Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sezonda Yeni Formalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaslar eger tanitim yapilacaksa adam gibi bir sey olmali yonetimde adam gibi bir sey yapmaya hazirlaniyor iste...

ses getirmek isteniyorsa da bu böyle olmali bence..

trabzonsporun büyüklügüde buradan geliyor bu arada formalar hakkinda kulaktanda olsa hep olumlu sözler söyleniyor..

catladik yani bu da transfer olayina döndü
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• ehhehe hayirli olsun o zaman. formalari seneye maçlarda anca görücez gibi
      Hadi eyvallah..

Yorum

• hangi mankenler taniticak acaba[img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley9.gif[/img]...
        Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...

Yorum

• abi forma konusu sapmasin ama bisi merak ediyorum ne oldu otörende tugba özayla kaptan arasinda???
          Tek yildiz,tek büyük...
          Oflu...

Yorum

• tugba özay gözlükleri vermek için tesislere geldi, iste fatih kaptan olarak öne çikti ilk gözlügü almak için, tugbada "siz kimsiniz? sizi tanimiyorum? takimin kaptanimisiniz? diye sordu, fatih altta kallir mi koçum benim o da "siz kimsiniz? mankenmisiniz? diye yanitlayarak durumu 1-1 yapti[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• Evet bu hikayeyi duydugumda bayagi gülmüstüm....

Neden bu kadar aptal olur bu mankenler anmamam....[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• antremanda giydikleri esofmanlar çok güzel resmi sitede gördüm.ts club yapmis.formalarda insallah onlar gibi güzel olur.[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• ama ts club sekil bir logo yapmali önceden de deginildigi gibi.bu islerde küçük ama mühim bir ayrinti...
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
                    ama ts club sekil bir logo yapmali önceden de deginildigi gibi.bu islerde küçük ama mühim bir ayrinti...
                    Sekile bence gerek yok...Formalar güzel olsun yeter...

Yorum

• İlk olarak Tmac61 tarafından gönderildi
                      Evet bu hikayeyi duydugumda bayagi gülmüstüm....

Neden bu kadar aptal olur bu mankenler anmamam....[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

neden olacak tabii ki yiyip içmekten,gezip tozmaktan baska isleri yok ki bunlarin![img]smileys/smiley7.gif[/img]umarim formalarin tanitiminda kendileri orada bulunmazlar!!!

FATIH SULTAN TEKKE
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Satisa sunulmusmu arkadaslar

Yorum

• 1 Temmuzdan itibaren TS Club' larda satisa çikacakmis formalarimiz...
                          seni nasil sevdigimi tahmin bile edemezsin TRABZONSPOR

Yorum

• yakisir TRABZONUMA...fenerRUM un yaptigi salak saçma formalar,vs..bir çok sey yogun ilgi görüyorsa bizim yok satmamiz lazim!!!bi kere renkler muhtesem,ikincisi gerede de futbolcularda gördügümüz antreman kiyafetleri güzeldi,insan az çok fikir sahibi oluyor yeni ürünler hakkinda!!!
                            Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                            ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• insallah güzel olacak formalar çiksada biz de alsak ya
                              "Genetik olarak iktidardan nefret eden birisinin tuttuğu takım da iktidar karşıtı bir şeyler olması gerekiyordu. Ve Trabzonspor vardı..." Kazım Koyuncu

Yorum

• yeni formalari bende sabirsizlikla bekliyorum

trabzonun kötü bir seyi olmaz ama insallah en iyisi olmustur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim