Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Jokey olmak icin At mi olmak gerekir ? Tabiki hayir.
    Iyi hoca olmak icin iyi futbolcu mu olmak gerekir ? Tabiki hayir.
    Iyi futbol yorumucu olmak icin iyi futbolcu mu olmak gerekir ? Tabiki hayir.

Burada mühim olan alt ekibini iyi doldurmak. Insallah bunu yaparlar.
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Aynen tekstilcileri de gördük ben de sağlıkçıyim ama güzel formalar tasarlan beğenirim

Yorum

• İlk adım: bugün itibariyle indirimler başlamış.
        Tebrik ederim. Güzel hareket.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İlk adım: bugün itibariyle indirimler başlamış.
          Tebrik ederim. Güzel hareket.
          siteye yansıyan bir şey yok ama henüz ts club sitesindeki fiyatlar hala aynı mağazalarda başladı muhtemelen

Yorum

• Adidas, 2016/17 sezonu için hazırladığı formaları Trabzonspor'a gönderdi. Bu formalar yönetim tarafından beğenilmedi. Anlaşma bozulabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• şu facebookta fotoğrafların altına armalar koyuluyor o uygulama bir bizde yok sanırım

Yorum

• EMRE AKSOY ‏@AKSGRUP 5 dk.5 dakika önce
                TS Club internet sitemizle ilgili şikayetlerinizi okudum. En kısa sürede sayfamızı yeniletmek için çalışmaları başlatacağım.
                Hamiş

Yorum

• Sitenin yenilenecek olması güzel, sırada TS CLUB bulunmayan illere, ilçelere TS Club açılmasıdır. Buna da bir işlem lazım.
                  MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    siteye yansıyan bir şey yok ama henüz ts club sitesindeki fiyatlar hala aynı mağazalarda başladı muhtemelen
                    Hamiş

Yorum

• Sitedeki formaların stoklara girme ihtimali yok mu? TS Club'da forma olmamasının hiçbir mantığını bulamıyorum. Ayrıca eski sezon formasının üzerinde hem indirim hem de tükendi ibaresi yer alıyor. Bu işlerin daha profesyonel şekilde yürütülmesi gerekiyor.
                      Eğo ime asin Trapezunte..

Yorum

• Bebek ürünleri acilen geliştirilmeli ve çeşitlilik artırılmalı
                        Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bebek ürünleri acilen geliştirilmeli ve çeşitlilik artırılmalı
                          Katılıyorum alacak bir şey yok.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bebek ürünleri acilen geliştirilmeli ve çeşitlilik artırılmalı
                            Kesinlikle katılıyorum hiç bir şey bulamıyoruz.. Hatda yeni ürün çeşitleri yeni tasarımlar gerekli başdan aşağıya TS Club'ın yenilenmesi şart!
                            -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• TS Club artık kalitesiz ürünlere TS logosu basıp satmayı bırakmalı. Tamam kulübe katkı olsun diye yüksek fiyatlandırma olur .Ancak alan iği paraya kişi ürünün kalitesine baktığında verdiği acımamalı. Dün şikecilerin sitesine baktım biraz dağınık olmasına rağmen A'dan Z'ye her ürün var. Her cebe uygun ürün satıyorlar. Bu konuda en başarılı kulüp onlar.
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                TS Club artık kalitesiz ürünlere TS logosu basıp satmayı bırakmalı. Tamam kulübe katkı olsun diye yüksek fiyatlandırma olur .Ancak alan iği paraya kişi ürünün kalitesine baktığında verdiği acımamalı. Dün şikecilerin sitesine baktım biraz dağınık olmasına rağmen A'dan Z'ye her ürün var. Her cebe uygun ürün satıyorlar. Bu konuda en başarılı kulüp onlar.
                                Hocam şimdi logolu ürün de yok ki. Ürünlerin üstünde 1967, Fırtına gibi şeyler yazıyor. Şöyle sol tarafa Trabzonspor ürünü olduğunu belli edecek bir logo koymuyorlar. Bazı ürünlere koydukları ise ufacık bir şey.

Ayrıca TS Club'ın mail sistemi de düzgün işlemiyor. Attığımız maillere cevap vermiyorlar. Ürünlerin kargo takip numaralarını düzgün göndermiyorlar. Daha bir sürü problem var tabi..
                                Eğo ime asin Trapezunte..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim