Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sezonda Yeni Formalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TRABZONLU_TS tarafından gönderildi

ULA KAFAYI YEDIM. BUGUN TS CLBE GITTIM. BANA DEMISLERDI HAZIRANIN SONUNA DOGRU CIKAR DIYE AMA BENIM IZIN BITTI CUMA DONUYOM. 1 TEMMUZDA GELIYOMUS TS CLUBE . ORADA SATICI HANIM SOLEDI.[img]smileys/smiley4.gif[/img]ARTIK KUZENE ALDIRTACAZ O DA BANA YOLLUCAK BA?KA CARESI YOK. OY OY OY

almanyayada geliyor formalar denildi resmi sitede. Bu konudada bir yerde sözü gecmisdir.

montlarcok süper duruyor. Edited by: sanatik
    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• ahhh yönetim ahhh hadi transfer yapmiyosun bari su formalari göster de transferi unutalim biraz ((
      Hadi eyvallah..

Yorum

• gitmistim banada öle dediler kardesime 7temmuz dediler..

bir dediklerinide adam gibi zamaninda yapsalar deli olacam!
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• VALLA ABARTMIYORUM BU SENE TRABZONA GIDINCE BU FORMALARIN HEPSINDEN ALICAM. KAC CESIT VAR BILEN VARMI???
          Vazgec gonlum sen bu asktan...

Yorum

• Bu sezon yeni ürünler 2 Temmuz'da Istanbul'da bir defile ile medyaya ve taraftarlara tanitilacak...
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• valla idmanda giyilenleri gördükten sonra formalarinda bunlar gibi güzel dizayn edilmis oldugunu düsünüyorum!

FATIH SULTAN TEKKE
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Kalitesinden süphe edenlere bir çift lafim var akliniza gelebilecek(Nike,Polo dahil) bütün markalar Bursadaki yesim fabrikasinda üretiliyor...Buradan da avrupaya dagitiliyor...Kaldi ki diger takimlarin kumaslari da üretimleri de yerli...

Bizimkinin kumasi da adidastan saglaniyor....Aklinizda bir süphe kalmasin....[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Resimlerde giydikleri kaprilere dikkatli bakin...Sporda, yolda heryerde giyilir tek kelime süper olmus...

Yorum

• eee tamam anladikta formalar nerde sozon baslicak nerdeyse gösterin sunlari artik ya.
                  keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Bunlardigerlerine nazaran daha güzel olmus...
                    Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                    **Latocan**

Yorum

• esortmanlar guzel olmus olmus ama kappo da guzel forma yapiyordu ya neyse
                      Bizans Dusmani

Yorum

• Hani nerdeeeeeeeeeee

Yorum

• Ben begenmedim.Pazarda satilan parçali esofmanlara benzetmisler.Formalarda buna benzerse yazik.

Profosyonellesmek bu degildir.Külüp forma üretmez.Herisin bir yapani vardir.Senisine bakarsin.Spor malzemesi satan firmanin da reklama ihtiyaci vardir.Yeri geldiginde senin formani senin ulasamayacagin noktalara tasir.Onun amaci spor malzemesi üretmek oldugu için yeni yatirimlar yapar ,yeni ürünler gelistirir.Hazir bir dagitim ve reklam agi varken bu yapilan,sark kurnazligi.Fazla uzun sürmez.

Her seye ragmen Trabzonspor'umuza hayirli olsun,insallah sampiyonlugu bu forma altinda görürüz.
                          Amatör ruh,profosyonel düşünce
                          İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• bordox çok güzel elestirmissin...

Peki kappadan yillik 300.000 dolar aldigimizi ve satislardan %15 pay aldigimizi biliyor musun...

Lakin gelirlerde 5milyon dolar teklif ederlerse sponsorluk için buna kimse hayir demez...Simdilik böyle gerekiyor demek ki...

Yorum

• bence olayi sirf formaya indirgemek yanlis...biz niye t-sirt bastirmiyoruz yazin? biri bana bunun cevabini versin lütfen....

Yorum

• OOOOOOOOhhh! sortlar'da saglammis....VaY Beee!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim