bugün stada gittim,kale arkalarını yaklaşık 5 metre geri çekmişler,iki sıra iptal,büyüme yok küçülme var,ve sahaya uzak ,,yani kısaca eskisinden berbat olmuş
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Neden Küçültüyorlar ? Zaten çok ufaktı kale arkaları,ambiansıda yok.
Biz nasıl ambians yaratırız değilde var olan küçücük ambiansı nasıl yok ederiz diyemi uğrasıyrolar acaba,gerçekten değişik
Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın
simdi sorsan niye 2 sira iptal oldu diye, verecekleri cevap belli : zaten camlar yüzünden ilk 2 sirada kimse oturmuyordu. bizde orayi yikip hem camlari kücük takacaz, hemde alt kisima ag takacaz... akillilar...
08 Haziran 2010 / 18:10
Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun zemini yenileniyor
Trabzonspor’un geçtiğimiz yıl Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı Orduspor maçında kar temizleme çalışmalarında zemini bozulan Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun zemini yenileniyor. Adapazarı’ndan rulolar halinde getirilen hazır çim dünden itibaren zemine serilmeye başlandı. Hazır halde getirilen çim zeminin tümünün hafta sonuna kadar Avni Aker stadına serilmesi bekleniyor
Stad Müdürü Alparslan Özdemir, haber61.net’e yaptığı açıklamada, çalışmaların yeni sezona yetiştirilebilmesi için son süratte devam ettirildiğini belirterek “Bir ay önce alt yapı çalışmaları başladı. Çimleme çalışmaları ise yeni başladı. Müteahhit ile anlaşmamızı yaptık. Anlaşmaya göre stadın yeni sezona yetiştirilmesi gerekiyor” dedi.
KALE ARKALARI GERİ ÇEKİLDİ Geçtiğimiz sezon rakipte baskı yaratsın diye sahaya yaklaştırılan kale arkası tribünleri yıkılarak geri çekildi. Avni Aker’de hummalı çalışmaları devam ederken Stad Müdürü Alparslan Özdemir, kale arkası tribünlerinin 3,5 metre geri çekildiğini belirterek “Statta başka çalışmalarda yapıyoruz. Ayrıca, Maraton tribününün önüne koltuklar ilave edilecek. Yaptığımız Her şey Trabzonspor’un daha güzel görünümlü bir stada kavuşturulması için” diye konuştu.
Öte yandan stadın yeni sezona yetiştirilip yetiştirilemeyeceği merak konusu.
Habere ilişkin daha geniş fotoğraflar için tıklayınız
ben şahsen geri çekmelerini bekliyordum. neden mi?
çünkü yeni tribünlerde cam olmayacak, bel hizasında demirler olacakmış. yakın olması bir çok şeyi doğururdu. haa 3.5 metre bırakmışlar çok mu ? değil. yapacak olangene yapacağını yapar.
Yorum