Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sezonda Yeni Formalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dünkü maçtaki formalarin yakasi çok güzele ama o koldaki benekler isi bozuyor iste...

Yorum

• Formalar hayal kirikligi. Kappanin üç formasini almistim. Simdi ise çubuklu forma disindakileri almayi düsünmüyorum.
      Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
      M. Akif ERSOY

Yorum

• İlk olarak Emin tarafından gönderildi

Formalar hayal kirikligi. Kappanin üç formasini almistim. Simdi ise çubuklu forma disindakileri almayi düsünmüyorum.

Emin ballim sana aynen katiliyorum.Ben geçen seneki bütün formalari alacam.Çubuklu ( Duman61 gadasimin hediyesi[img]smileys/smiley2.gif[/img])ile yesil var, sira bordo ile mavide, insallah bitmez.Sonuçta para kulübün kasasina giriyor.

Yorum

• TS Club'taki formalar taraftar formasi, henüz "orjinal" olanlar gelmedi. Dolayisiyla 39 YTL ödeyip alacagimiz bir forma için beklentilerimizn ne oldugu konusunu gözden geçirmek lazim. Kappa'nin tarftar formalari da daha kaliteli degillerdi. BendeKappa'larin hem tarfatar versiyonlari hem de orjinalleri var. Dün de çubuklu TS Club formasi aldim. Aralarinda kalite açisindan bir fark yok, en azindan bariz bir fark...

Ben de kollarinda kareler olan formalari çok tutmadim. Tarafatar olarak da, tasarimci olarak da çok basarili bulmadim. TS logolu bordo ve mavi formalar da o kadar "kip" durmuyorlar, yine de "arsiv" yapanlar için 20 sene sonra "Aaaa, bak bir ara su logolari kullanmistik" dedirtir, benden söylemesi[img]smileys/smiley2.gif[/img]Ama çubukluya laf söyletmem, siki forma yapmislar. Görsel olarak digerleriyle çok bariz bir kalite farki var.

Dün gördügüm en kalabalik TS Club'a sahit oldum. Çubuklular oldukça çok talep görüyor dogal olarak. Turuncular gelince onlara da ciddi bir talep olacaktir eminim.

Sonuç olarak yenilik güzeldir. Benim gibi çocukça bir mutluluk yasamak için oldugu kadar destek olmak için de forma almak lazim. Hatta neye ihtiyacimiz varsa... Ayakkabilarda da%50'ye varan ciddi bir indirim var. Eger 43-44 giyiyorsaniz kaçirmayin derim. Ben çok severek aldim. Verdigim paranin Trabzonspor'a gidiyor olmasindan tuhaf bir haz duyarak...

Yorum

• ayakkabi?...markalarini söylermisin...ciddi bi indirim çünkü..[img]smileys/smiley1.gif[/img]..
            Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...

Yorum

• taraftar formasi ve futbolcu formasi arasindaki tek fark kumas ve yanlardaki hava dolasimini saglayan delikler...quakevil kardesim dogru sölemis...omuzlarinda ts amblemi olan,çubuklu olan ve geçen seneki önü bordo arkasi mavi formaya benzeyen formalarimiz lig için,turuncu ise avrupa için...ama her maç turuncuyu giymeyecegiz...avrupa da da çubuklu agirlikli olacak...
              Tek yildiz,tek büyük...
              Oflu...

Yorum

• İlk olarak zanoylu tarafından gönderildi
                İlk olarak selcjK tarafından gönderildi

evt ben yazdiririm, örnegin polonyadan trabzona gelen bir turist syzmekin formasini almak istiyor.

dur yenge isim ver 3 gün sonra gel al. böyle birsey olabilir mi? küçük düsünüyoruz küçük..

Kardes yazdirdik 15 dakka sürdü...

fazla uzun sürmüyormus seljK...

