İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Alanzinho ve Onur tişörtünü beğendim almayı düşünüyorum
ama tabiki Colman tişörtüde başkaa bir harikaForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
Yorum
-
İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle24.90 Colman Beyaz

yavaş yavaş işten anlamaya basladılar. bundan bütün takım için yapsınlar... alacam kesinlikle colman yada onur...
Yorum
-
dostum siz sanki başka külübün taraftarısınız herşeye bi şey buluyorsunuz yapmayın lütfen.İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesu ürünler 5 kurus etmez... tisörtlerin üstündeki resimlerin stili hep ayni yani sanki biri bilgisayar basinda Bise ekliyor makina basiyor.nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
arkadaş haklı ama.en azından rakip olarak gördüğümüz bjk-gs-fb üçlüsünün ürünlerine bakarak aradaki "dağlar kadar farkı" anlayabilirz.şahsen geç kalınmış bir başlangıç yaptık,inşallah üstüne koyarak devam ederler.İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledostum siz sanki başka külübün taraftarısınız herşeye bi şey buluyorsunuz yapmayın lütfen.ÜNAL KARAMAN!
Yorum
-
3-5 gün sonra alsan ne olur ki?İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜrünler Ankara'ya gelene kadar netten sipariş veririm daha çabuk gelir.
Ts Club olmadığı zaman neden yok deniyor. Olduğu zaman ilgi olmuyor.
Lütfen arkadaşlar!..Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
Ts Club ile ilgili görüşlerimi daha önce belirttim Kazım.İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-5 gün sonra alsan ne olur ki?
Ts Club olmadığı zaman neden yok deniyor. Olduğu zaman ilgi olmuyor.
Lütfen arkadaşlar!..
Tekrar tekrar aynı şeyleri söylemek istemiyorum.
3-5 gün sonra alsamda birşey olmaz.~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
Ts Club ile ilgili görüşlerin neymiş gerçekten merak ettim.İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTs Club ile ilgili görüşlerimi daha önce belirttim Kazım.
Tekrar tekrar aynı şeyleri söylemek istemiyorum.
3-5 gün sonra alsamda birşey olmaz.Yaşamak Direnmektir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum