Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Avni Aker'de Zemin, Işıklandırma ve Skorbord

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bursa seyircisiyle sampiyonlar liginde adindan baya söz ettircektir

Yorum

• Zaten Bursa'da kale arkaları sahaya çok uzaktı şimdi baya yaklaşıyor. Teksas'ın performansı daha da artacak.
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• kalearkası neden geri çekliyor ki anlamadım

Yorum

• burssporun bile sayırcı kapasitesi bizden fazla...şu kalearkaları ile maraton ve kapalı trıbun arasında kalan boşlukları reklam amaçlı kullanmak yerıne trıbune cevirsek kapasitemiz en az 5000 kişi artar hemde stad göze daha hoş gözükür..ambiyans farklılaşır..allah aşkına yöneticilermizi unu düşünemiyor mu??

Yorum

• Bunların yapacağı tadilat bu kadar olur....

Yahu kapasiteyi artırsana...

Para kazan para...

Daha eski kale arkalarını yıkamayan zihniyetten ne bekliyoruzki...
            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kalearkası neden geri çekliyor ki anlamadım
              öylşe bişe yok...

Yorum

• tam saydım 2 kalearkasından 2 ser sıra almıslar 720 kişi eksildik kapasite nasıl artacak maratona ekmi yapacaklar acaba kesin bi acıklama alamazmıyızz
                bordo mavi şampiyon trabzon

Yorum

• maraton ile kalearkalarinin birlestigi yerdeki iftar cadirlarina cozum bulunmadigi surece ne yapilirsa yapilsin bu derme catma goruntu canimizi sikacak.. hicbirsey yapilamiyorsa simetrik bir sekilde bolunup ingilteredeki yada avrupadaki bazi birbirinden bagimsiz tribunlerin oldugu stadlara da mi benzetilemez?

Yorum

• İstersen kapasiteyi 50 bine çıkar tribünlerin üstünü kapatmassan bursadaki ambiansında yarısını göremessin.
                    Trabzonda tribünde bir torpil patlayınca bir kere zayıf bir ses çıkıyor olimpiyata ses çatıya çarpıp iki kere duyuluyor ve daha güçlü bir ses ortaya çıkıyor.

Üstü açık tribünle kapalı tribünler arasında çok fazla fark var.
                    Bakın kadıköye adamlar çok mu bağırıyo sanki ama dehşet bi ambians var.
                    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• arkadaşlar bizim stadın etrafını çok bilmiyorum-o kutsal mekana girmek 1 kere nasip oldu-
                      komik gelebilir ama bir şey sormak istiyorum
                      şu köşedeki gecekondular dışarı doğru seyirci alabilecek şekilde köşelenidirilemez mi?
                      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaşlar bizim stadın etrafını çok bilmiyorum-o kutsal mekana girmek 1 kere nasip oldu-
                        komik gelebilir ama bir şey sormak istiyorum
                        şu köşedeki gecekondular dışarı doğru seyirci alabilecek şekilde köşelenidirilemez mi?
                        İllaki bir yolu yöntemi vardır ama yapılmıyor işte.

Yorum

• eski kale arkalarına dokunulamıyor bildiğim kadarıyla devlete ait sanırım.. türlü izinler gerekiyor.

Yorum

• Kapasite diyorsunuz da kaç maçta stadımız bir kişilik yer olmayacak şekilde doluyor?
                            Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• bursaya helal olsun baya güzel yapmışlar sıtadı
                              Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                burssporun bile sayırcı kapasitesi bizden fazla...şu kalearkaları ile maraton ve kapalı trıbun arasında kalan boşlukları reklam amaçlı kullanmak yerıne trıbune cevirsek kapasitemiz en az 5000 kişi artar hemde stad göze daha hoş gözükür..ambiyans farklılaşır..allah aşkına yöneticilermizi unu düşünemiyor mu??

köseleri kapatmamalarindaki sebebi cok merak ediyorum... yaaa günümüz sartlarinda neler yaapabiliyor sirketler bizimkiler hala daha yama yapiyor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim