Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yeni ürün neler var acaba
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Yemin ederim kasten yapıyolar bu tasarımları.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Her ürünün üstüne gereksiz yere TRBZN-61-1967 gibi yazılar yazmasınlar artık.

Yorum

• Belki alırım diyeceğim marş yazılı tişörttü onu da beyaza basmışlar.
          Bu yıl hiçbir şey almayacağım.
          Feel soul ne demek?
          Nereliyiz biz, dilimiz ne?
          Neyse...
          Her yıl aynı ürünlere fotokopi çeker gibi ürün yapmak niye?

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Belki alırım diyeceğim marş yazılı tişörttü onu da beyaza basmışlar.
            Feel soul ne demek?
            Neyse...
            Avrupalaş biraz Sibel. Nedir bu şark kafası. Türkçenin modasi geçti artık. Ingilizce yazalım ki elegant olalim.

Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

Belki alırım diyeceğim marş yazılı tişörttü onu da beyaza basmışlar.
              Feel soul ne demek?
              Neyse...
              Sadece beyaz değil fotoğraflar kalabalık etmesin diye koymamıştım

En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 18.05.2014, 14:05.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Trabzonspor Club

Yorum

• Ynt: TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Trabzonspor Clup ne öyle ya, bi tane adam akıllı ürün çıkaramayacak mı bu adamlar
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• Emirhan'dan yorum bekliyorum.

Yorum

• [IMG][/IMG]

Böyle sade bir ürün tasarımı yaptım.1967 kullanılacaksa abartılmadan kullanılmalı.Sade ürünler en iyisi

Yorum

Emirhan'dan yorum bekliyorum.
                        Bu tişörtlere yerel halkın vereceği tek tepkiyi veriyorum "Cülüp nedı la" yani 50 yaş üstü bir amca gelse bunu der. Haklı mı haklı clup nedir ya
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sadece beyaz değil fotoğraflar kalabalık etmesin diye koymamıştım

bunlar ne böyle ya pazar malı gibi
                          Adam gibi şeyler üretmek bu kadarmı zor.

Yorum

• Edittttt
                            En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 19.05.2014, 14:11.

Yorum

• Of of of dur dur dur tasarımın ağa paşası burada.

Burada ünlü tasarımcımız neler düşünmüş bir özetleyelim;

Sesli harfler ile olan tüm bağlantısını kopararak dünyaya ve ülkemize sessiz bir kıyının kenarından bakmış adeta, harflerde ki solukluklar akıp giden yaşam içerisinde ki boşluklara benziyor adeta. Tasarımın ortasına öncelikle simsiyah bir arma şablonu çizilmiş, boyutları gerçek armaya bağlı kılınmamış burada eserin ne kadar özgür bir hali olduğunu seziyoruz, daha sonra bir sola bir sağa olmak üzere 2 arma daha çizmiş tasarımcı bunların manası, insan her yola girebilmeli, sağ, sol, orta yol, her yönlerden çıkabilmeli insan.
                              Şimdi gelelim tasarımın esas can alıcı yerine, fark ettiyseniz en arka planda 3 adet daha arma göreceksiniz, işte bu armalar ise tüm bu çizimlerden sonra yapılmış evet her şey çizildikten sonra bu armalar çizilmiş, bunların manası diğer 3 siyah armanın gölgeleri olması yani sanatçı burada, güneş varsa ve kişi güneşe çıkmışsa gölgesini saklayamaz, elbet bir gölgesi vardır, bunu yansıtmaya çalışmış.

Muhteşem bir başyapıt, muhteşem bir şaheser, yönetimi tek bir noktada kınıyorum bu kadar güzel bir ürünün 39.99 TL olması hayal kırıklığı, bu herkesin alıp ulaşabileceği bir şey olmamalı sanırım, 100 TL üzeri bir sayı bekliyordum ilk baktığımda şok oldum adeta, hemen büyün renklerinden sipariş ettim. Teşekkürler tasarımcımıza,alkışlar o gönlü güzel emek adamına.

En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 19.05.2014, 14:14.

Yorum

• pazarlamada bir slogan kullanmayi klübümüz düsünmüyormu

dortmund/ echte liebe : gercek ask

bayern/ mia san mia : biz biziz

barcelona/ mes que un clup : bir klüpden fazlasi

önerilerim

trabzonspor/ karadeniz firtinasi, son kahraman, paraya karsi emegin savasi, firtina- ihtilal- efsane,

bildiginiz gibi bu klüplerde sloganlar formanin ensesine nakis oluyor
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X