Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mont-cift-tarafli-polar-maksimus-lacivert-266-15-B.jpg

şu rezilliğe bak...adım atmam ts cluba adım... bu nedir ya.. bizimle dalga geçsinler diyemi tasarladınız şunu...iğrençlikten başka bısey degıl

Yorum

• gecen bjk stadındaki kartal yuvasına gittim..
      adamlar 90 lı yıllardaki giydikleri orjinal formalardan bile satıyorlar.yok yok.bir bizimkine bakıyorum birde onlara.bizimkisi sanki dersin ana okulu kıyafet satan mağaza.

bizim reklam anlayışımız
      hamsi,1967.efsane.trabzonspor.temel,fadime,bordo,mavi renk,onur,kılçık,stadyum ve 61
      bu nedir ya
      En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 15.09.2017, 10:57.
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gecen bjk stadındaki kartal yuvasına gittim..
        adamlar 90 lı yıllardaki giydikleri orjinal formalardan bile satıyorlar.yok yok.bir bizimkine bakıyorum birde onlara.bizimkisi sanki dersin ana okulu kıyafet satan mağaza.

bizim reklam anlayışımız
        hamsi,1967.efsane.trabzonspor.temel,fadime,bordo,mavi renk,onur,kılçık,stadyum ve 61
        bu nedir ya
        istanbula geldin ve bizi aramadın

Yorum

• bayramda iki güNlük..inşalla başka zaman KRAL ...
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Geçenlerde kulüpten bi açıklama yapılmıştı, kulübe ait video ve fotoğrafları kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacak falan diye. Ts club da yaptığı paylaşımda benim yaptığım logo animasyonundaki logoyu kullanıyor Kullanılsın canımız feda ancak video hazırlıyodum kulübün youtube kanalındaki videoları kullanarak, telif melif dediler yarıda bıraktım bende. Şimdi devam edeyim bari o videoya.

Yorum

• Çocuk formaları aşırı pahalı el kadar formaya 129 TL vermek kolay değil.
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Barcelona formasına bizim amblem yerleştirilmiş görseli Ts Club ana sayfada kullanıyor.Amatörce yönetildiğinin kanıtı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak Reha Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Formalarda takım logosunun nakış olmaması bir tek benim mi moralimi bozuyor?
                  benim içinde büyük sıkıntı
                  BMN KOCAELİ

Yorum

• Harika bi tasarım

Bu KαLP Sєπiπ İçiπ 61 Kєгє ...

Yorum

• TsClublar'dan sorumlu müdür Bahar hanım görevinden istifa etmiş diye bir haber var.

BMN'nin düzenlediği panelde çok iddialı konuşmuştu "2017 mart ayından itibaren değişimi göreceksiniz." şeklinde. Yeni ürün yelpazesi de malumunuz hayal kırıklığından da öteydi...

Çıkar kokusu yakında.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İstanbul'da saç ekimi için gelen Arap turist tanıştığı erkek arkadaşı tarafından soyuldu.

TS Club sorumlu müdür ilgili istifa haberi.

Haberi okuduktan sonra şunu dedim, yazık Şanlı Trabzonspor kimlerin eline kalmış..

Neden ürünlerin böyle olduğu çok açık....
                        O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          TsClublar'dan sorumlu müdür Bahar hanım görevinden istifa etmiş diye bir haber var.

BMN'nin düzenlediği panelde çok iddialı konuşmuştu "2017 mart ayından itibaren değişimi göreceksiniz." şeklinde. Yeni ürün yelpazesi de malumunuz hayal kırıklığından da öteydi...

Çıkar kokusu yakında.
                          zaten yeni degilmiydi bu hanimefendi?
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu değirmen ne yazık ki bahar hanım'ı da oğuttu ne yazık ki... halbu ki kendisi çok heyecanlı ve istekliydi...

Yorum

• Ürünlerimiz maalesef çok kalitesiz ve pahalı.
                              İlk ürün fena değil daha güzel ürünler eklenmeli siteye!
                              Kış vakti geliyor bir taraftar kulübünün ürünlerini giymek istiyor ve siteye giriyor karşılaştığı ürünler;

Yorum

• Taraftar değil müşteri olarak görüyorlar insanları bu fiyatlar nedir Allah aşkına.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X