FATIH SULTAN TEKKE
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• dünkü maçta yeni formalardan birini arkadaslar gördük. forma güzel. hem sade hem de bordo çizgiler hos durmus. ama sortlardaki bordo çizgiler daha güzel olabilirdi.
                  <center><font face=\"Courier New, Courier, mono\"><font size=\"2\">Düsünmek ve söylemek kolaydir, fakat yapmak ve basari ile sonuçlandirmak çok güçtür!.. </font></font></center>

Yorum

• Cizgili coraplar haric bence de formalar güzel.
                    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Arkadaslar su an Ist. daki tek resmi TS CLUP Haznedarda bulunuyor.Bahçelievlere girdikten sonra , çalislar caddesini geçin, Maxi marketide geçin, 100 metre ilerden Haznedar-Güngören tabelasindan içeri saga girince 50 metre ilerdesolda yerin biraz altinda "CAKA KOLEKTION-TS CLUP" magazasini göreceksiniz...

Indirim talep etmeyin magaza sahibi amca "antropoz" döneminde ve ayrica kulübün desteksizliginden yakiniyor, dogru dürüst para kazanmiyor sadece kulübe katki olsun diye isletiyor burayi...

Çubuklu harika, Turuncu güzel, Bordo belki, Mavi rezalet...

Ve yönetimimizin yaptigi onca iyi is arasinda acemice hatalari yüzünden bu iste de çuvallamak üzereler...Istanbulda Carousel,Town center, Galeria,Olivum,Kadir has center, Akmerkez, Capitol, Carefour gibi bir çok dev magazada kulübün açacagi ve sube olarak isletecegi yerler olmali...Bugün tüm bu magazalarda 3 sülüklerin ve özellikle Fenerium'un hemen hemen hepsinde subesi var.

Hem bu büyük magazalarda sube açmak takimin prestijini ve al-benisi'ni arttiracaktir.Kulüp böyle bir mali riskin altina girmelidir.En fazla bir kaç ay kiradan zarar edersin, baktin verim aliyorsun, devam edersin...

Bu dev magazalarin en azindan 2-3 tanesinde "TS CLUP" oldugunu düsünsenize; o sükseyi, o prestiji....

Geçen sene Fenerium'un cirosu 19 milyon dolar kari yaklasik 5-6 milyon dolar...Yani kaliteli bir yabanci transferi kadar; bu da demektir ki 1 futbolcuyu taraftarlar almistir...Ve sunu hatirlatiyim bu magazalarin tüm isletmesi birkaçi hariç kulübe ait...Yani hiç bir mütesebbisi risk altina sokmuyorlar; satis basarisi gelince isletmeci zaten kendi ayagiyla ona geliyor! Iste Aziz köpeginin ve bizimkilerin farki..............Stad olayina hiç girmiyim , klavyeleri kirmayalim sinirden!Edited by: greywolf
                      Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

• dün giyilen formalar idare eder... su yakada ki kareler olmasa daha iyi olur hani....

FATIH SULTAN TEKKEEdited by: thepatfhinder
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• arkadaslar hani formalar ucuz olcakti yönetim herkes forma alsin die bu isi yapmisti.Ben ucuz olsun ama nasil olursa olsun taraftari deilim.Önemli olan TRABZONSPOR a yakisan olmasi.ama geçen seneki kappa tarfatar formalarida ayni fiatti.. yanlis hatirlamitorum herhalde.

ama kulübün kasasina daha çok para girecegi sölendii için bisey diemiorum...

Yorum

• IST A NE ZAMAN GELCEK ACABAEdited by: O_F_L_U_61
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Abi bazi arkadaslar okuduguma göre formalar güzel olmadi diyor. Gerçi kendi açisindan hakli olabilirler ama bi düsünün trabzonspor kendi formasini kendisi üretiyo en önemlisi üretebilmesi bile mükemmel bisiy buna ragmen yok formalar güzel olmadi renkler tutmadi gibi sözler sarf ediyolar. biz bu laflari birakip trabzonsporumuzun bu yaptigi ise kötüde olsa kibence çok mükkemmel oldu bizimdestek veremiz lazim formalar herkes alabilsin diye ucuz satilacak bence herkezin ts club ürünlerinden herkesin ikiser tane almasi gerekiyor sizce...
                              Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...

Yorum

• @ zedboysts

Kimse forma almak istemedigini söylemedi sanirim herkesi hakli olarak elestiri yapmaya hakki var kimse klubun kötülügünü istemiyor ki her zaman en iyisi olmali bu klup bu taraftar bunu hak ediyor ve hak ettigini istiyor. Dünkü mavi formalari açikcasi bende begenmedim fazlaca bol duruyorlardi..saygiyla
                                \"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim