Bize her yer Trabzon Tişörtlerinden ilk alanlardan biriyimdir.Benim aldığım ve Tscluplarda gördüğüm tişörtlerdeki Bize her yer Trabzon yazısı hpsinde renksiz yani Bordo-Mavi değil.Bugünlerde heryerde bu tişörtlerin yazısı renki olanlarından görüyorum.Acaba sonradan çıkanlar renklimi çıktı yoksa hepsi korsan ürünmü merak ettim.
Eğer renkli ürünler korsansa Trabzonspor dergisinin bu ayki sayısında korsan almayalım diye bir yazı var ve altındada bir fotoğraf ordada korsan ürün olan bir foto kullanlımış.
Süleyman abi dün Bakırköy TS Clup'daydım ve aynı soruyu bende orda sordum,ama renkli ürün yok korsan ürün malesef..bende ilk alanlardanım üstelikşimdi indirime de girmiş tişörtler 15 tl olmiş ne diyelim...artık...
yalnız bir durum var korsan ürün orjinal üründen bir okadar daha güzel görünüyor.
Bunu üreten insanlar hiç düşünmüyorlarmı acaba kendi renklerimizle üzerlerini yazarsak daha güzel olur diye.Biz bu konularda çok geriyiz çok.
En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........
Süleyman abi dün Bakırköy TS Clup'daydım ve aynı soruyu bende orda sordum,ama renkli ürün yok korsan ürün malesef..bende ilk alanlardanım üstelikşimdi indirime de girmiş tişörtler 15 tl olmiş ne diyelim...artık...
30 a aldığımız ürün 15 olmuş öylemi.Vay anasini.Kendimi kullanılmış gibi hissettim valla.
patasana3673 tarafından yazılan Büyük camiamız ve büyük yönetimimizden sadece tek bir isteğim var canım TRABZONSPOR'umla alakalı >>>
lütfen bu istek birçoklarının genel düşüncesi. En büyük Trabzonspor'lulardan Kazım Koyuncu'yla ilgili ürünler yapılsın geliri hayırlı bir yerlere bırakılsın ...
sokakta gururla hem KAZIM AĞABEYİMİ yaşatmak hem de CANIM TRABZONSPOR'umun ağırlığını taşımak istiyorum ...
ruhun şad olsun abim unutmayacağız ...
1972 - ∞
ben kesinlikle bu isteğe katılıyorum birde izmirde ts clublar olsun istiyoruz
Yorum