Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ürünleri yenilesinler site yenilemeyle olmuyor o.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ürünleri yenilesinler site yenilemeyle olmuyor o.
      Öyle deme ya o iğrenç siteden kurtulmuşuz sonunda, bence çok güzel bir gelişme bu.
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Öyle deme ya o iğrenç siteden kurtulmuşuz sonunda, bence çok güzel bir gelişme bu.
        Bence yine güzel bir site olmamış. Avrupa'da ki takımların bir çoğunun sitelerini gözden geçirdim. Daha iyisi olabilirdi. Ayrıca artık tsclub.com.tr'ye geçilmeli.
        Saygılarımla,
        Adem Hotaman.

Yorum

• İnsatgramda sponsorlu reklamlardan birinde ts club diye bir şeye denk geldim. Baya resmi site gibi reklam yapmış. Yeni sezon şok indirim diye 69 tl yazıyordu. Girince farkettim sitenin uzantısı .club diye giden bir siteydi. Bilmeden kandırılmayın ben şikayet ettim gören olursa sizde şikayet edin.
          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnsatgramda sponsorlu reklamlardan birinde ts club diye bir şeye denk geldim. Baya resmi site gibi reklam yapmış. Yeni sezon şok indirim diye 69 tl yazıyordu. Girince farkettim sitenin uzantısı .club diye giden bir siteydi. Bilmeden kandırılmayın ben şikayet ettim gören olursa sizde şikayet edin.
            kulüp haberdar edildi...

Yorum

• ürünlere bakıyorum, değişen birşey yok. 50.yıl için özel seri bile yok inanılmaz! (ürün yok demiyorum seri yok)

tshirtlerde logonun devasa boyutlarda berbat kullanımı, word fontları kullanılarak yapılmış basit tshirtleri görünce daha önceden de söylediğim gibi bu koleksiyonları hazırlayan kimse bizimle dalga geçiyor olmalı.

bu kulübün bir kurumsal kimliği yok mu? tescil edilmiş logonun nasıl kullanılabileceği yazmıyor mu? yazıyorsa kendi tsclub'ün ürünlerindeki durum nedir? insan doğal olarak kızıyor.

yönetim kurulunda kim sorumlu bu işten? keşke Nevzat Aydın gibi birisi buna el atsa..

Çok satan ürünlere bakıyorum, tükendi yazıyor devamı gelmiyor! nasıl tükenince devamı gelmez?? tsclub çalışanına soruyorum bilmiyoruz diyor..
              hani kar beklentisi olmayan kamu kuruluşu gibi yani.

Ürün çeşitliliği ile siteyi zengin göster de kalite falan koyver demişler sanki..

vallahi adım atasım gelmiyor.

hadi formadan 'esinlendin' bari şunlara da bi bak; https://www.officialwesthamstore.com...shion/t-shirts
              En son calypso tarafından düzenlendi; 08.09.2017, 16:03.
              ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• buyrun size yeni ürünlerden;

hiç tasarım bilgisine ihtiyacınız falan yok açın MS WORD programını, font; Mistral.
                ve bunu TSCLUB'de satabilirsiniz.

ŞAKA değil Gerçek!

▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• Formalarda takım logosunun nakış olmaması bir tek benim mi moralimi bozuyor?

Yorum

• İlk olarak Reha Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Formalarda takım logosunun nakış olmaması bir tek benim mi moralimi bozuyor?
                    Beyaz formadaki iki yıkamaya mahvoluyor,çubuklu formaların %90 nın amblemi yamuk.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• şuradaki formaları bizim kulüp yapamıyor mu yani yoksa akıllarına mı gelmiyor.
                      aşama aşama 76-94beyaz-96-2005 formalarını retro şekilde çıkarmak gerçekten çok mu zor ?
                      100 kere yazacağım.
                      fBHfG-510x652.jpg
                      adamlar şunu yapmış yahu.
                      En son Murathan tarafından düzenlendi; 09.09.2017, 19:07.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        http://hattrickforma.com/urun-kategori/retro/
                        şuradaki formaları bizim kulüp yapamıyor mu yani yoksa akıllarına mı gelmiyor.
                        aşama aşama 76-94beyaz-96-2005 formalarını retro şekilde çıkarmak gerçekten çok mu zor ?
                        100 kere yazacağım.
                        [ATTACH=CONFIG]14431[/ATTACH]
                        adamlar şunu yapmış yahu.
                        2005 Liverpool forması reebok düşün reebok
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• 165591125.jpg
                          1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg
                          En son kadirgazioglu tarafından düzenlendi; 13.09.2017, 18:09.

Yorum

• Bugün Bakırköy TS Club'daki arkadaşın söylediğine göre Sosa ve Burak formaları çok satılıyormuş. Sosa beklediğimizden de çok gidiyor dedi arkadaş. Forma hariç mağazaların durumu leş gibi zaten yıllardır aynı.

Yorum

• Formalarınıza futbolcu isimleri yazdırmayın sonrasında çok bağlanmadan dolayı gittiğinde abidik gubidik hareketler yapılıyor. Örnek Mehmet Ekici ismi kağıtla kapatılıp Sosa yazılması.

Yorum

• #TsClublarKapatılsın diye hastag açasım var

Şurda üyelerin tasarımlarını görüyorumda hayran kalıyorum. Geçen TSClub'a gittim rezillik üstüne rezillik ürünler
                                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X