Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yaw 28 inden beri forma bekliyorum hala kargo gelecek..

Ürün Adı Adet Fiyatı Sipariş Tarihi Durumu

2007 - 2008 Sezonu Parçalı Çocuk Forması(Beden:164) 1 29,9 29.05.2008 21:58:55 Kargoya Verildi

Yorum

• Yahu arkadaşlar bende 2006/2007 nin çubuklusunun xl ını sipariş verdim,dar oldu.
      Döndüm bu seferde xxl ını sipariş verdim..
      Yine bu çubukludaki xl ın bana dar olmasına binayen,pumanın mikro mavi eşofmanınında xl ını sipariş verdim.
      Ama olacak iş değil benim bi yarımıda içine sokarsınız eşofmanların,2 metre boy olacakki eşofmanın kolları yada boyu bize olsun..
      Bu eşofmanı değiştirebilme imkanımız varmı arkadaşlar ???
      En son Oğuzhan Turhan tarafından düzenlendi; 05.06.2008, 22:31.
      efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Turhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yahu arkadaşlar bende 2006/2007 nin çubuklusunun xl ını sipariş verdim,dar oldu.
        Döndüm bu seferde xxl ını sipariş verdim..
        Yine bu çubukludaki xl ın bana dar olmasına binayen,pumanın mikro mavi eşofmanınında xl ını sipariş verdim.
        Ama olacak iş değil benim bi yarımıda içine sokarsınız eşofmanların,2 metre boy olacakki eşofmanın kolları yada boyu bize olsun..
        Bu eşofmanı değiştirebilme imkanımız varmı arkadaşlar ???
        Ben dün ts clup dan alışveriş yaparken eğerki olmazsa değişebilirmiyiz diye sormuştum,alınan ürünlerde değiştirme imkanı var,bilginize.
        Son ağaç kesildiğinde,
        Son nehir kirlendiğinde,
        Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak F.SultanTekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yaw 28 inden beri forma bekliyorum hala kargo gelecek..

Ürün Adı Adet Fiyatı Sipariş Tarihi Durumu

2007 - 2008 Sezonu Parçalı Çocuk Forması(Beden:164) 1 29,9 29.05.2008 21:58:55 Kargoya Verildi
          benimde aynı kargo bizim formaların üstüne yattı başka yerde satıo heralde
          Yeterki ONUR'suz
          olmasın
          aŞk
          !

Yorum

• Ya millet ben siteden online olarak alışveriş yapamıyorum sürekli hata veriyor ??
            Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
            **Latocan**

Yorum

• Ürün alacak arkadaşlara bir öneri....

Pumalarda normalde olan bedenin bir küçüğü oluyor.. örneğin normalde bana L beden oluyorken M neden eşofman rahatlıkla oldu....... haberiniz olsun...
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bana raşel eşofmanlardan sadece XXL beden kaldı demişlerdi. Ey maşşallah peynir ekmek gibi raşel eşofman satılıyor.
                hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bana raşel eşofmanlardan sadece XXL beden kaldı demişlerdi. Ey maşşallah peynir ekmek gibi raşel eşofman satılıyor.
                  yok yok depoda varda o an için veremediklerinden işgüzarlık yapıyorlar..... dün çok kızdırdılar beni.....

Yorum

• Sadri başkanın birkaç tane de TS Club görevlisi transfer etmesi gerekiyor.

Yorum

• XXL Eşofman aldım abim içni büyük geldi değiştirmek için dün öğle tıra gittim. şimdi bulunmaz akşama gelir dediler. akşam gittim daha gelmedi yarın gelin dediler. Sadri Şener tesislerine gittim ordada yok bir hafta sonra ancak gelir gibi laflar ettiler. Sinir oldum dedim doğru dürüst tarih verin her gün 3-4 kere gelcezmi bunun için . sonunda depodan mepodan bir yerden çıkarttılar....

tamam çok kalabalık ama bu müşteriye ilgisiz davranmayı gerektirmezki.... az daha geri verecektim eşofmanları....

Yorum

• sipariş ettiginiz ürünler site kargoya verildi deniliyor aynı sekilde ts clubı da aradıgımda kargoda denilsede kargoyu aragıdımda boyle bir kargonuz bulunmamakatadır deniliyor aynı sorunu yasayanlar varmı?
                        En son ErayAkyüz tarafından düzenlendi; 06.06.2008, 10:00.
                        İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          XXL Eşofman aldım abim içni büyük geldi değiştirmek için dün öğle tıra gittim. şimdi bulunmaz akşama gelir dediler. akşam gittim daha gelmedi yarın gelin dediler. Sadri Şener tesislerine gittim ordada yok bir hafta sonra ancak gelir gibi laflar ettiler. Sinir oldum dedim doğru dürüst tarih verin her gün 3-4 kere gelcezmi bunun için . sonunda depodan mepodan bir yerden çıkarttılar....

tamam çok kalabalık ama bu müşteriye ilgisiz davranmayı gerektirmezki.... az daha geri verecektim eşofmanları....
                          Hayır ama sen yine Trabzonda oturduğundan rahatlıkla gidip değiştirebiliyorsun.
                          Ben telefonla sabahtan beri arıyorum açan yok !!
                          En sonunda bi mail attım bakalım ona cevap atmaya tenezzül edeceklermi !!
                          Acaba İstanbuldaki ts club anlaşmalı yerlerden değiştirirlermi ??
                          efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• eray bnm siparişe de bugün kargoya verildi yazmışlar bakalım 5 günden beri bekliyoz 5 günde kargo için bekleriz heralde
                            KORE LEE

Yorum

• İşte tüm bu sorunları yaşamamak için kafanın da profesyonel olması gerekiyor.

Yorum

• İlk olarak A.Furuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                eray bnm siparişe de bugün kargoya verildi yazmışlar bakalım 5 günden beri bekliyoz 5 günde kargo için bekleriz heralde
                                beş gun beklersen iyidir bugun 11. gun oldu sabah yine kargoyu aradım boyle bir kargo yok denilio bak dene sende ara sanada aynı izahatte buluncak kargo sipairşin kargoda desede site kargo sirketinde gozukmuor bu işte bir bit yenegi var
                                İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim