FutboLcuLaR!! O Rengin O Formanin degerini biLin uLeeeeeeeen [img]smileys/smiley32.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni Sezonda Yeni Formalar
Daraltma
X
-
yönetimin arkasindayim ben bu konuda..fenerbahçe önceki yil fenerium adi altinda ürettigi formadan sonra sponsor formayla daha fazla para karsiliginda anlasti.(basariyla dogru orantili tabi bu)...bu bi taktik..bi nevi geçici mali kaynak..kalicida olabilir..kimbilir..Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...
Yorum
-
İlk olarak GiresunLuTs tarafından gönderildiİlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi
İlk olarak GiresunLuTs tarafından gönderildiAsil Rengimizi bulduk SOnunda Yesil Turuncu bozuyor Bizi Has Bordo Has Mavi
Resimlere iyi bak usta[img]smileys/smiley4.gif[/img]Turuncu hala var
Ben aNa Renkten BAhsediyorum Senin Turuncu diye adlandirdigin Bir Çizgiden Ibaret.
duyduguma göre turuncu forma var bu sene...1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
bu yeni formami yoksa ?

Trabzonspor Ts-67 Taraftarlar Dernegi ve Trabzonspor Taraftarlar Birligi, Basbakan Recep Tayyip Erdogan için 61 numarali Trabzonspor formasi yaptirdi. Bordo-mavili forma, Trabzon'da bugün Tanjant Yolu'nun açilis törenine katilacak olan Basbakan Erdogan'a verilecek. Öte yandan Bayindirlik ve Iskan Bakani Faruk Özak, dün aksam kulübü ziyaret ederek, Baskan Atay Aktug ve yönetim kurulu üyeleri ile görüstü."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
İlk olarak seyyahali tarafından gönderildiolsun olsun renkleri canli duruyor basbakana bu bile fazla
Fenerli tayyipe forma vermekte neyin nesi yahu. Önümüzdeki sezon lige el atmasin diye mi. Bizim maça müdahale etti ya bu basbakan , o gün bitti benim için.<font color=BLUE>KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!</font>
Yorum
-
arkadaslar forma da kappa isareti var yeni forma olmadigi kesin ama orjinal kappaya da benzermio forma...kappaanin yazi puntolari falan öyle degil...bide cok genis sekilden de cok siritiyoo....eeee fenerli baskana da anca pazar mali.........puuhahahahaaa[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum