Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sezonda Yeni Formalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ANJINSAN tarafından gönderildi

forma fiyatlarinda bence hiç bir indirim yok

geçen sene kappa bayagi komisyn aliyor diye orginal formalar 68 milyon lira idi. Simdi 58 milyon. Bence iki forma arasinda da Kappanin kalitesi tartisilmaz.

Bence yönetim orginal formalrda biraz indirim yapmali

Her sene ayni politika izleniyor, yaz sezonunda formalar yeni çiktiginda pahali oluyor özellikle yurtdisinda yasayan taraftarlar memlekete geliyor alisverisleri yapiyorlar daha sonra kis döneminde dogal olarak fiyatlar ucuzluyor. Geçen sene ben kisin orjinal takim formasini 55'e aldim, normalde 68. Su anda herkes yeni formayi giymek istedigi için fiyatlar yüksek,arz talep meselesi, sene içinde orjinal formalar 45 taraftar formalari 25-30 olur. Ilk asamada hedef alim gücü yüksek kitle. Ekonomik açidan bütün klupler ayni politikayi uygular, dogrulugu tartisilir tabi.

Yorum

• Bu seneki 58ytl geçen seneki 10 formaya bedel fakat...

Bu yüzden 800.000 ytl kazanildi...

Yorum

• İlk olarak Tmac61 tarafından gönderildi
        Bu maç formasi58ytl

Bu da Taraftar formasi 39ytl

Futbolcularin giydigi forma "ag" biçiminde bir file-kumastan olusuyor. Böylece taraftar formasindaki naylonun "yakma" olayi olmuyor, forma nefes aliyor. Bunun disinda avea reklami yapistirma, taraftar formasinda oldugu gibi kumasin kendisinde degil.

Her hafta giyecek, yikayacak ve maçlarda gol oldugunda yaninizdaki arkadasiniz tarafindan çekistirilecekseniz taraftar formasi alin, daha uzun kullanirsiniz. Ama orjinal forma da çok "kip" duruyor tabi, o ayri...

Bu arada fiyatlar önceden açiklanandan 10 YTL daha pahaliya satisa sunuldu sanirim. 29 YTL diye bir rakam hatirliyorum ben... Ama sonuçta bu aradaki para kulübe gidiyor. Kulübün pazarlama müdürüyle konuyu konusuyorken kar marjimizin Kappa ile kiyaslanamayacak kadar yükseldigini söylemisti.

Edited by: perhaps

Yorum

• aldirdim arkasina szymkowiak 7 yazdirdim insallah persembe elime gelecek!
          İnsan ol evlat!

Yorum

• bende alacam simdi internetten.. beden lerde bir sorun yok dimi. bazen midyum diye aliyon small çikiyo. bazen de çuval gibi oluyo insallah bir sikinti yoktur.
            İmza mimza yok dağılın üleyyyyynnnn!!

Yorum

• Arkadaslar aldim valla süper tamer61 yazdirdik toplam 49ytl....

Yorum

Fotografçida is yok....[img]smileys/smiley36.gif[/img]

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]biraz var

Yorum

• Orjinal formayla, taraftar formasinin beden ölçüleri ayni mi? Ayica orjinal formada 6 Aylik diye bir ölçü var o ne demek öyle?
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak ANJINSAN tarafından gönderildi

forma fiyatlarinda bence hiç bir indirim yok

geçen sene kappa bayagi komisyn aliyor diye orginal formalar 68 milyon lira idi. Simdi 58 milyon. Bence iki forma arasinda da Kappanin kalitesi tartisilmaz.

Bence yönetim orginal formalrda biraz indirim yapmali

hakikaten ya kendime aldim hatuna aldim valideye aldim derken para bitti [img]smileys/smiley9.gif[/img]
                    <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

• formami aldim manyak bise ama ''szymkowiak 7'' yazdirmak istedim tsclub'deki eleman szymek yazabiliriz demis benim kuzene e bunada sukur tabi YAKINDA YAPISTIRACAM FORMAYI
                      İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi
                        Orjinal formayla, taraftar formasinin beden ölçüleri ayni mi? Ayica orjinal formada 6 Aylik diye bir ölçü var o ne demek öyle?

o beden 6 aylik bebekler için...orjinal forma ve taraftar formasi arasindaki tek fark kumasi...beden ölçüleri tamamen ayni...
                        Tek yildiz,tek büyük...
                        Oflu...

Yorum

• Bir de suna deginmek isterim...

Sirttaki yazilar...

Maalesef bu konuda hala bir standart oturtamadik...

Özgür Ayar'in yazdirdigi yazilara baktim orada kullanilan font ayri,
                          Bursa da da yazdirdigimiz yerde kullanilan font ayri(ayrica beyaz renk[img]smileys/smiley5.gif[/img]), futbolcularin üzerinde ki bambaska...

Hülasa arkaya yazi yazdirmak istedigimizde bir türlü orjinal yaziyi yakalayamiyoruz...

Futbolculardan alinan formalardaki gibi kaliteli baski yapan yer sadece ts Club midir...

Yorum

Bir de suna deginmek isterim...

Sirttaki yazilar...

Maalesef bu konuda hala bir standart oturtamadik...

Özgür Ayar'in yazdirdigi yazilara baktim orada kullanilan font ayri, Bursa da da yazdirdigimiz yerde kullanilan font ayri(ayrica beyaz renk[img]smileys/smiley5.gif[/img]), futbolcularin üzerinde ki bambaska...

Hülasa arkaya yazi yazdirmak istedigimizde bir türlü orjinal yaziyi yakalayamiyoruz...

Futbolculardan alinan formalardaki gibi kaliteli baski yapan yer sadece ts Club midir...

futbolcularin sirtindakiyle taraftar formalarinin sirtindaki yazilar farkli...öyle yapiliyor...taraftarlar için standart...yoksa bisey tutturamamaktan degil...trabzon hazirlik maçlarinda taraftar formasi giydi,daha sonra orjinal formaya geçti...fark ordan kaynaklaniyor...
                            Tek yildiz,tek büyük...
                            Oflu...

Yorum

• İlk olarak serkan61 tarafından gönderildi
                              beyler bayanlarbu sene bizim destegimizle bu takim sompiyon olur tabi biz üzerimize düseni yaparsak formalar bizi bekliyor bizim takimimizin fenerden neyi eksik adamlar 20 milyon dolar forma satisi yapiyor bizde takimimizi yanliz birakmayacaz

20 milyon mu???[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
                              Tek yildiz,tek büyük...
                              Oflu...

Yorum

• biz 2 tane aldik(kardesim,ben)bi turuncu,bi cizgili
                                Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                                -ismail-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim