Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Sezonda Yeni Formalar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Valla bu resimdeki gibiyse renkler çok güzel seçilmi?. Görünü?te çok güzel [img]smileys/smiley4.gif[/img]As kald? as [img]smileys/smiley2.gif[/img]
    "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Almanyada Formalarimiz derde satilacak??

karstadt,foot locker,kaufhof, runners point etc.?????

1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Almanyada ki bir Türk firmas? diye duydum ben... 25.000 tane sipari? vermi?...

Yorum

• İlk olarak CuttySark tarafından gönderildi
          Almanyada ki bir Türk firmas? diye duydum ben... 25.000 tane sipari? vermi?...

büyük bir ihtimalle zaten bu 25.000 forma üste saydigim magzalarda dagitilacak ve orda satisa sunulacak..

Yorum

• abi bence bidaha sponsor alicaksalar NIKE firmasiyla anlassinlar acayip forma yapiyolar ya
            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• ieniformalar nezaman cikacak
              FIRTINA61

Yorum

• İlk olarak $FIRTINA61$ tarafından gönderildi

ieniformalar nezaman cikacak
                [img]smileys/smiley36.gif[/img]bu forma meselesi de zurawski olayi gibi oldu. göremeden gidecez[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                :::TS:::

Yorum

• formalarin nasil oldugu anlasildi nesini sakliyorlar daha, dün idmanda giydiklerinden çizgiler belli oldu omuzlardan açilarak genisleyen mavilik sortta yanlarada ayni sekilde yay seklinde genisleyen mavilik falan.
                  0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• su bizim yeni formalarin markasi ne acaba TS ile ilgili bisey yaziyo ama tam olarak göremedim bileniniz varmi ?
                    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi
                      su bizim yeni formalarin markasi ne acaba TS ile ilgili bisey yaziyo ama tam olarak göremedim bileniniz varmi ?

benim bildigime göre TSclub yaziyor

Yorum

• Kimse kimsenin hakkini yemesin...Esofmanlar harika olmus....Edited by: Tmac61

Yorum

• Esortmanlar hosuma gitti...Umarim formalar da güzeldir...

Yorum

• bi goremedik su formalari yauuwww
                            İnsan ol evlat!

Yorum

• idman malzemeleri çok güzel walla insallah formalar da öyle olur ya ne zamn çikacak bu formalar

Yorum

• Gerede kampi basladi. Esortmanlar süper hele montlara hasta oldum...

Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim