Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sezonda Yeni Formalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hazirlik macindaki forma yaramaz ama tnitimda gördügüm turuncu ve cubuklu iyi gözüküyor....yakali olmasi kötü terleyince bogar insani

yazilar süper olmus yani numaralar yazilari görmedik daha ama numaralar süper....

acik mavi cok ucuz biseye benziyo....zaten o formalari hic sevmiyorum bordo idare eder turuncu güzel ve cubuklu harikaydi ..gecen seneninkiler tabii

Yorum

• Arkadaslar tam 46 sayfa olmus. Daha önce yazildi mi bilmiyorum ama asagida internet sitemizden buraya aktardigim Futbol toplarimizin resimleri var.

Bence bunlar da hos olmus.
      Trabzonsporlu olmak...
      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• com.tr yavas yavas doldurmaya baslamislar - tam olarak bütün ürünler eklensede bizde alisverise baslasak. ayrica yeni koyduklari bardaklar ne öyle 10 ytL[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak simal yildizi tarafından gönderildi

Arkadaslar tam 46 sayfa olmus. Daha önce yazildi mi bilmiyorum ama asagida internet sitemizden buraya aktardigim Futbol toplarimizin resimleri var.

Bence bunlar da hos olmus.
          üstekini aliyim[img]smileys/smiley4.gif[/img]
          FIRTINA61

Yorum

• Anladiim kadariyla su ana kadar gördüümüz formalar taraftar formalari. Sitedede yayinlanmis, taraftar formalari olarak geçiyor ;

Su ana kadar sitede bunlar gözüküyor. Yalniz dier ürünlerden ses seda yok. Acaba trabzonspor.com.tr den bütün ürünlerimize ulasabilecekmiyiz çok merak ediyorum doorusu. Trabzon'da ki arkadaslar bu konuda çok sansli. Çok ilginç bi tezat doorusu, ürünlerimizi satmaya çalisiyoruz ama ürünlerimiz bulunmaz hint kumasi gibi bulmak neredeyse imkansiz.

Çesitlilik ve ulasilabilirlik istiyorum arkadas !!!
            "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• bu çubuklu forma taraftar formasi degilki bildigim kadariyla ??
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• çubuklu formalar satilmayacak mi? ayrica toplarda güzel görünüyor!

FATIH SULTAN TEKKEEdited by: thepatfhinder
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Çubuklu ve bordo olani çok güzel olmus
                  "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• ewet çubuklu su ile bordo olan çokgüzel benim çok hosuma gitti ama gene favorim tabiki çubuklu
                    Bu sehir Senin ile Yatip Kalkiyor 20 Yildir Senden Tek sey Istiyor
                    Bordo ile Mavi Kefenim Olsun TRABZON\'um Bu sene Sampiyon Olsun..

Yorum

• bence formalar kalitesiz

Tempesta sul Mare Nero

Yorum

• Evet formam geldi. Sagolsun kulübümüz forma tanitimina katilan muhabirlerin adresini alarak forma gönderdi. Bende bizim muhabirlerden kaptim formami. Biraz büyük geldi XL formalar güzel kimse.. atmasin [img]smileys/smiley4.gif[/img] Edited by: tigin
                        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Yeni Kalecimiz Jefferson;un Formasi acaip yakismis ona tam Panter gibi:

Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• süper formalar süper..
                            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• ABARTMAYALIM ARKADASLAR... YORUMDA TABIIKI ÖZGÜRÜZ AMA HANI DERLER YA KAVGADA SOYLENMIYECEK SEYLER SOYLEMEINDE BIR ANLAMI YOK
                              HaYVaNLaR aLEmIyLe IsIMiZ OLmAz BiZ KaRaDeNiZ FiRTiNaSiYiZ
                              TÜRK TARIH ARSIVI
                              SaMeT.GeN.Ms

Yorum

• koçum jefferson uma ne yakismis be panter panter...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                                Tek yildiz,tek büyük...
                                Oflu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim