Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sezonda Yeni Formalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• FutboLcuLaR!! O Rengin O Formanin degerini biLin uLeeeeeeeen [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Tasarimlar kime ait bilen var mi?
      "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
      Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• yönetimin arkasindayim ben bu konuda..fenerbahçe önceki yil fenerium adi altinda ürettigi formadan sonra sponsor formayla daha fazla para karsiliginda anlasti.(basariyla dogru orantili tabi bu)...bu bi taktik..bi nevi geçici mali kaynak..kalicida olabilir..kimbilir..
        Uzaktanda olsa soyle..Soyle bak gelecek sesin...

Yorum

• *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak GiresunLuTs tarafından gönderildi
            İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi

İlk olarak GiresunLuTs tarafından gönderildi
            Asil Rengimizi bulduk SOnunda Yesil Turuncu bozuyor Bizi Has Bordo Has Mavi

Resimlere iyi bak usta[img]smileys/smiley4.gif[/img]Turuncu hala var

Ben aNa Renkten BAhsediyorum Senin Turuncu diye adlandirdigin Bir Çizgiden Ibaret.

duyduguma göre turuncu forma var bu sene...
            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• bu yeni formami yoksa ?

Trabzonspor Ts-67 Taraftarlar Dernegi ve Trabzonspor Taraftarlar Birligi, Basbakan Recep Tayyip Erdogan için 61 numarali Trabzonspor formasi yaptirdi. Bordo-mavili forma, Trabzon'da bugün Tanjant Yolu'nun açilis törenine katilacak olan Basbakan Erdogan'a verilecek. Öte yandan Bayindirlik ve Iskan Bakani Faruk Özak, dün aksam kulübü ziyaret ederek, Baskan Atay Aktug ve yönetim kurulu üyeleri ile görüstü.
              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• yok bu yeni forma dil kolunda kappa isareti belli oluyo baksana...
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi
                  yok bu yeni forma dil kolunda kappa isareti belli oluyo baksana...

Indirimden almislar formayi [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• olsun olsun renkleri canli duruyor basbakana bu bile fazla
                    SEYYAH ALI

Yorum

• İlk olarak seyyahali tarafından gönderildi
                      olsun olsun renkleri canli duruyor basbakana bu bile fazla

Fenerli tayyipe forma vermekte neyin nesi yahu. Önümüzdeki sezon lige el atmasin diye mi. Bizim maça müdahale etti ya bu basbakan , o gün bitti benim için.
                      <font color=BLUE>KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!</font>

Yorum

• Basbakana forma hediye edilsin,hem de 61 numara olsun ama üstünde R.T.Erdogan yerine ''Özkan Sümer'' yazsin.
                        BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• arkadaslar forma da kappa isareti var yeni forma olmadigi kesin ama orjinal kappaya da benzermio forma...kappaanin yazi puntolari falan öyle degil...bide cok genis sekilden de cok siritiyoo....eeee fenerli baskana da anca pazar mali.........puuhahahahaaa[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                          Alper PEKEN
                          Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• Heheheheheh bende üzüldüydüm forma bizden önce basbakana verildi diye
                            aferin bizimkilere tunganyan in da dedigi gibi pazar mali en iyisi....
                            Bu sene 7'irmeyiz dedik nokta...

Yorum

• wallaabi koskoca basbakana pazr mali olur mu yaaa.bende korktum walla ilk formamiz bir fenerliye verilecek diye

Yorum

• ya fenerli adama trabzon formasi aklima biz adami seve seve trabzonsporlu yapariz fikrasi geliyo ya neyse

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim