Neden kaleci formaları satılmıyor. satılıyorsada www.trabzonspor.com.tr adresinde ben göremiyorum ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
kaleci formaları trabzonda satışta.yakında tüm ts clublarda olacaklar...İlk olarak Mustafa Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden kaleci formaları satılmıyor. satılıyorsada www.trabzonspor.com.tr adresinde ben göremiyorum ?Bordo Mavi
Yorum
-
ürünler istanbuldaki tsclublar da mevcut..İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜrünlerin fiyatları ne kadar?
İstanbul'da satışı var mı?
Başka ürünler de var mı?Bordo Mavi
Yorum
-
Harika bir ürün,nike swetlerinden daha güzel ve uygun üstelik..ama bedenlerinde sorun var s bedeni nerdeyse L büyüklüğünde içinde kayboldum..İlk olarak faik celikoflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...
Yorum
-
erkek ürünü olduğu içindir angelİlk olarak lazangel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHarika bir ürün,nike swetlerinden daha güzel ve uygun üstelik..ama bedenlerinde sorun var s bedeni nerdeyse L büyüklüğünde içinde kayboldum..
Bordo Mavi
Yorum
-
Habu bandananın anlayacağımız şekildeki açıklaması ne yahuİlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇOK AMAÇLI BANDANA 09/10
KDV dahil: 10,00 TL

Baktım baktım benzetemedim,
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
trabzondaki tsclup larda çok çeşitli atkılar var. bunların fiyatları 17,5 bide keşana benzeyen var o da çok güzel 15 lira olması lazımİlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
Trabzonda ki TS Club da , mankenin üzerinde vardı bu.İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHabu bandananın anlayacağımız şekildeki açıklaması ne yahu
Baktım baktım benzetemedim,
Ama orda bBandana olarak kullanılmamıştı.
Boğazına takılmıştı.Peçe gibi yukarı çekilmiş vaziyette.
Burnuda kapatacak şekilde
şimdi bandanamı olmuş adı
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
yalan olmasin 30 yada 35 arasi olsa gerek gecen forumdan almsitik ama unuttum fiyatiniİlk olarak burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşunun fiyatını bilen var mı ?
''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum