Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sezonda Yeni Formalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'umuzun çubuklu formasini aldim, begendim. en kisa zamanda turuncu formayi da alacagim....

bundan sonra herkes formalarla tribune, forma kültürümüzün en kisa zamanda genislemesi dilegiyle.
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• Bu arada usaklar, benim çubuklu formanin arkasi mavi. Maçtaki ise bordo. Ayrica formalarin arkasindaki yazi ve numaralar çok güzel [img]smileys/smiley4.gif[/img]Isviçre'de gördüklerimiz gibi diil yani.
      "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Hep taraftar formasi mi satilacak yoksa maç formalarida gelecek mi? Gerçi bu ikisi arasinda fiyat disinda ne tür bir fark var onuda bilmiyorum. Birde Kappa zamaninda Large giyenbiri için Medium mu alsak?
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• abi onu bunu bilmem ama formanin arkasindaki isimler ve no lar süper olmus
          Oy Dumanlar Dumanlar hep Daglari sardunuz

Yorum

• kappa zamaninda large giyen medium alirsa büyük gelir small almali...kesinlikle eminim bu konuda güvenin bana...maç ve taraftar formasinin tek farki kumasi ve koltuk altindaki hava akisini saglayan fileleri...hatirlarsaniz kappa zamaninda taraftar formasi %100 pamuktu,maç formasi ise %100 lycra ydi çekildigi zaman uzuyordu...simdide tek fark kumas kalitesi ve o fileler...
            Tek yildiz,tek büyük...
            Oflu...

Yorum

• Bu formalarin reklamsizida varmi? Yani Aveya logosu olmayan formalardan.
              Kurallar geregi imzaniza resim ekleyemezsiniz.Lütfen düzeltin.

Yorum

• gerçekten çok hos olmus formalar..yazi dizaynida harika...
                Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...

Yorum

• bencede yazilari gördüm daha cok hosuma gitti
                  keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Dün maçta ilk kardesim farketti...Arkadaki yazilar süper olmus...

Hele hele Jefferson'in ki tek kelime harika durmus gümüs renk formanin üstünde...

Kappanin en kötü özelligi buydu Bremen'e yaptigi formalarda degisik bi
                    yazi font u kullaniyordu bizimkilerde klasik Arial...Kurtulduk çok
                    sükür...[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• Evet çubuklu formalari dün gördük gerçekten güzel olmus.Ayrica kolllardaki -Cola Turka-reklamlarini da zor bela fark ettim!

FATIH SULTAN TEKKE
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• farkli 2 sponsordan para gelicek simdi.....önceden kollardada avea vardi..yazinin büyüklügünden dolayida çirkin duruyodu..ayrica.formaya ayri bi orjinallik katmis bence..abartili bi sekildedeyazilmamis..gayet hos..
                        Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...

Yorum

• Cola Turka mi valla hiç anlamadim ben neyse hayirli olsun.
                          keyif adamı ..

Yorum

• o yazi cola turkamiydi ya

o kadar dikkat ettimde bir türlü okuyamamistim sagolun [img]smileys/smiley36.gif[/img]

ayrica isimlerin yazi seklide harika olmus

ayri bir hava katmis

tek kelimeyle mükemmel
                            Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
                            BMN Tsira TRABZON

Yorum

• varmi bi resim su isimlerden...herkez has ediyor ama biz henüz göremedik

Yorum

• Cola Turka ile anlasma hazirlik maçlarina has olabilir...Edited by: DeAgLeMaNyAq
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim