Yazlık atkı cok istedim... Mail de attım bu konuda talebi olan arkadaşlar warsa onlarda lutfen maille arayarak ya da benım gıbı her gun ts clup a sorarak baskı olusturabilir mi
Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak.. Nazım Hikmet
formalarda indirim istiyorum yaa.üniversite öğrencisiyim zaten para biriktirip yardım edebildiğim kadar yardım etmeye çalışıorum takıma.ama formalar çok pahalı.en düşüğü 45 lira o da geçen senenin avealı forması mavi olan.bi indirim oldu 40 liralık parçalı forma o kadar.tama belki firmanın etkisi çok büyük ama taraftar formaları olsun istiyorum ya aynı model ama oyuncunun giydiği türden değil taraftar forması olsun cebimiz fazla yanmasın.inşaallah seneye olur öyle bişey
Yazlık atkı cok istedim... Mail de attım bu konuda talebi olan arkadaşlar warsa onlarda lutfen maille arayarak ya da benım gıbı her gun ts clup a sorarak baskı olusturabilir mi
Yazlık atkı çıktı,Tselifcimden bana hediye alındı bile belki görmemişsinizdir siteye eklenmediyse.
Yazlık atkı çıktı,Tselifcimden bana hediye alındı bile belki görmemişsinizdir siteye eklenmediyse.
Evet, çıktı yazlık atkı.
Abimin boynunda görünce korsan diye şaşırdım önce. Soramadım abim gibi birine korsan mı diye de. İnceledim Ts clup la ilgili bir yazıya rastlamadım. Ama aynı ürünü gördüm Ts clupta.
Ve pek çok ürün gibi sitede de yok.
En son Sümeyye Şahin tarafından düzenlendi; 08.09.2009, 00:04.
Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
4 gözle bekleyen biri olarak hem sevindim görünce, hem tuhafladım sitede göremeyince.
Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Tsclup biraz daha fazlöa ürün cikarmali. Misal güzel bayraklarimiz yok yada ben göremedim. Cocuklar ve Bayanlar icin daha cok ürün cikarmali. Piyasayi dikkat edersek en cok 2 satiliyor. Bebek kismindaki hastane cikis giysi var onu biraz büyükler icin de yaparlarsa alacam. Yurt disina siparis versek ne kadar kargo falan gelir yada ne kadar sonra gümrükde problem cikar onuda bildirseler güel olur.
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Yorum