çimler nekadar dandik duruyor oyle sanki parktan çalıp getirmişler gibi tabi gerçeklik payı yok değil ben beklerim bu yönetimden ççç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord
Daraltma
X
-
ya elalem daha da yakınlaştırıyorki baskı altına alınsın rakip diye.bizde de tam tersi. ayrıca avni akere artık hiçbir güzelleştirme yapılmasını istemiyorum. Yeni stad istiyorum yeniiiiiii..... bizi angarya işlerle oyalamasın kimse.Umut Bulut ile hiçbir akrabalığım yoktur. Üçüncü şahıslara duyrulur... :)))
Yorum
-
geçen sene daha iyiydi stad
daha güzelini yapacağımıza daha kötüsünü yaptık
ileri adım atacağımıza geri adım attık bence
bunu yapmak ta ki açıklama güvenlikse , bu gibi sorunlara böyle çözümler getirilmez.Daha akılcı olmak gerekir.Bu işin kolayına kaçmak.Aynı zamanda kötüsüne kaçmak
Yorum
-
maraton tribününün önüne iki sira daha yapacaklar stadi güzellestirdik diyip üstüne oturacaklar bi sene
sonraki senede kale direklerini yenilerler olur biterMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Gecenkondu güzel olmuş.İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bu şekilde yapılsa daha iyi olurdu,ara 3.5 metreden daha fazla,5-6 mt rahat var,gözüğmle gördüm,ayrıca zeminle trübün yüksekliği rahat 3 mt var,ve bu şekilde yapmayada uygundu
T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
Ne diye adam gibi bisey yapmadiktan sora tribünlerlen ugrasirlar anlamiyorum, fener gibi parca parca yeniden yapmadan o stad biseye benzemez.bunu anlamak cok zor olmasa gerekkeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
benim daha önce izlediğim stad zemini yenileme çalışmalarında insanlar çimleri koca balyelerle makina ile döşerken bizimkiler sanki 2-3 m lik paketler halinde elle yerleştiriliyor.
Geçtiğimiz yaz bu zamanlarda Barcelona çimlerini yeniledi ve yenileme çalışmalarını video olarak sitesinden yayınladı. şimdi o videoları bulsam da burda izletsem adamlar ne kadar teknolojik çalışıyor.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
Kale arkasındaki hilkat garibesi eski Tribünleri yıkmadıktan sonra...
Yeni yapılan kale arkasının altına TS Club mağazaları açmadıktan sonra...
Stadın yanıbaşındaki profesyonel konduyu yıkmadıktan sonra...
Stadın etrafına Otoparklar, Cafeler yapılmadıktan sonra bana kimse hikaye anlatmasın...!!Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
güvenlik diyorsunuzda,sivas maçından sonra kaç kişi sahaya girdi,bu güvenlik sorunu sadece trabzonda mı var,yani biz okadarmı yabani gaddar insanlarız,tutturdular bi güvenlik gidiyor,kapalı ile saha arasında nerden baksan 20 metre farak var,,bjk stadında korner kullanan futbolcu ile taraftar arasında 1 metre fark var yok,ve cam mekanda yok sadece 10 cm yüksekliğinde demir var,alisamiyende kadıköyde bu güvenlik denen kelime neden kullanılmıyor,,,,İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar herşeye muhalif olmayın.
taraftarlarca lanetlenen kalearakasındaki camlara çözüm bulmak amacıyla güvenlik seviyesini biraz daha yükseltip iki sıradan feragat edilmiş, abartmayın bu kadar.
şimdi zemini yenilediler,yazık değilmi,madem hazır zemini kazıdın çek 2-3 mt yerin dibine maraton ve kapalıyı büyüt,bu kadarmı kafaları çalışmıyor,yoksa bizim çalışıyorda bursanın bjk nınmı çalışmıyor,neymiş efendim yeni stad yapılacakmış,ondan masraf etmiyoruz,geçiniz efendim trabzona stad falan yapılmaz,akyazı bilmem farkındaysanız kaç senedir AKP nin seçim yatırımı oldu,trabzonda yaşamayanlar bilmez,burada belediyeyi ve genel seçimleri almak öyle kolay değil,taa demirel çiller ecevit zamanlarında şeçim kozu her zaman stad olmuştur,tansu çillerde babakanken bi ara trabzona 61 bin kişik stad yapacaktı,ne oldu fos,şimdiki belediye başkanı seçimleri nasıl kazandı bilmiyorsunuz,işin kısaca özeti şu ,trabzondaki stad projesi her zaman iktidar partilerin seçim kozu olmuştur,AKP de çok iyi biliyorki stad yaparsam trabzonda biter bende biterim,,,
BJK KAPALI (GÜVENLİK YOK)

bursa ATATÜR STADI

haa bu arada bursaya yeni stad yapılacaktı dimi !!!
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum