Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bugün İzmit Ts Club a Gidiyorum..

Elemana Soruyorum..:
    "Yeni Formalar Gelmedimi.. - Gelmedi"
    "Ne Zaman Gelir.. - Gelmez Stokta Yok."
    "Ne Demek Stokta Yok.. - Sitede Görmedinmi Stokta Yok Yazıyor."
    "Diğer Ts Clublara Nasıl Gitti O Zaman.. - Bilemem."

Şimdi Burada Kime Kızsam Bilemiyorum..?
    izmitte 'ts clup' var mı? yoksa ts clup sitesindeki adresler de de belirtildiği gibi ts clup olarak değil de,ürünlerimizi satan taraftar mağazası gibi bişey mi?
    Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
    Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• sitemiz yeni hali ile çok güzel olmuş.İstanbul ve Trabzon dışında oturanlar bu siteden alışveriş yapabilirler
      https://www.trabzonspor.com.tr/

Yorum

• İlk olarak Ümit Tekşan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İstanbul / Tsclup mağazalarındaki Kasiyerlerin mutlaka Clup tarafından denetlenmesi lazım.

Müşteri memnuniyetinin ne demek olduğunu , Müşteriye davranışı bu ve bunun gibi bir çok olayı Kasiyerlere Tscluplerde çalışan personellere öğretmeleri gerekmektedir.

Forma alacaksınız üzerinde barkot olmayacak , kasaya gideceksiniz fiş vermeyecekler. Böyle Amötörce satış olmas orası Tsclup ise herkes haddini bilecek.

Böyle rezillik isportocularda yoktur . Yazık..
        Barkod, fiş bunlar çok önemli konular. Klübe katkımız olsun derken zararımız olmasın...
        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• istanbul beylidüzü tarafında var mı ts club??
          Tonya/İskenderli-Beylikdüzü/İstanbul

Yorum

• İlk olarak outoftheshadows tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            istanbul beylidüzü tarafında var mı ts club??
            Evet var hatta en büyük TS clup beylikdüzünde beylicum alışveriş merkesinde e-5 üzerinde.
            Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• Siteyi açıyorum resimler gözükmüyor. Bay T-shirt ler bölümünde resimler gözükmüyor.
              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• sitede eskiden istanbul/kadıköy-söğütlüçeşme adresinde de bayilik gözüküyordu,kaldırıldı mı o bayilik bilen var mı?
                ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Kampta takimin giydigi Shortlari bulamadim sitede, yokmu acaba?
                  TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sitede eskiden istanbul/kadıköy-söğütlüçeşme adresinde de bayilik gözüküyordu,kaldırıldı mı o bayilik bilen var mı?
                    Sanırım hala Trabzonspor ürünleri satıyor orası.
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kampta takimin giydigi Shortlari bulamadim sitede, yokmu acaba?

Sanırım bundan bahsediyorsun.

Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Duydum kadariyla göre Bayanlara da cok güzel seyler geliyormus, vallah büyük bir meraklan bekliyorum
                        Hele o Ts-Club Formasi süper, Trabzondayken hemen kaptim bi tane^^
                        #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                        Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• Ali Fuat abi sağolsun bayanlara özel bir çok ürün tasarladı.

Umarım onlarda en kısa zamanda üretilir ve satışa çıkar.
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• umarım bir an önce tasarlanan kıyafetler satışa çıkar ben bulamadım çünkü hiç bişey forma bile alamadım
                            ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• Hee öyle mi, o Abiye o zaman cok cok tessekür ederim bizi de düsündü icin, helal olsun emekler icin...cok iyi oldu vallah sevindim!!!
                              #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                              Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• Bende duyduğum kadar ile bayan hanımlarımıza çok iyi yeni ürünler gelecekmiş...Hayırlısı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim