Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sezonda Yeni Formalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi
    ben turuncu forma var dedim - hatta ?ampiyonlar ligi ön eleme maç?nda giyilicekmi?.

tamam be ne bag?r?yon
    <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

• daha ba??rma görmedin sen[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• her ne kadar formalar de?ilse bile antrenman k?yafetlerinin baz?lar?n? resmi sitede görebilirsiniz. haberlerde "tesis günlü?ü" ba?l??? alt?ndaki resimde.

Yorum

• İlk olarak ts1983 tarafından gönderildi
          her ne kadar formalar de?ilse bile antrenman k?yafetlerinin baz?lar?n? resmi sitede görebilirsiniz. haberlerde "tesis günlü?ü" ba?l??? alt?ndaki resimde.
          saol ya ?lk defa gorcem[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Güzele benziyorlar in?allah formalarda böyle olur antreman k?yafeleri ho?uma gitti [img]smileys/smiley1.gif[/img]
            \"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"

Yorum

• valla antrenmanda giyilen e?ofmanlar çok ho?! in?aallah formalar da buna yak?n bir ?ey olur! la geçenlerde 10 gün içerisinde tan?t?lacak dendi ama hala see seda yok! çile bülbülüm çile![img]smileys/smiley5.gif[/img]

FATIH SULTAN TEKKE
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Forman?n alt üst farkl? renk olmas? KES?NL?KLE iyi olmaz.

Ben kötü olmas?n? bekliyorum. Yönetimin ne deneyimi var bu i?te. Ne güzel gidiyorsuk Kappayla i?te. Onu b?rakt?n bari Nike'la falan anla?sayd?k...
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• neden farkl? renklerde olmas? iyi olmaz?

FATIH SULTAN TEKKE
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Arkadaslar TS Resmi Sitede buldum bu resmi, yeni Polar T-Shirtler(gecen sezonki Formalar gibi )güzel gözüküyor: Kappa da yazmiyor belli oluyor

Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• ali güzeldal ise en solda ki arkada??m?z herhalde? bilemiyorum futbolcu tipi var kendisinde, cristiano ronaldoyu an?msat?yor duru?u.

Yorum

• hangi mevkide oynuyo bilgisi olan varm? ?..sol..sa?..?
                        Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...

Yorum

• forvet oynuyor yeni gelen ali güzeldal

sa? ayakl? bir arkada? onuda söyleyeyim

Yorum

• Bordomuz bu sene daha güzel gözüküyor...
                            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

• en iyisi olacak bunlarda güzel ayr?ca ben begendim güzel...

Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                              zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• bence renkler çok güzel olmu? yaa güzel güzel ?imdi s?ra formalarda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim