macron pek hosuma gitmedi, kulüp zor durumda olmasaydi almazdim belkide...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
En son reisoğlu61 tarafından düzenlendi; 23.08.2018, 15:15.İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..
-
Ben baktıydım da bana pek dar kesim gibi gelmedi yine bol bence formalar falan.İlk olarak Muhammed Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar selamlar.
Ben antrenman ürünlerinden almayı planlıyorum da normalde ''M'' beden giyiyorum acaba Macron dar kesim mi ? yine M almış olsam bir prolem yaşarmıyım ?2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Bu Ts Club ürünümü tasarım mı?İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevs...
[ATTACH]16158[/ATTACH]Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
@Ege Kum, içi mavi, kollar ve başlık kısmı bordo olan ürün var mı bilmiyorum pek bakmıyorum oraya ama önündekini daha önce buradaki başka bir t-shirt için hazırlamıştımEn son kadirgazioglu tarafından düzenlendi; 01.09.2018, 13:23.
Yorum
-
Haziran 1919
"Artık İstanbul, Anadolu'ya egemen değil, bağlı olmak zorundadır."
2019...En son kadirgazioglu tarafından düzenlendi; 15.10.2018, 20:59.
Yorum
-
Çok güzel fikir.İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaziran 1919
"Artık İstanbul, Anadolu'ya egemen değil, bağlı olmak zorundadır."
2019...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
"Özgür kalacak kadar masum değilsin"
Sadece şu müthiş cümleyi yazsanız yeterdi. Şimdi ise harika bir fikri bile hiç eden paint terk bir çalışma ve dalga konusu.
Bu birimde görev alanların alayı kovulmalı.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Ben bu denli kötü zevkli olduklarına inanamiyorum. Çok büyük ihtimal faiş kar elde etmek için yapılıyor. Başka bir açıklama bulamıyorumİlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Özgür kalacak kadar masum değilsin"
Sadece şu müthiş cümleyi yazsanız yeterdi. Şimdi ise harika bir fikri bile hiç eden paint terk bir çalışma ve dalga konusu.
Bu birimde görev alanların alayı kovulmalı.
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Usta bu şekilde daha çok zarar ediyoruz. Verdikleri fiyat 79.90
Acaba ne kadar satar?
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu denli kötü zevkli olduklarına inanamiyorum. Çok büyük ihtimal faiş kar elde etmek için yapılıyor. Başka bir açıklama bulamıyorumHaksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Herhalde ne kadar boğdursak kardır mentalitesidir. Çünkü inanılmaz kötüİlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta bu şekilde daha çok zarar ediyoruz. Verdikleri fiyat 79.90
Acaba ne kadar satar?
https://www.trabzonspor.com.tr/efsan...ografi-t-shirt"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum