Önemli olan TS Clublara insanların ayağını çekmek. Cazibe kazandırmak. Carrefour'a gidip gezelim der gibi gidip gezmeleri güzel olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Evet ilk bakisda asik olm gibi bisey hayran kaldim keisnlikle ne kadarsa verilir. COk süper bi hediyelik ama benim tahmin maalesef sirf VIP hediyelik ürünüdür. TS CLUB lrda satilmaz.İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemin bir arkadasimiz baska konuda belirtmisti, bu üründen nerde bulabiliriz yada varmi bunun ve bunun gibi ürünler?
gercekten güzel birsey.

Yorum
-
Arkadaslar ben sorunları soylemek ıstıyorum
1) Ben İstanbul Pendikte oturuyorm her yenı ts clup acılıyor haberını bı sevıncle okuyorum ama bakıyorumkı hepsı ya avrupa yakasında yada kadıkoy bostancıda ben pedıkte oturan fanatik bir Trabzonsporlu olarak ve benım gıbı bırcok kişininde aynı sorunu olduguna ınanarak buna bır cozum getırılmesı ınancındayım pendık veya kartal'da bir tsclup acılmalı dıyorum
Tamam ısteyen gıder alır ama alamayanlarda var
lutfen bu konuya acıklık getırelım uzerınde durun
2) Sıte Çok kotu berbat hıcbır fonksıyonu yok siparişler gelmez urun eklenmez yenılenmez. Artık guncellensın şu sıte yada boşuna acık kalmasın. Hep açıyorum bakıyorum yenılenmışmı dıye hıcbır gelısme yok. Hergun girip bakıcakmıyım Lutfen...
Yorum
-
balıkların olduğu, where are you from? I am from TRabzon yazılı t-shirtten alacaktım. ürünün fiyatını ve kalitesini görünce vazgeçtim.
nike yapsa en fazla 45-50tl olurdu ama kaliteli diye verilirdi o para 2 yıkamada sarkacak yazıları silinecek ürüne verecek param yok.
çubuklu çıksada alsak bariBordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
Yorum
-
ben aldım şuana kadar 3-4 defa yıkanmıştır...bence kumaşı çok kaliteli...sıcak havada ısıyı vücuda yansıtmıyo ben çok beğendim...almanı tavsiye ederimİlk olarak Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebalıkların olduğu, where are you from? I am from TRabzon yazılı t-shirtten alacaktım. ürünün fiyatını ve kalitesini görünce vazgeçtim.
nike yapsa en fazla 45-50tl olurdu ama kaliteli diye verilirdi o para 2 yıkamada sarkacak yazıları silinecek ürüne verecek param yok.
çubuklu çıksada alsak bari
Yorum
-
Valla biz bugün Forumdaydık.Afiş asmışlar Babalar gününe özel tişörtler diye TS Clup reyonundaİlk olarak Adem Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleacıbadem bile babalar gününde kampanya yapıyo resmi sitede duyuruluyoama bizim tsclub ta hala yerinde sayıyo
Sordum hani dedim.Orda askıdakiler dedi
Gettim baktım normal tişörtler
Yeni özel bişi yoktu.Görevli müşteriyle konuşuyordu dönüp işi diyeyim dedim vazgeçtim.
Yuhhh yani.
Yorum
-
arkadaşlar ben geçen gün iş için demirdöküm firmasına gittim.. mülakat gibi bişeyler oldu ondan sonra bize demirdökümün ürünlerini tanıtmak için ürünlerin sergilendiği kata çıkarttılar.. orda bişey gördüm peteklerin üzerine desenli motifler yapılmış.. yapıştırma ısı kaybettirmio.. süs olarak.. sadece 4-5 çeşit varmış.. o anda aklıma geldi dedim bizim Takımın resimleri olsa burda vallahi yok satar.. orda adama dicektim ama dedim bu işin ekmeğini onlar yicene kulup yesin.. bu fikir bence güzel.. maliyetide fazla değil nolcakki.. bu fikir kulube iletilmeli.. bunu aslında bende pazarlayabilirim ama gerek yok
fikir sahibi olarak cüzi bi fiyat teklif ederlerse hayır demem
Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah
Yorum
-
İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İstanbul´daki taraftarlarla takımın buluşma noktası olan TsClub'lara bir yenisi Beylikdüzü Beylicium Avm de Eklendi
İstanbul’daki Tsclub atağına Sarıyerden Sonra Beylicium Şubemizle Devam ediyoruz.
20 Haziran 2009 pazar günü satışa başlayan mağazanın resmi açılış Tarihi yakında buradan bildirilecektir.
Adres:Beylicium alışveriş merkezi TsClub Kat. 1 No. 45 Beylikdüzü / İstanbul ( E-5 üzeri )
İşte bu.
Yaşamak Direnmektir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum