Yaz sezonu bitene kadar yani Ekim ayina kadar özellikle maçlar basladiktan sonra ürün satisind apatlama olur. Ekim ayi bittigince kulübün kasasina 2.5 trilyondan fazla para girecektir. Birde kaliteli bir kaç transfer daha olursa bu rakam çok daha fazla artar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni Sezonda Yeni Formalar
Daraltma
X
-
Yaz sezonu bitene kadar yani Ekim ayina kadar özellikle maçlar basladiktan sonra ürün satisind apatlama olur. Ekim ayi bittigince kulübün kasasina 2.5 trilyondan fazla para girecektir. Birde kaliteli bir kaç transfer daha olursa bu rakam çok daha fazla artar.Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
-
formalar güzel,özellikle bordo mavi çizgili forma tamamdir!aldim bi tane 10 gün önce,istanbuldaydim haznedar ts clup tan aldim...antremanda giydikleri kaprileri sordum,9 uncu ayda gelcek dedi,bekliyoruz...Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
Yorum
-
Daha öncede yazdim,herkes esine, dostuna,çocuguna,annesine babasina dogum gününde, evlilik yildönümlerinde bu formalardan hediye etsin...Begenmesekte alacagiz,zira baska Trabzonspor yok!...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak selçukabi tarafından gönderildibence maça giderken herkesin çubuklu forma giymesi
lazim, böylece daha etkin ve düzenli bir görünüsümüz olur tribünde.Bu
konuda BMN olarak öncü olabiliriz diye düsünüyorum.
Su "sari gömlek" ve "atlet"lerden bi kurtulsak o da yeter...</span>
Yorum
-
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%">
<T>
<TR>
<TD width=5>
</TD>
<TD>
<DIV align=center></DIV></TD></TR></T></TABLE>
<TABLE =metin cellSpacing=0 cellPadding=0>
<T>
<TR>
<TD>TS Club ürünleri rekor kirdi
Trabzonspor'un 2005-2006 sezonundan itibaren kullanacagi TS Club markali forma ve diger ürünlerin satisa çikmalarinin ardindan geçen ilk 15 günlük sürede rekor satis rakamina ulasildi.
<DIV align=center>
</DIV>2 Temmuz 2005 günü Istanbul?da tanitimi yapilan, Trabzonspor?un 2005-2006 futbol sezonundan itibaren kullanacagi TS Club markali forma ve diger ürünlerinin ilk 15 günlük satisindan 800.000 YTL?lik ciro elde edildi. Bu kulübümüz için tarihi bir rekoru ifade ediyor.
<DIV align=right>19.07.2005 09:14:00</DIV></TD></TR></T></TABLE>
<DIV align=center>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%">
<T>
<TR>
<TD width=5>
</TD>
<TD>
<DIV align=center></DIV>
<TABLE cellSpacing=1 cellPadding=1>
<T>
<TR>
<TD>
</TD>
<TD>
</TD></TR></T></TABLE>
<DIV align=center></DIV></TD></TR></T></TABLE>
</DIV>Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...
Yorum
-
Turuncudan sonra bugün çubuklu formayida kapmisim [img]smileys/smiley4.gif[/img]Özellikle turuncu ve çubuklu formalar çok güzel. Turuncu formayi ilk aldiimda üstgeçitten inerken bi anda etrafimi gençler sardiydi.La n'oluyo! dedim, meer çocuklar iste yeni çikan formalarimiz diye hayranlikla bakip birbirlerine vaaay çok fiyakali bu olm diip abi bakabilirmiyiz diye laf atiyorlardi[img]smileys/smiley36.gif[/img]Biraz garip hissettim kendimi ama acaip hosuma gitti gençlerin formaya karsi olan ilgisi."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
arkadaslar takima katki yapmak isteyenler(tabi kendilerine de) trabzonsporumuzun hisse senedini de satin alabilirler.ben ögrenci halimle parami biriktirip az da olsa aldim.isteyenlere tavsiye edilirHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
Bu satis rekorunun da ir açiklamasi var bence. Magaza ve satis noktlarina giden her ürün satilmis gibi gösterilmemeli. Kimbilir bu ürünler kaç ayda satilacak. 1 ayda bu rakama ulasildi , dolayisiyla 12 ayda ne olur , kimbilir fenerium rakamlarina da ulasilir diye düsünülmemeli.
Biz daha isin basindayiz ama dogru yoldayiz Bu forma gelirleriyle her yil en az bir yildiz alabilecek düzeye gelebilirsek ilk asamada basariliyiz denebilir.
ilerleyen yillarda 100.00 üye kampanyasi ile daha yüksek cirolara ulasilabilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum