Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• en güzeli bu bence.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Safa Tel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Her Ürünün Tüm Bedenleri Ts Club'larda mevcuttur..
      xxl olduğuna emin misin?
      ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• 2009*2010 polar atkılar ne zaman çıkar

Yorum

• Yazlık atkı cok istedim... Mail de attım bu konuda talebi olan arkadaşlar warsa onlarda lutfen maille arayarak ya da benım gıbı her gun ts clup a sorarak baskı olusturabilir mi
          Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
          Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
          Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• örme atkı çeşitliliği istiyoruz!
            ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• formaa

formalarda indirim istiyorum yaa.üniversite öğrencisiyim zaten para biriktirip yardım edebildiğim kadar yardım etmeye çalışıorum takıma.ama formalar çok pahalı.en düşüğü 45 lira o da geçen senenin avealı forması mavi olan.bi indirim oldu 40 liralık parçalı forma o kadar.tama belki firmanın etkisi çok büyük ama taraftar formaları olsun istiyorum ya aynı model ama oyuncunun giydiği türden değil taraftar forması olsun cebimiz fazla yanmasın.inşaallah seneye olur öyle bişey
              Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yazlık atkı cok istedim... Mail de attım bu konuda talebi olan arkadaşlar warsa onlarda lutfen maille arayarak ya da benım gıbı her gun ts clup a sorarak baskı olusturabilir mi
                Yazlık atkı çıktı,Tselifcimden bana hediye alındı bile belki görmemişsinizdir siteye eklenmediyse.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

en güzeli bu bence.

Çok güzel ve çok pahalı bence.
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Serap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yazlık atkı çıktı,Tselifcimden bana hediye alındı bile belki görmemişsinizdir siteye eklenmediyse.
                    Evet, çıktı yazlık atkı.

Abimin boynunda görünce korsan diye şaşırdım önce. Soramadım abim gibi birine korsan mı diye de. İnceledim Ts clup la ilgili bir yazıya rastlamadım. Ama aynı ürünü gördüm Ts clupta.

Ve pek çok ürün gibi sitede de yok.
                    En son Sümeyye Şahin tarafından düzenlendi; 08.09.2009, 00:04.
                    Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                    Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Bi insan evladı bile bile kazık yer mi biz yiyoruz işte, sevginin gözü kör olsun başka bişey demiyorum
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Kırtasiye ürünleri de çıkmış.

4 gözle bekleyen biri olarak hem sevindim görünce, hem tuhafladım sitede göremeyince.
                        Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                        Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• göremeyenler için pc den fotoğraflayayım dedim ama iyi bi görüntü olmadı..idare edin

önlü arkalı uzunca TRABZONSPOR yazıyor.

Yorum

• Tsclup biraz daha fazlöa ürün cikarmali. Misal güzel bayraklarimiz yok yada ben göremedim. Cocuklar ve Bayanlar icin daha cok ürün cikarmali. Piyasayi dikkat edersek en cok 2 satiliyor. Bebek kismindaki hastane cikis giysi var onu biraz büyükler icin de yaparlarsa alacam. Yurt disina siparis versek ne kadar kargo falan gelir yada ne kadar sonra gümrükde problem cikar onuda bildirseler güel olur.
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Güzel Kırtasiye ürünleri çıkmış.İşin ilginç yanı bunları Ts Clubda değil okul malzemesi satan mağazalarda gördüm.
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Trabzon'a gittiğimde güzel bir ziyaret etmek gerek Ts Club'ı.
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim