bursa seyircisiyle sampiyonlar liginde adindan baya söz ettircektir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord
Daraltma
X
-
burssporun bile sayırcı kapasitesi bizden fazla...şu kalearkaları ile maraton ve kapalı trıbun arasında kalan boşlukları reklam amaçlı kullanmak yerıne trıbune cevirsek kapasitemiz en az 5000 kişi artar hemde stad göze daha hoş gözükür..ambiyans farklılaşır..allah aşkına yöneticilermizi unu düşünemiyor mu??

Yorum
-
Bunların yapacağı tadilat bu kadar olur....
Yahu kapasiteyi artırsana...
Para kazan para...
Daha eski kale arkalarını yıkamayan zihniyetten ne bekliyoruzki...Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
öylşe bişe yok...İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekalearkası neden geri çekliyor ki anlamadım
Yorum
-
maraton ile kalearkalarinin birlestigi yerdeki iftar cadirlarina cozum bulunmadigi surece ne yapilirsa yapilsin bu derme catma goruntu canimizi sikacak.. hicbirsey yapilamiyorsa simetrik bir sekilde bolunup ingilteredeki yada avrupadaki bazi birbirinden bagimsiz tribunlerin oldugu stadlara da mi benzetilemez?
Yorum
-
İstersen kapasiteyi 50 bine çıkar tribünlerin üstünü kapatmassan bursadaki ambiansında yarısını göremessin.
Trabzonda tribünde bir torpil patlayınca bir kere zayıf bir ses çıkıyor olimpiyata ses çatıya çarpıp iki kere duyuluyor ve daha güçlü bir ses ortaya çıkıyor.
Üstü açık tribünle kapalı tribünler arasında çok fazla fark var.
Bakın kadıköye adamlar çok mu bağırıyo sanki ama dehşet bi ambians var.T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
arkadaşlar bizim stadın etrafını çok bilmiyorum-o kutsal mekana girmek 1 kere nasip oldu-
komik gelebilir ama bir şey sormak istiyorum
şu köşedeki gecekondular dışarı doğru seyirci alabilecek şekilde köşelenidirilemez mi?şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İllaki bir yolu yöntemi vardır ama yapılmıyor işte.İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bizim stadın etrafını çok bilmiyorum-o kutsal mekana girmek 1 kere nasip oldu-
komik gelebilir ama bir şey sormak istiyorum
şu köşedeki gecekondular dışarı doğru seyirci alabilecek şekilde köşelenidirilemez mi?
Yorum
-
köseleri kapatmamalarindaki sebebi cok merak ediyorum... yaaa günümüz sartlarinda neler yaapabiliyor sirketler bizimkiler hala daha yama yapiyor...İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburssporun bile sayırcı kapasitesi bizden fazla...şu kalearkaları ile maraton ve kapalı trıbun arasında kalan boşlukları reklam amaçlı kullanmak yerıne trıbune cevirsek kapasitemiz en az 5000 kişi artar hemde stad göze daha hoş gözükür..ambiyans farklılaşır..allah aşkına yöneticilermizi unu düşünemiyor mu??

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum