Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• macron pek hosuma gitmedi, kulüp zor durumda olmasaydi almazdim belkide...
    En son reisoğlu61 tarafından düzenlendi; 23.08.2018, 15:15.
    İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
    BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• vs...
      Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: Ekran Alıntısı.JPG 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 30.7 KB 
Kimlik: 11212857
      En son kadirgazioglu tarafından düzenlendi; 29.08.2018, 22:40.

Yorum

• Arkadaşlar selamlar.
        Ben antrenman ürünlerinden almayı planlıyorum da normalde ''M'' beden giyiyorum acaba Macron dar kesim mi ? yine M almış olsam bir prolem yaşarmıyım ?
        & ONUR RECEP KIVRAK &
        ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak Muhammed Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar selamlar.
          Ben antrenman ürünlerinden almayı planlıyorum da normalde ''M'' beden giyiyorum acaba Macron dar kesim mi ? yine M almış olsam bir prolem yaşarmıyım ?
          Ben baktıydım da bana pek dar kesim gibi gelmedi yine bol bence formalar falan.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            vs...
            [ATTACH]16158[/ATTACH]
            Bu Ts Club ürünümü tasarım mı?
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
            Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
            Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• @Ege Kum, içi mavi, kollar ve başlık kısmı bordo olan ürün var mı bilmiyorum pek bakmıyorum oraya ama önündekini daha önce buradaki başka bir t-shirt için hazırlamıştım
              En son kadirgazioglu tarafından düzenlendi; 01.09.2018, 13:23.

Yorum

• Online mağazaya bir el atsalar europa ts clupta herşey var türkiye de online alışverişte kısıtlı ürünler var
                İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.

CILGIN_LAZ

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: indir.jpg 
Görüntülenme: 2 
Boyut: 17.2 KB 
Kimlik: 11212897

Arkadaslar yeri burasi degil belki ama gorseldeki trabzonspor yazisinin aynisini yapabilecek bir cengaver varmidir? Aracimin arkasina yazdirmak istiyorum bu yaziyi

Yorum

• Haziran 1919

"Artık İstanbul, Anadolu'ya egemen değil, bağlı olmak zorundadır."

2019...
                    En son kadirgazioglu tarafından düzenlendi; 15.10.2018, 20:59.

Yorum

• İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Haziran 1919

"Artık İstanbul, Anadolu'ya egemen değil, bağlı olmak zorundadır."

2019...
                      Çok güzel fikir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• tsclup türkiye sayfasindaki ürünlerin hepsi, tsclup europe sayfasinda yok sanki.

ben almanyadan tsclup sayfasina girince, hemen europe sayfasina yönlendiriliyorum.

türkiye sayfasina girebilme sansim yokmu? bilgisi olan varmi?

Yorum

• "Özgür kalacak kadar masum değilsin"

Sadece şu müthiş cümleyi yazsanız yeterdi. Şimdi ise harika bir fikri bile hiç eden paint terk bir çalışma ve dalga konusu.

Bu birimde görev alanların alayı kovulmalı.

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            "Özgür kalacak kadar masum değilsin"

Sadece şu müthiş cümleyi yazsanız yeterdi. Şimdi ise harika bir fikri bile hiç eden paint terk bir çalışma ve dalga konusu.

Bu birimde görev alanların alayı kovulmalı.

Ben bu denli kötü zevkli olduklarına inanamiyorum. Çok büyük ihtimal faiş kar elde etmek için yapılıyor. Başka bir açıklama bulamıyorum
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Usta bu şekilde daha çok zarar ediyoruz. Verdikleri fiyat 79.90 Acaba ne kadar satar?

İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben bu denli kötü zevkli olduklarına inanamiyorum. Çok büyük ihtimal faiş kar elde etmek için yapılıyor. Başka bir açıklama bulamıyorum
                              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Usta bu şekilde daha çok zarar ediyoruz. Verdikleri fiyat 79.90 Acaba ne kadar satar?

https://www.trabzonspor.com.tr/efsan...ografi-t-shirt
                                Herhalde ne kadar boğdursak kardır mentalitesidir. Çünkü inanılmaz kötü
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim