), Slogan (1957), Recta (1958-61), Estro (1961), Eurostile® (1962), Eurostile Next (2008), Forma (1966), Magister (1966), Metropol (1967), Stop (1971), Lapidar® (1977), Fenice (1977-80), Nadianne, Novarese® (1978), Expert (1983), ITC Symbol® (1984), ITC Mixage® (1985), Fluidum (1998).
Publications include: "Alfabeta", Turin 1964.
* TYPOGRAPHY An Encyclopedic Survey of Type Design and Techniques Throughout History by Friedrich Friedl, Nicolaus Ott (Editor), Bernard Stein, published by Könemann Verlagsgesellschaft mbH.

Yorum
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Perşembe akşamı sipariş ettiğim ürün bugün geldi. M beden isteyerek büyük bir hata yapmışım. Çünkü M beden Ceyhun Gülselam'a bile olur.
Ürünü değiştirebilmek için neler yapmam gerekiyor? Ayrıca üründeki 61 yazısı bildiğiniz yapıştırma. Gördüğümde sinir oldum desem yalan olmaz.
arkadasım urunu ıcını cevırerek yıka bıse olmaz o yapıstırmıya''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
-
-
Giydiği hemen hemen tüm ürünler Kripton olan birisi olarak söylüyorum, kriptonun her ürünü kaliteli.
Ben çok memnunum.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
FB RH+ esprisinin uyarlaması.İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bize daha orijinal fikirler lazım uyarlamalar değil.
Yorum
-
Bu Fiyat Sadece Trabzon da geçerli ancak diğer yerlerde 39.90 .İlk olarak Emorfo_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kampanyanın detayları hakkında bilgi varmı . msela samsunda bulabılırmıym yoksa sadece stadyumun altındamı ?
Ben Ankara dan bu fiyata aldım . . ." Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
Yorum
-
Yok bunu güzel olduğundan yazmadım buraya abi, lisanslı konusunda sorularım olacaktı, işim çıktı yazamadan gönderdimİlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFB RH+ esprisinin uyarlaması.
Bize daha orijinal fikirler lazım uyarlamalar değil.
Yorum
-
İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületaraftara satılan formaların arkasında trabzoncell yazıyormu?...
Hayır yazmıyor.~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
kimse yok mu????İlk olarak hurgunaygun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
abilerim biz kuzenime bundan alıcaz kuzenim xlarge veya large beden giyiyodu o bedenden mi sipariş edelim yoksa çok mu büyük bunlar normaldeKadir Has Üniversitesi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum