Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Almak istedigim cok sey varda, resmi sitede yokki.

Song ve Egemenin ustundekilerin eskileri var bende, Pumadan. Bunlari bulamadim biyerde..

BUnlarda yok biyerde, ne ust taraf, ne de onlarin sortlari..
    bunların hepsi ts clup ta var ve resmi stede olmayan birçok ürün daha var

Yorum

• forma da indirim sadece Trabzon ve internet sayfasına özel,

small beden yok, medium beden alsam mı almasam mı karar veremiyorum açıkçası
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak alierhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya ben burada niye logo göremiyorum bildiğiniz times new romanla yazılmı bi yazı ve ts amblemi bu :
        Logo deyince ne anlıyorsunuz?

Logoda geçen fontun tasarımcısı

Aldo Novarese born 29.6.1920 in Pontetura Monferrato, Italy, died 16.9.1995 in Turin, Italy type designer, teacher.

1931-33: Attends the Scuola Arteri Stampatori in Turin, where he learns woodcut, copper engraving and lithography. 1933-36: attends the Scuola Tipografica Guiseppe Vigliandi Paravia in Turin. 1936: joins the Nebiolo type foundry in Turin as a draftsman. 1938: is awarded a gold medal in the national Ludi Juveniles art competition.

1948-58: teaches graphic drawing at the Scuola Vigliandi Paravia in Turin. From 1952 onwards: art director at the Nebiolo type foundry, 1956: is awarded a gold medal by the Milan trade fair and exhibitions center. 1975: leaves the Nebiolo type foundry and starts working as a freelance type designer. 1979: is awarded the Compasso d?Oro.

Fonts:
        Landi Linear (1943), Arbiter® BQ (1989), Athenaeum (with A. Butti, 1945), Central, Normandia (with A. Butti, 1951), Colossalis® BQ (1984), Microgramma (with A. Butti, 1952), Cigno (1954) Fontanesi (1954), Egizio (1955-58), Juliet (1955), Ritmo (1955), Garaldus (1956), Slogan (1957), Recta (1958-61), Estro (1961), Eurostile® (1962), Eurostile Next (2008), Forma (1966), Magister (1966), Metropol (1967), Stop (1971), Lapidar® (1977), Fenice (1977-80), Nadianne, Novarese® (1978), Expert (1983), ITC Symbol® (1984), ITC Mixage® (1985), Fluidum (1998).

Publications include: "Alfabeta", Turin 1964.

* TYPOGRAPHY An Encyclopedic Survey of Type Design and Techniques Throughout History by Friedrich Friedl, Nicolaus Ott (Editor), Bernard Stein, published by Könemann Verlagsgesellschaft mbH.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Perşembe akşamı sipariş ettiğim ürün bugün geldi. M beden isteyerek büyük bir hata yapmışım. Çünkü M beden Ceyhun Gülselam'a bile olur. Ürünü değiştirebilmek için neler yapmam gerekiyor? Ayrıca üründeki 61 yazısı bildiğiniz yapıştırma. Gördüğümde sinir oldum desem yalan olmaz.

arkadasım urunu ıcını cevırerek yıka bıse olmaz o yapıstırmıya
          ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Yorum

• Bay - Bayan Metalik Gri Mont

45 TL

Yorum

• Giydiği hemen hemen tüm ürünler Kripton olan birisi olarak söylüyorum, kriptonun her ürünü kaliteli. Ben çok memnunum.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• FB RH+ esprisinin uyarlaması.
                  Bize daha orijinal fikirler lazım uyarlamalar değil.

Yorum

• İlk olarak Emorfo_55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu kampanyanın detayları hakkında bilgi varmı . msela samsunda bulabılırmıym yoksa sadece stadyumun altındamı ?
                    Bu Fiyat Sadece Trabzon da geçerli ancak diğer yerlerde 39.90 .

Ben Ankara dan bu fiyata aldım . . .
                    " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      FB RH+ esprisinin uyarlaması.
                      Bize daha orijinal fikirler lazım uyarlamalar değil.
                      Yok bunu güzel olduğundan yazmadım buraya abi, lisanslı konusunda sorularım olacaktı, işim çıktı yazamadan gönderdim

Yorum

• Neden izmirdede bir ts clup yokki doya doya gitsek alısveriş yapsak
                        NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ

İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!

Yorum

• abilerim biz kuzenime bundan alıcaz kuzenim xlarge veya large beden giyiyodu o bedenden mi sipariş edelim yoksa çok mu büyük bunlar normalde
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• taraftara satılan formaların arkasında trabzoncell yazıyormu?...

Yorum

• İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              taraftara satılan formaların arkasında trabzoncell yazıyormu?...

Hayır yazmıyor.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak hurgunaygun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

abilerim biz kuzenime bundan alıcaz kuzenim xlarge veya large beden giyiyodu o bedenden mi sipariş edelim yoksa çok mu büyük bunlar normalde
                                kimse yok mu????
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim