Her ne ise iste...Para gelsin de gerisi mühim degil[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni Sezonda Yeni Formalar
Daraltma
X
-
Trabzonspor Kulübü'nde camianin uzun yillardir bekledigi birçok spor dalinda faaliyet gösterme hayali nihayet gerçek oluyor. Bordo - Mavili yönetim kurulu 11 spor bransinda daha sube açma karari aldi. Halen futbolun yani sira yüzme, aticilik ve judoda faaliyet gösteren Karadeniz ekibi; atletizm, basketbol, voleybol, güres, tenis, masa tenisi, satranç, bilardo, briç, sualti (mono palet) ve boks branslarinda da faaliyet
gösterecek.
Amatör Subeler Sorumlusu Sezer Bahadir gerçek bir spor kulübü olmak için ataga kalktiklarini söyledi. Bahadir, "Trabzonspor olarak sadece futbol kulübü degil, gerçek bir spor kulübü olma yolunda büyümek istiyoruz. Yönetimimiz bu yönde karari aldi. Çalismalari yogunlastirdik" açiklamasini yapti.
Trabzon sehrinin büyük bir spor potansiyeline sahip oldugunu da vurgulayan Sezer Bahadir, "Trabzon gerçek bir spor kenti. Biz de kulüp olarak harekete geçtik. Hentbolde yatirim yapmadik. Çünkü bu alanda çok basarili olan Belediyespor kulübü var. Basketbolda Ülker grubu bize sponsor olacak. Yavas yavas gelisim gösterecegiz. Bilardo için sponsor ariyoruz. Her alanda yeni bir atilim baslattik" ifadesini kullandi.
Milliyet
http://www.spor3.com/ Edited by: gerçekefsanePaul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)
Yorum
-
İlk olarak Eddy tarafından gönderildiben yeni sezon forma aldim kolunjda avea yaziyor...[img]smileys/smiley19.gif[/img]
bence kolunda avea yazmasi iyi eddy .çünkü kola turka reklami yapistirilmis yani birkaç yikamada yipraniyo.avea yazilari yapistirma degil onun için avea daha iyi bence
Yorum
-
ben formami aldim gerçekten güzel ve kaliteli... renkleride güzel yapmislar formayi da....
bence kimse kusku duymasin !...
fiyatida çok uygun kimse bahane siralamasin lütfen herkes forma sahibi olsun...''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
yeni formalar harika bitanede ben aldim
ayrica sokakta okadar çok gördümki nerdeyse herkeste var bu taraftarin takima inandigini ve sahip çiktigini gösterir.
hadi taraftar pamuk eller cebe [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
BMN Tsira TRABZON
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum