İlk tişört güzel lakin o "junior" yazısı ne öyle ? Çocuklara ait olduğunu kanıtlamak için diğerlerinde her yere ts kids, ts junior yazmışlar... Çok kötü.
Bart Simpson kullanılmışş, o da güzel olmuş... Sevdim.
Ancak diğer ürünü beğenmedim... Beğenemedim... Ali Fuat abi bence bunlar sınıfta kaldı. Vasat ki ne vasat...
En son OnurKul tarafından düzenlendi; 11.09.2009, 18:42.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Ben de Simpson kullanmalarını sevmedim. İngilizceye ise aynen katılıyorum.
Hakları alınmamıştır muhtemelen, bir de değişiklik yapılmış saç eklenmiş. Başka bir karakter olsaydı daha iyi olabilirdi. Trabzon'a özgü bir karakter. Çocuklara hitap ettiğinden yine de iyi olmuş diyorum. Lakin bizim yaptığımız gibi ürünlerini forum sayfalarında tartışıyorlarsa (mesela aston villa bizim onların ürünlerini alıp buraya koyduğumuz gibi yapıyorlarsa) iş fena derim. Çok gülmüşlerdir
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Bir başlıkta rastlamıştım, sahibinin affına sığınarak dile getirmek istedim; Temel Reis ve Safinaz'ı çocuk t-shirtlerinde görmek isterim.
Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Yorum