Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ürünler Ankara'ya gelene kadar netten sipariş veririm daha çabuk gelir.
    Bence biraz daha bekle...Belki 2-3 gün ama lütfen netten verme siparişini.Sonuçta ANKARA TS CLUP hepimizin.Bu konuda ANKARA'ya yardımlarımız olsun....
    Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

• Sahrayıcedid TsClub'a gittim Gri formadan kalmamış gelsin alacağım.

Yorum

• Vayy Colman tişörtü süper hepsi öyle yalnız Onur tişörtü için beklicem belki bordosu çıkar diye...
        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Alanzinho ve Onur tişörtünü beğendim almayı düşünüyorum
          ama tabiki Colman tişörtüde başkaa bir harika
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
          BordoMavi.Net
          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            24.90 Colman Beyaz

yavaş yavaş işten anlamaya basladılar. bundan bütün takım için yapsınlar... alacam kesinlikle colman yada onur...

Yorum

• nihayet oyuncu baskılı t-shirtler.var kıpırdanmalar
              ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• su ürünler 5 kurus etmez... tisörtlerin üstündeki resimlerin stili hep ayni yani sanki biri bilgisayar basinda Bise ekliyor makina basiyor.
                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  su ürünler 5 kurus etmez... tisörtlerin üstündeki resimlerin stili hep ayni yani sanki biri bilgisayar basinda Bise ekliyor makina basiyor.
                  dostum siz sanki başka külübün taraftarısınız herşeye bi şey buluyorsunuz yapmayın lütfen.
                  nasıl bakarsan öyle görürsün
                  neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                  ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    dostum siz sanki başka külübün taraftarısınız herşeye bi şey buluyorsunuz yapmayın lütfen.
                    arkadaş haklı ama.en azından rakip olarak gördüğümüz bjk-gs-fb üçlüsünün ürünlerine bakarak aradaki "dağlar kadar farkı" anlayabilirz.şahsen geç kalınmış bir başlangıç yaptık,inşallah üstüne koyarak devam ederler.
                    ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Hepsi çok güzeller özellikle de armalar iyi büyük olmuş..
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Umarım diğer futbolcular için de yaparlar. Böyle 3 taneyle kalmaz.

Yorum

Ürünler Ankara'ya gelene kadar netten sipariş veririm daha çabuk gelir.
                          3-5 gün sonra alsan ne olur ki?

Ts Club olmadığı zaman neden yok deniyor. Olduğu zaman ilgi olmuyor.

Lütfen arkadaşlar!..
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Bi şey sorucam bu Trabzonspor Taraftar Kart çıktığında ilk mağazalarda geçerli değildi sonradan düzeldi mi bu sorun?Ben netten sipariş veriyorum taraftar kartla hem indirimle uygun geliyo hem de 3 gün için de geliyo..
                            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              3-5 gün sonra alsan ne olur ki?

Ts Club olmadığı zaman neden yok deniyor. Olduğu zaman ilgi olmuyor.

Lütfen arkadaşlar!..
                              Ts Club ile ilgili görüşlerimi daha önce belirttim Kazım. Tekrar tekrar aynı şeyleri söylemek istemiyorum.

3-5 gün sonra alsamda birşey olmaz.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Ts Club ile ilgili görüşlerimi daha önce belirttim Kazım. Tekrar tekrar aynı şeyleri söylemek istemiyorum.

3-5 gün sonra alsamda birşey olmaz.
                                Ts Club ile ilgili görüşlerin neymiş gerçekten merak ettim.
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim