Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bursa stadına bizlen birlikte başladı ama onların geldiği durumla bizimki ortada adamlar stadı baştan inşaa ettiler zemini indirdiler trübün yaptılar içini dışını herşeyini yeniledir zemini mükemmel hale getirdiler ışıklandırmasını on kat daha güzelleştirdiler.. ama bide bize bakalım zemin amatörce yapıldı hala hazır olduğunu düşünmüyorum ara ara toprak bile görünüyor ışıklandırma yapılacak dendi yapılmadı skorbord yapılmadı ek trübün yapmaya çalıştılar ellerine yüzlerine bulaştırdılar en eski kale arkalarını yıkıpta girşleri düzenli bi hale getiremediler.. işte amatör olunca bunlar çıkıyo ortaya..
    Bizim tadilatların kulüple hiç bir alakası yok da ondan. Yeni stad müdürü sağolsun.

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ama buranın seyirci kapasitesi yeterlimidir sorun orda. benim bildiğim rakip seyirciye %5 vermek zorundasın. bizim stadın kapasitesi 23.000 olsa 1.150 kişi eder. orası bu kadar kişi alır mı?
      yeni yapılan tribünün kapasitesi mevcut misafir takımın tribününden daha büyük gibi görünüyor ben mi yanılıyorum,resimlerden öyle anlaşılıyor
      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• maratonun adı da türk telekom tribünü olmuş,böyle bir çalışma varmıydı yeni gördüm
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Yağızhan Sağnak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizim tadilatların kulüple hiç bir alakası yok da ondan. Yeni stad müdürü sağolsun.
          peki hangi takım oynayacak orda maçları trabzonspor değilmi peki trabzonspor izin vermeseydi stad müdürü yeni düzenlemeler yapabilirmiydi hayır ozaman her halükarda trabzonspor yönetime bundan sorumludur..

Yorum

• Valla ben beğendim. Eski stada göre gayet hoş bir stadımız oldu. Güle güle kullanalım, bol galibiyetler alalım inşallah.
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Kimse kusura bakmasın, gayet başarısız bir çalışma olmuş.
              Gerek köşeler, gerekse zemin tam bir hayal kırıklığı.
              Skorbord ve ışıklandırma zaten malum.

Burada bir vizyon eksikliği var, profesyonellik eksikliği var.
              Bilmiyorsan, bilene yaptıracaksın.
              Bu işleri adam gibi yapacak kişiler Trabzon'da yoksa İstanbul'dan, o da yetmiyorsa Avrupa'dan getireceksin.

Yalnızca iyi niyetle bu kadar oluyor işte.
              Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                peki hangi takım oynayacak orda maçları trabzonspor değilmi peki trabzonspor izin vermeseydi stad müdürü yeni düzenlemeler yapabilirmiydi hayır ozaman her halükarda trabzonspor yönetime bundan sorumludur..
                Kulüp bu tadilatlar için para mı harcadı sanıyosun?

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stadın girişi bahcecik cezaevinden farksız.Bursanın macından sonra statının dışını gösterdiler okadar güzel stada giriş yerleri yapmışlarki mukemmel imrendim resmen.Yonetımınde sucu yok fadime nineye ne kadar makyaj yaparsan yap yine fadime nine!!!

Bunda kimsenin suçu yok.Trabzon'un fiziki yapısı gereği yapılanma çarpıktır ancak Bursa Trabzon'a kıyasla daha sade bir yerşekline sahiptir bu nedenle yapılanma daha düzgün olmuştur.

Yorum

• İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bunda kimsenin suçu yok.Trabzon'un fiziki yapısı gereği yapılanma çarpıktır ancak Bursa Trabzon'a kıyasla daha sade bir yerşekline sahiptir bu nedenle yapılanma daha düzgün olmuştur.
                    ya ne saçmalıyosun ? 2 side stad 2 side düz zeminde 2 sininde sadece iç tarafı yenilendi. ne diyosun arkadaşım ??????
                    u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Yağızhan Sağnak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kulüp bu tadilatlar için para mı harcadı sanıyosun?

kulüp zaten hiçbişeye para harcamıyo.. sonuçta trabzonspor yapma deseydi yapılmazdı yap dedi yapıldı ama eksik tipsiz düzensiz amatörce..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya ne saçmalıyosun ? 2 side stad 2 side düz zeminde 2 sininde sadece iç tarafı yenilendi. ne diyosun arkadaşım ??????

Ne biçim konuşuyorsun terbiyesizlik yapma sen kimsen de benle böyle konuşuyorsun burası dingonun ahırı değil!!. Ben arkadaşın dediğini cevap verdim stadın çevresinden bahsetti ve stadın çevresinin çok güzel olduğunu söyledi bizimkininse karışık olduğunu hoş görünmediğini söyledi ben de ona Trabzon'un fiziki imkanlarından dolayı stad çevresinin öyle olduğunu anlattım.

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Buranın girişi nerde...
                          15 dakikadir yazilan yazilara ve su fotoya bakip guluyorum gozlerimden yas geldi beni guldurdunuz su ac halimle allah razi olsun ...
                          bu nedir ya goruntuye bakarmisiniz yok boyle bise igrenc duruyo...
                          İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne biçim konuşuyorsun terbiyesizlik yapma sen kimsen de benle böyle konuşuyorsun burası dingonun ahırı değil!!. Ben arkadaşın dediğini cevap verdim stadın çevresinden bahsetti ve stadın çevresinin çok güzel olduğunu söyledi bizimkininse karışık olduğunu hoş görünmediğini söyledi ben de ona Trabzon'un fiziki imkanlarından dolayı stad çevresinin öyle olduğunu anlattım.
                            bi kere terbiyesizlik falan yok uydurmayın. saçmalamayın demek ne ara terbiyesizlik oldu ? zemin ilen ne alakası var bu durumun. herşey stad içinde olup bitiyor..
                            u will need justice at the end..

Yorum

• [/QUOTE]

valla misafir takımına yakın yerde oturanların boynu tutukluk yapabilir,çünkü adamın yüzü zaten oturduğu trübüne bakıyor,e maç izlemek için devamlı sola bakmak zorunda kalacak,ordan bilet alanların vay haline,
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yayıncı kuruluşlara rica edip, maç oynanırken tribünleri göstermemeleri istenebilir. Çünkü ciddi anlamda komik bir yapılanma meydana gelmiş. Yeni yapılan köşe tribününün komikliğini geçtim; yahu o kale arkalarındaki kocaman sarı merdivenler ne alaka? Hiçmi göz zevki olmaz o merdiveni yapmayı düşünenlerde yarabbim. Döner merdiven yapsalardı bari, daha tatlı görünürdü. O merdivenlerin ortalarına yapmışken 2 tane de demirden balkon yapsınlar bari. Ne bilim çay demlenir orada, maç izlerken pişpirik oynanır falan filan. Çocuklarıyla gelen taraftarların çocuklarıda merdivenlerde kayar. Oh ne güzel.
                                İnşaat sektörü deyince akla ilk gelen şehir olan Trabzon'da, 2,5 ay süre zarfında 20 basamaklı doğru düzgün tribün yapılamıyor ise bize de kötü olsa bile her yapıya "aa çok güzel olmuş yaa" demek kalıyor.

Ve ciddi anlamda kale arkasına o merdivenleri düşünen kişiyi tebrik etmek isterdim.

valla güzel noktaya değinmissin kardeşim,3 tane merdivene ne gerek var,hatta trübünün önünde merdivenin işi ne,sanki taraftarları onlarda boşaltacaklar,madem merdivenleri yaptın neden bordo değilde sarıya boyuyorsun,çok saçma ,,,merdivenlerin yapılması fuzilli artık ne işe yarayacaksa,
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim