Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sezonda Yeni Formalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Eddy tarafından gönderildi

İlk olarak serkan61 tarafından gönderildi
    beyler bayanlarbu sene bizim destegimizle bu takim sompiyon olur tabi biz üzerimize düseni yaparsak formalar bizi bekliyor bizim takimimizin fenerden neyi eksik adamlar 20 milyon dolar forma satisi yapiyor bizde takimimizi yanliz birakmayacaz

20 milyon mu???[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

Bu tebessüm forma fiyatinin 20 milyon olmasi ile ilgili degilde genel hasilatla ilgiliydi heralde,bence komik degil trabzonda bu potansiyel var

Ezik febe 212.000 forma satmis , bizim bu yilki hedefimiz 150.000 mis bu fiyatlarla fark atmamiz lazim onlara

Yorum

• walla ben bir tane parçali aldim birde mavi alicam ee daha n e yapayim

Yorum

• simdiye kadar kaç tane forma sattik acaba?
        61/16

Yorum

• bende alacam daha birkactane bir gelebilsem memlekete günler gecmiyor daha 5 gün var
          Oy Dumanlar Dumanlar hep Daglari sardunuz

Yorum

• İlk olarak Visitor tarafından gönderildi
            simdiye kadar kaç tane forma sattik acaba?

harbidende bende merak ettim elde edilen gelir beklenenin ustunde olsaydi mutlaka haberimiz olurdu
            <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

• arkadaslar yeni sezon formalari fiyatlariyla beraber burada ... buyrun

begendiginizi alin ...

https://www.trabzonspor.com.tr/icerik.asp

Sampiyonsun TRABZONSPORUM

Yorum

• ben turuncu olandan bi tane siparis verdim bile ...

gece gunduz ustumden cikarmicam

sahildeeee bileeeeeeee
                Sampiyonsun TRABZONSPORUM

Yorum

• İlk olarak baget55 tarafından gönderildi

ben turuncu olandan bi tane siparis verdim bile ...

gece gunduz ustumden cikarmicam

sahildeeee bileeeeeeee

çok terletiyor...
                  Tek yildiz,tek büyük...
                  Oflu...

Yorum

• İlk olarak zanoylu tarafından gönderildi
                    İlk olarak Eddy tarafından gönderildi

İlk olarak serkan61 tarafından gönderildi
                    beyler bayanlarbu sene bizim destegimizle bu takim sompiyon olur tabi biz üzerimize düseni yaparsak formalar bizi bekliyor bizim takimimizin fenerden neyi eksik adamlar 20 milyon dolar forma satisi yapiyor bizde takimimizi yanliz birakmayacaz

20 milyon mu???[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

Bu tebessüm forma fiyatinin 20 milyon olmasi ile ilgili degilde genel hasilatla ilgiliydi heralde,bence komik degil trabzonda bu potansiyel var

Ezik febe 212.000 forma satmis , bizim bu yilki hedefimiz 150.000 mis bu fiyatlarla fark atmamiz lazim onlara

yok ya genel hasilata tebessüm ettim...20 çok fazla 10 filandir...20 harbiden çok o kadar potansiyel yok...
                    Tek yildiz,tek büyük...
                    Oflu...

Yorum

• en kaliteli formamız beyaz mı ???
                      Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• beyaz formayi hic begenmiyorum gecen sene kendi sahamizda bile galatasaray karsi beyaz formayla oynadik.sanki Sekistasiz
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• gs nin formalari 92TL

Yorum

• Arkadaşlar sakin 5 sene önceki başlığı neden hortlatıyosunuz Bu başlık Ts Club formalarımızı yaparken açılmış olan başlıktı.Sizi Nike başlığına yönlendiriyorum
                            Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• 5 yıllık hortlak başlık

Yorum

• LACIVERT rengi niye düsünülmez? Bizim renklerimizle en iyi uyumu yakalayan renk. Zaten en güzel formalarimizdan, hatta bana göre en iyisiydi
                                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim