Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adamlar bu isi biliyor. Ayrica Webcam takmislar taraftarlar icin.

Tribün sökmesi:
    Im offiziellen Webauftritt des VfB Stuttgart gibt es alle News und Infos zum fünffachen Deutschen Meister, den Shop, Tickets und alles zur Mercedes-Benz Arena.

Tribünün yeni yapimi:
    Im offiziellen Webauftritt des VfB Stuttgart gibt es alle News und Infos zum fünffachen Deutschen Meister, den Shop, Tickets und alles zur Mercedes-Benz Arena.

Ve sahayi indirmek:

Proje:
    http://www.vfb-stuttgart.de/de/merce...isualisierung/
    O kale arkasini benm dayimin insaat firmasi yapti. Babamda insaatda ustabasi

Yorum

• İlk olarak bugrahankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sabah bir kalksakki stad bu hale getirilmiş 1 gecede sevinç çığlıkları stadı inletir sanki
      kale arkasina kat atabilirler yanlari yaptiklari teknik hizli isliyor forwet almadilar bari ni kale arkasini yapsinlar
      [T][S]

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        dayına söyle bizim stada da el atsın o zaman
        ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
        #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          dayına söyle bizim stada da el atsın o zaman
          türkiyede is yapmiyorlar. Birtek Almanya. Keske öyle birsey olabilse.
          Ama zaten birdaha Stad isini almazlar. Cok yorucu oluyormus, merdivenleri in cik in cik.

Yorum

• İlk olarak Eymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ya biri bana cvb versin hangi başlığa yazsam cvb veren yok şu yeni yapılan trübünlere kombıine satışı var mı acil cvb bekliyorum?

dostum geçende bir arkadaşım oradan bana bilet almak istiyordu ama acil olarak demişti. yani hemen alırsam alacaktım. anlayacağın bilet satışı var ama resmi olarak mı el altından mı tam bilemiyorum.
            Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir zahmet HAA e de bir el atsinlar
              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• birazdan uzaktan çektiğim fotoları ekleyeceğim
                Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Fotoğraflar deniz tarafı kale arkası ve maraton tribününün birleştirilmesi çalışmalarını içermektedir

Yorum

• İlk olarak bugrahankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sabah bir kalksakki stad bu hale getirilmiş 1 gecede sevinç çığlıkları stadı inletir sanki
                    yazıyı okumadım gerçek zannettim

ulan ne sevindiydim ya
                    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• diger köse biraz degisik olacak galiba

Yorum

• Toksoy61 resimleri için teşekkürler.Ancak deniz tarafı kale arkasıyla maraton arasında büyük fark var.Yol tarafı bir nevi maratonun yüksekliğine yakın ama deniz tarafı çok farkediyor.
                        Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Umarim Liverpool macina yetisir...

fotolar icin tskler...
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Toksoy61 resimleri için teşekkürler.Ancak deniz tarafı kale arkasıyla maraton arasında büyük fark var.Yol tarafı bir nevi maratonun yüksekliğine yakın ama deniz tarafı çok farkediyor.
                            60. sayfada aynisini yazmistim deniz tarafi biraz daha baska diye

Yorum

• bnce bu sene böle bidaki sene de kale arklarını maratonla aynı seviyeyte cıkarcaklar ben öletahmin ediyorum yetişmez diye oraları yapmadılar sanrm ama bida ki sne lig bitti zmn oraları yapıp ustunu kaptırlar diye tahmin ediyorum

Yorum

• sağolasın toksoy61..
                                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim